Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó a folyamatos harc az exférjjel, és új kedvesével Drága elvált hölgyeim?
Ma már megfogalmaztam egyszer a kérdést, de provokatívnak ítélte meg a moderátorunk, úgyhogy kellemesebb köntösbe öltöztettem ezt a kérdést, melyet most pontosítok is! Azok írjanak, akik:
- Elváltak
- Új nő miatt
- Van gyerek
- A mai napig dühösek
- Keresztbe PRÓBÁLNAK tenni az új kapcsolatnak
- A gyermeket szerető, vagy apa ellen hangolják!
Tudom nehéz bevallani, de ez egy anonim oldal, mindent bele! Természetesen a feltételeken kívül bárki írhat, akinek véleménye van a témáról, mert érdekel!
Egy nő
Azért jó, mert a gyerekeidet egy életre károsítja, vagy tönkreteszi. Ha uezt mással éri el, pl. megerőszakolja a lányodat, akkor is azt mondanád, ugyan a bosszú semmire nem jó? Mentsük fel, bíró úr, sőőőőt, meghívom vacsorára, és szent a béke?!
Egyébként pedig igenis hasznos, nem nyugodna a lelkem, ha lealáznak, tönkretesznek, és azt nem viszonzom.Legyen 1:1.Én maradnék a saját szememben a szerencsétlen hülye,+ legyen intő példa annak, aki ilyenen gondolkodik, nem lehet átgázolni a másikon büntetés nélkül. Talán néhány empátia 0-nál ez is közrejátszhat, hogy nem tesz ilyet.
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 09-23 16:01
Jó, és meddig tart ez nálad? Vagy tartana. Mert az sem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!