Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért jó a folyamatos harc az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó a folyamatos harc az exférjjel, és új kedvesével Drága elvált hölgyeim?

Figyelt kérdés

Ma már megfogalmaztam egyszer a kérdést, de provokatívnak ítélte meg a moderátorunk, úgyhogy kellemesebb köntösbe öltöztettem ezt a kérdést, melyet most pontosítok is! Azok írjanak, akik:

- Elváltak

- Új nő miatt

- Van gyerek

- A mai napig dühösek

- Keresztbe PRÓBÁLNAK tenni az új kapcsolatnak

- A gyermeket szerető, vagy apa ellen hangolják!

Tudom nehéz bevallani, de ez egy anonim oldal, mindent bele! Természetesen a feltételeken kívül bárki írhat, akinek véleménye van a témáról, mert érdekel!

Egy nő

2011. szept. 22. 18:25
 71/100 anonim ***** válasza:
50%
Engem példáúl anyum soha nem hangólt a másik "nő" ellen, de annyira utálom még most is, mert elvette tőlük a családot.
2011. szept. 23. 13:00
 72/100 A kérdező kommentje:
Nemeee??? Még hogy nem hangolt? Saját mondataitokkal cáfoljátok önmagatokat! Süt belőletek a gyűlölet, a harag, a megkeseredés! Mind az, amit az édesanyátok is érzett, mikor szétment a családotok! Nagyon sajnálom, hogy ez történt, de egyértelmű, hogy hosszú hosszú gyűlölködéseket hallgathattál végig, hisz te magad írod, hogy "nő" tehát nyilván egy ribinek tartod, mert ezt ültették el benned, hogy ez csak ÉS kizárólag az apukád hibája... Tudjátok azt írjátok sokan, hogy LEGYEN GERINCES, és előbb váljon el, utána feküdjön le mással, na de ameddig egy férfinek nincs senkije küzd a rossz kapcsolatban mert a gyerekeivel akar élni, abba a házasságba ahol MEGMENTHETŐ a kapcsolat, nem tud belépni harmadik! Ahol elhagyja a férj a feleségét egy harmadik miatt, ott komoly gond van már... és a szerető nem elvette, hanem MAXIMUM, de NAGYON MAXIMUM felgyorsította a folyamatot, ami menthetetlen volt... Könnyebb más nőt okolni magunk és a férjünk helyett... ez egyértelmű! Azért az a kemény, hogy itt FELNŐTT dühös, gyűlölködő gyerekek írják (akik átélték mindezt), hogy ők nem voltak apuka ellen szítva! Olyan mondatokat olvastam, hogy huh! Írta valaki, hogy legszívesebben megölné az apját... Nem lenne mindenkinek jobb, ha a szüleitek egyformán foglalkoznának veletek??? Az az igazság, hogy az ilyen elvált feleségeknek nincs önuralmuk, gátlástalanná válnak (olyanná mint az a szerető, akit a legjobban gyűlölnek) tönkre akarják tenni a férjüket, és az új családját, nem számít nekik az, hogy talán már ott is van gyerek... Kérem én, miben különböztök ti a gyűlölt nőszemélytől? Ha te szenved, szenvedjen az exed is, értem, és ha a te gyereked nem nőhet fel ép családban, rohadjon meg az új gyerek is család nélkül? Neki se legyen jobb, mint a te gyerekednek? Itt jönnek sorba az eredményei tetteiteknek, ahogy már fentebb írtam, írnak az elvált szülők immár felnőtt gyerekei, akik előtt az édesanyjuk nem volt erős, nem óvta a gyerekei lelkét! Önsajnálatba temetkezett, ezzel nagy esélyt adva arra, hogy felnőttként a gyerekei így beszéljenek a tulajdon apjukról! Egy mondattal megfogalmazva: Ha egy szerető elvette tőletek a férjeteket, ti elveszitek a gyereketektől, az apjukat is! Ha a tiétek nem lehet, a gyerekeké se legyen! Gyűlölködés, bosszú, harag, örökös megkeseredés... Nagyon szomorú, mert megkaptam a kérdésemre a választ... Nincs cél, nem is lesz soha, csak keserűség, ami tönkreteszi magát az elvált nőt, a gyerekét, apa pedig továbbra is vígan él az új feleséggel, és az új gyerekével...
2011. szept. 23. 13:57
 73/100 anonim ***** válasza:
53%
Szánalmas, hogy csak arra vártál, hogy a saját teóriádat szajkózzák. Tudod, jobban jártál volna, ha felkeresel egy hasonló cipőben járó szegény szegény exférjet és szeretőt és velük együtt keseregtél volna. -.-"
2011. szept. 23. 14:00
 74/100 anonim ***** válasza:
70%
Ja, és kíváncsi lennék arra, hogyan viselkednél Te, ha elhagyna a férjed a szeretője miatt, főleg ha már gyerek is van.
2011. szept. 23. 14:02
 75/100 A kérdező kommentje:
Nem zavar, ha nekem támadtok, csak kérlek azt úgy tegyétek, hogy közben ne igazoljátok minden mondatotokkal az én általam "gyártott teóriát"!
2011. szept. 23. 14:02
 76/100 A kérdező kommentje:
ma 14:02 Nem lehet tudni, de az biztos, hogy megpróbálnék emberi lény maradni, és uralkodni magamon a gyerekem érdekében...
2011. szept. 23. 14:04
 77/100 anonim ***** válasza:
51%
Megpróbálnád...igen, biztosan az elhagyott nők is megpróbálták, csak hát nem sikerült.
2011. szept. 23. 14:07
 78/100 A kérdező kommentje:
Nem arról van még egyébként szó, hogy még szeretitek az ex férjeteket, és féltékenyek vagytok, hogy mással van? Ez nincs a képben? Most komolyan, és őszintén!
2011. szept. 23. 14:12
 79/100 anonim ***** válasza:
45%

Minket apu akkor hagyott el, mikor 16 éves voltam.

És hidd el már jóval azelőtt megvólt a véleményem az ilyen nőkről/férfiakról akik széttúrják a családot.

2011. szept. 23. 14:23
 80/100 A kérdező kommentje:
Te mond! Nem érted, hogy oda harmadik nem fér be, ahol minden rendben? Hogy gondolod ezt? Mi az, hogy széttúrni, ezt a kifejezést! Ja, odament a szerető, megmondta a szülőknek, OK ti most elváltok szépen, nincs vita, én leszek az új asszony, a szülők pedig könnyes szerelmes tekintettel búcsúzva egymástól végrehajtották a galád szerető parancsát... OMG
2011. szept. 23. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!