Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó a folyamatos harc az exférjjel, és új kedvesével Drága elvált hölgyeim?
Ma már megfogalmaztam egyszer a kérdést, de provokatívnak ítélte meg a moderátorunk, úgyhogy kellemesebb köntösbe öltöztettem ezt a kérdést, melyet most pontosítok is! Azok írjanak, akik:
- Elváltak
- Új nő miatt
- Van gyerek
- A mai napig dühösek
- Keresztbe PRÓBÁLNAK tenni az új kapcsolatnak
- A gyermeket szerető, vagy apa ellen hangolják!
Tudom nehéz bevallani, de ez egy anonim oldal, mindent bele! Természetesen a feltételeken kívül bárki írhat, akinek véleménye van a témáról, mert érdekel!
Egy nő
Na igen! Ez is egy nagy kérdés! Írtátok, hogy akkor gyakorlatilag az ok a megbántottság, csalódottság, fájdalom, bosszúvágy, és a cél: Tökre tenni a másikat, éreztetni vele, te mennyire rosszul érzed magad, és szenvedjen ő is -de- ha van az új kapcsolatban egy gyerek, akkor (kérdem én) mennyi különbözik szeretőtől az a nő, aki egy másik család házasságába, vagy ha jobban tetszik, másik gyermek szüleit próbálja szétszedni? Veszekedést generálni, feszültséget kelteni? Elmosódnak a különbségek szerető, és feleség között! Mindkettőt az érzelmeik vezérlik, csak éppen más más ÉRZELMI oldalról, de a hangsúly az ÉRZELMEN van, aminek nem gondolom, hogy megálljt lehet parancsolni, ha nagy hévvel jön.
(ahogy egy kommentelő írta: "neked még nem volt olyan, hogy elborult az agyad) dehogynem, mint mindenkinek, néha elvakítja a düh a józan észt, de vakít a szerelem is! Munkahelyi napi kapcsolat például táptalaja lehet szeretői viszonynak! Elképzelhetetlen számotokra egy olyan mondat egy szeretőtől, hogy: "Úr Isten mit tettem, hogy tehettem ilyet, mibe keveredtem?" Aztán jön a "lovag" virággal, szédít megromlott kapcsolatának meséjével, és sodródsz! Feleség és szerető azért gyűlöli egymást, mert ennek így kell lenni, de oka, és célja nincs, ha a dolgok mélyére nézünk! Olyan ez, mint kutya, és macska! Egyszerűen nem szerethetik egymást!
Hát azért nem semmi gondolkodásmód a tiéd, kérdező. Először is, senki nem érdemli meg, hogy megcsalják, ez igen primitív gondolat, már ne is haragudj. Lehet, hogy mondjuk én vagyok a legrondább és legveszekedősebb nő a világon, attól még nincs joga senkinek a férjem farkát kényeztetni, ha meg a férjem úgy szenved mellettem, akkor növesszen gerincet és mondja el, hogy vége, majd csak aztán feküdjön le másokkal.
Az eredeti kérdés pedig vicces. Szóval a szerető jön, belegyalogol az életembe, nyilván fűti ellenem a férjemet, uszítja ahogy tudja, majd ha fordul a kocka, ő lesz a feleség és én teszek keresztbe nekik, akkor tágra nyílt ártatlan szemmel kérdezgeti, hogy de hát miért vagyok ilyen gonosz..?
Nem! Szerintem az a nő, aki az életét arra teszi fel, hogy az ex férjének, soha, de SOHA ne legyen jó, mert neki is rossz, az rosszabb mint egy szerető! A primitív hozzászólás pedig pont ott kezdődött, hogy "Szerintem helyesbítgetés helyett csak húzd meg magad" ezt írták felette! Bunkóságra bunkósággal reagáltam, ennyi történt. 1-1
Igaz, hogy senkinek nincs joga hozzáérni a férjedhez, és undorító dolog a megcsalás, de nem is értem miért írod ezeket, a válaszaidból úgy érzem nem olvastad végig a kommentjeimet, és egyáltalán nem értesz engem! Tudod, én nem tudom, hogy te ebben a cipőben jársz-e vagy sem, minden esetre ha az én torkomnak ugrasz, attól még nem lesz jobb senkinek... Csak feleslegesen idegesíted fel magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!