Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó a folyamatos harc az exférjjel, és új kedvesével Drága elvált hölgyeim?
Ma már megfogalmaztam egyszer a kérdést, de provokatívnak ítélte meg a moderátorunk, úgyhogy kellemesebb köntösbe öltöztettem ezt a kérdést, melyet most pontosítok is! Azok írjanak, akik:
- Elváltak
- Új nő miatt
- Van gyerek
- A mai napig dühösek
- Keresztbe PRÓBÁLNAK tenni az új kapcsolatnak
- A gyermeket szerető, vagy apa ellen hangolják!
Tudom nehéz bevallani, de ez egy anonim oldal, mindent bele! Természetesen a feltételeken kívül bárki írhat, akinek véleménye van a témáról, mert érdekel!
Egy nő
Akkor még egyszer megkérdezem: NEKED mi volt a CÉLOD, amikor először randiztál a nős, többgyermekes családapával? MI VOLT A CÉLOD? MI OKOD VOLT RÁ? Meg tudnád indokolni?
Nyilván csak annyi, hogy tönkre akartál tenni egy családot, akik nem ártottak neked. Sikerült, ügyes vagy, de most az előző asszony pont ugyanezt akarja neked, egy kis keserűséget az életedbe, csak úgy. Mint ahogy te is csináltad, de neki legalább oka is van rá: bosszúvágy. Neked mi okod volt annak idején?
ma 18:55! Nagyon jó! Te esetleg akkor a válóperekben jártas személy lehetsz, vagy ügyvéd?
Igen itt nagyon sok fontos dolog volt! Nem tesz kárt az az ex feleség a gyermekében, aki a saját tönkrement életébe bevonja a csemetét? Ezzel meg sem adva neki a normális kapcsolatra való esély, mert alapból bizalmatlanságra tanítja gyermekét? Miért nem érezheti az a szegény gyermek jól magát abban a néhány órában, napban az apjával, és talán az új nővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!