Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért jó a folyamatos harc az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó a folyamatos harc az exférjjel, és új kedvesével Drága elvált hölgyeim?

Figyelt kérdés

Ma már megfogalmaztam egyszer a kérdést, de provokatívnak ítélte meg a moderátorunk, úgyhogy kellemesebb köntösbe öltöztettem ezt a kérdést, melyet most pontosítok is! Azok írjanak, akik:

- Elváltak

- Új nő miatt

- Van gyerek

- A mai napig dühösek

- Keresztbe PRÓBÁLNAK tenni az új kapcsolatnak

- A gyermeket szerető, vagy apa ellen hangolják!

Tudom nehéz bevallani, de ez egy anonim oldal, mindent bele! Természetesen a feltételeken kívül bárki írhat, akinek véleménye van a témáról, mert érdekel!

Egy nő

2011. szept. 22. 18:25
 11/100 anonim ***** válasza:
59%

18.33

Ez szörnyű, szívből sajnálom. Mit tudsz ilyenkor mondani a kicsinek? Az igazat (még) nem lehet... hazudni megintcsak nem lehet.. mit tudsz neki mondani? :(

2011. szept. 22. 18:46
 12/100 anonim ***** válasza:
84%
nem hiszem el hogy a válaszokból nem bírod kisilabizálni amit hallani akarsz...Értsd meg,azért ilyenek ezek a nők,mert fáj nekik amit tett ellenük a férjük.S így nehogy már megkönnyítsék az ő "újonnan "felépített kis életét.Valamit valamiért.
2011. szept. 22. 18:48
 13/100 A kérdező kommentje:
Még ha bele is pusztulnék, de valami olyasmit mondanék, hogy "apa most elköltözött egy időre Kicsim, de én nagyon nagyon szeretlek téged, és apa is nagyon szeret, és szombaton jönni fog érted, és egy eltöltötök együtt egy csodálatos napot" Nyilván ez az a kategória aki látogatja a gyermekét! A gyermekükkel nem foglalkozó apákon most lépjünk túl! Szóval annak az apának miért kell megkeseríteni az élettét, aki a válás ellenére is szívvel lélekkel törődik a gyermekével? Mi a cél?
2011. szept. 22. 18:50
 14/100 anonim ***** válasza:
74%

Minden nőben van egy bizonyos büszkeség. Kinek több-kinek kevesebb.

De az az érzés, amikor egy férfi elhagy egy nő miatt...az leírhatatlan. Kérdések sora:

-Mit rontottam el?

-Miért nem szeret már?

-Mivel érdemeltem ezt ki?

-Mit kellett volna másként csinálnom?

-Mi nem tetszett neki?

-Szebb mint én?

-Okosabb mint én?

-Ügyesebb, mint én?

-MIÉRT JOBB MINT ÉN??????

Még a gyerekek kérdéseire is válaszolni, és közben erősnek mutatni magad, az igazi teljesítmény!!!!!

Ha engem egyszer egy másik nő miatt elhagyna a párom...nem nyugodnék még lelkileg tönkre nem teszem azt a szajhát, aki képes nős, gyeremekes férfival kikezdeni.

2011. szept. 22. 18:51
 15/100 anonim ***** válasza:
82%
A bosszú. Tessék, ezt akartad hallani nem?
2011. szept. 22. 18:51
 16/100 A kérdező kommentje:
ma 18:48 alakul! Eddig te jársz legközelebb ahhoz, hogy választ adj nekem! Tehát az egyik cél az lenne, hogy legyen a volt férj új kapcsolatának vége, vagy legalább is legyen boldogtalan? Veszekedjenek?
2011. szept. 22. 18:52
 17/100 anonim ***** válasza:
44%
az hogy fájjon neki is.Boldogan éltek és aztán ő mindezt eldobja egy másikért akivel meg talán még boldogabban el van,téged meg elhagyott.Igenis ne legyen teljesen boldog,mert te sem vagy az
2011. szept. 22. 18:52
 18/100 anonim ***** válasza:
41%
Ha az én párom elhagyna valakiért, akkor nemcsak elhagyna engem és a gyerekét, hanem elérné, hogy soha többet senkibe ne bízzak. Azért szültem neki, mert ő az, akiben feltétlenül megbízok, nem nyaggatnám, de biztos életem legnagyobb csalódása lenne.Egyébként a szeretőknek meg fel kéne fogni, hogy egy gyerek örök kapocs.
2011. szept. 22. 18:54
 19/100 anonim ***** válasza:
73%
Munkám során látok érdekes dolgokat,volt olyan nőci aki a gyerek nemének ellntétes ruhákat adott rá,hogy apukát igy zsarolja,büntesse,mert ő már nem kell,a gyereket szerencsére elvettük tőle.De volt olyan anyuka aki a hatéves kislányának ecsetelte hogy a testével mit érhet el majd a psiknál,mert apuka barátnője is azzal vette el az apját.Vagy a sok anyuka aki magára költi a gyerekre kapott jutattásokat.A nők nagyon aljasok tudnak lenni.Tisztelet a kivételnek.
2011. szept. 22. 18:55
 20/100 A kérdező kommentje:

A bosszú az a folyamat, olyan cél nincs, hogy bosszú, maximum megbosszulni, de akkor is, ha valaki valamit megbosszult, akkor elért valamit, de mit?

Másik válaszolónak! Azt írta: Tönkretenni a szajhát! Nem vagyok szerető párti, de melyiktek tud parancsolni a szíve döntésének? Ki tudja befolyásolni a kémiát, azzal indokolva, hogy valahol van egy feleség? Ki tudja kiiktatni a vadászösztönt? És ki mondja azt, hogy a szeretőnek az örömet okoz, hogy házas a férfi akit szeret?

2011. szept. 22. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!