Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó a folyamatos harc az exférjjel, és új kedvesével Drága elvált hölgyeim?
Ma már megfogalmaztam egyszer a kérdést, de provokatívnak ítélte meg a moderátorunk, úgyhogy kellemesebb köntösbe öltöztettem ezt a kérdést, melyet most pontosítok is! Azok írjanak, akik:
- Elváltak
- Új nő miatt
- Van gyerek
- A mai napig dühösek
- Keresztbe PRÓBÁLNAK tenni az új kapcsolatnak
- A gyermeket szerető, vagy apa ellen hangolják!
Tudom nehéz bevallani, de ez egy anonim oldal, mindent bele! Természetesen a feltételeken kívül bárki írhat, akinek véleménye van a témáról, mert érdekel!
Egy nő
18.33
Ez szörnyű, szívből sajnálom. Mit tudsz ilyenkor mondani a kicsinek? Az igazat (még) nem lehet... hazudni megintcsak nem lehet.. mit tudsz neki mondani? :(
Minden nőben van egy bizonyos büszkeség. Kinek több-kinek kevesebb.
De az az érzés, amikor egy férfi elhagy egy nő miatt...az leírhatatlan. Kérdések sora:
-Mit rontottam el?
-Miért nem szeret már?
-Mivel érdemeltem ezt ki?
-Mit kellett volna másként csinálnom?
-Mi nem tetszett neki?
-Szebb mint én?
-Okosabb mint én?
-Ügyesebb, mint én?
-MIÉRT JOBB MINT ÉN??????
Még a gyerekek kérdéseire is válaszolni, és közben erősnek mutatni magad, az igazi teljesítmény!!!!!
Ha engem egyszer egy másik nő miatt elhagyna a párom...nem nyugodnék még lelkileg tönkre nem teszem azt a szajhát, aki képes nős, gyeremekes férfival kikezdeni.
A bosszú az a folyamat, olyan cél nincs, hogy bosszú, maximum megbosszulni, de akkor is, ha valaki valamit megbosszult, akkor elért valamit, de mit?
Másik válaszolónak! Azt írta: Tönkretenni a szajhát! Nem vagyok szerető párti, de melyiktek tud parancsolni a szíve döntésének? Ki tudja befolyásolni a kémiát, azzal indokolva, hogy valahol van egy feleség? Ki tudja kiiktatni a vadászösztönt? És ki mondja azt, hogy a szeretőnek az örömet okoz, hogy házas a férfi akit szeret?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!