Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rajtakaptam a férjemet amikor a lotyóját d. ta! Te mit csináltál volna?
A sztorihoz hozzátartozik, hogy tavasszal különmentünk, mert kiderült a viszonya. Utána megbocsátásomat kérte. Ennek feltétele az volt, hogy szakítson. Azt mondta, megtette....most viszont kiderült, hogy mégsem.
10 éves kapcsolatunk elején szégyenlem, de nekem is volt egy botlásom. Mikor tudomására jutott, azonnal megszakitottam minden kapcsolatot az illetővel és tiszta lappal újrakezdtük. Gyerekeink születtek. Most azzal vádol, hogy ez neki jár, mert bezzeg én is...és ez is az én hibám. Ti mit gondoltok erről?
Óriási botrány volt, és én lettem megverve, mert oda mertem menni és megláttam.....
igen,némelyik utasítás,de ez is véleménykifejezés...valóban úgy értelmesebb lett ha mondjuk így kezdődik: "Én a te helyedben..." vagy "Szerintem..." ebben igazad van
de ezzel nem kényszerítik a kérdezőt semmire,a végén úgyis ő dönt mihez kezd ezzel a kapcsolattal.
Egyetertek Tunder!
de akkor is honnan lehet tudni, hogy meg tud-e elni egyedul?
Honnan lehet tudni, hogy a gyermek esetleg nem apas-e?
Vagy mittudomen? Barmi dolog kozbe johet meg?
Ezek azert fontos dolgok. Erre nem biztos, hogy az a jo valasz, hogy "menj azonnal!".
tegnap 21:07
"Na akkor nézzuk a valaszokat:
"Ugy rugd szet a toket ahogy csak birod!
S vallj el mese nelkul!"
"Akkor most te vagy a soros csald meg, ha ez nálatok így megy."
"Add be a válókeresetet a gyerekeket meg fogd a hónod alá és még ma menj el.Szülők,barátok vagy akihez tudsz!de menj!!!!!!"
"Hagyd ott a fenébe ,,,"
"Azonnal szakíts meg vele minden kapcsolatot!"
"de a verés miatt hagyd ott a f.szba!"
"de töntöd el milyen életet szeretnel élni,ha eltudod igy fogadni h félrek.r,akkor maradj vele."
"Egy szó, mint száz add be a válópert"
Ezek sajnos nem válaszok, hanem uszitas.
TOVÁBBÁ:
Az igazsághoz tartozik,
hogy az ilyen válaszokat az olyan férfigyűlölő nőneműek adják,
akiknek még sohasem volt egy normáliskapcsolata sem és azt szeretnék,
hogy másnak sem legyen.
...és a legjobb barátjuk a vibr@toruk!!!
Aki nő most itt válaszolt az mind kidobott, elhagyott, megalázott személy? Legyen akkor magányos a kérdező is? Micsoda álszent emberek vagytok! Igaz, a kibicnek semmi sem drága! Szóval a többség szerint váljanak szét útjaik?
Én nem ezt tanácsolom az élet nem pont fekete-fehér! Megbeszélni nem ordibálva és kibékülni ! Talán nincs is olyan nő, aki ne kapott, vagy adott volna pofont a párjának! Na bumm ! Egyszóval megbocsátani és nem a visszavágón agyalni, ez több mint egy focimeccs!
Ez marhaság! Én még nem vágtam pofon egy pasit sem, de nőt sem. EGyáltalán nem természetes NORMÁLIS családban, ha pofozkodnak.
Ja, és nem uszítás, hanem vélemény! S képzeljétek, az egy vélemény, ha válásra biztatnak. A kérdező szerintem tisztában van azzal, hogy vegyes válaszokat kap.
S mellesleg a folyamatos nyelésnek és örökös megbocsátásnak is van rossz következménye. Ma már nem takar mindent el az asszony köténye! Régen sem oldódtak meg az ilyen kapcsolatok vidáman. Max. muszájból leélték egymás mellett az életüket a terrorizáló felek, s igyekeztek meghalni 40-50 éves koruk körül. Hát nagyon vidám lehetett.
Szerintem egyáltalán nem jó cél ilyen érzelmi (agresszív, csalfa) töltettel együtt maradni senkivel, legalábbis nem a végtelenségig. Még akár gyerekek "érdekében" sem. Marha jó példa ez számukra.
Kedves 14:25-ös.
Az előbb én erre válaszoltam (ld. előttem lévő válasz):
"Én nem ezt tanácsolom az élet nem pont fekete-fehér! Megbeszélni nem ordibálva és kibékülni ! Talán nincs is olyan nő, aki ne kapott, vagy adott volna pofont a párjának! Na bumm ! Egyszóval megbocsátani és nem a visszavágón agyalni, ez több mint egy focimeccs!"
Egyrészt bizonyos sérelemszint után nem megy csak úgy "megbocsátani és megbeszélni". A leírtak alapján úgy gondolom, ezen már régen túl vannak, pláne ha egyszer már sikerült talpraállniuk együtt a kérdező csalfasága után.
A válaszadó ezen megjegyzéséből arra következtettem, hogy mindegy mekkora a sérelem, egy nőnek/férfinak mindig minden körülmények között meg kell bocsátani, mint régen ősanyáinknak. Legyen az terror, megcsalás, iszákosság vagy akármi. Na ez az ami szerintem nem működik. Mondom ezt azok után, hogy végigéltem én is egyazon férfivel megcsalást és 1 ízben pofont, s még mindig együtt élünk.
Magyarán a "megbeszélés kontra megbocsátás" módszere csakis abban a helyzetben működik, ahol tisztában vannak a felek azzal, hogy mit kapnak a továbbiakban a kapcsolattól és mit kell érte beáldozni, s ezt vállalják is.
Ja, és ha nem arról szól a kapcsolat, hogy az egyik önjelölt módon szív, a másik meg játssza a górét otthon.
Másrészt egy (ill. valszeg több) pofon meg pláne nem szabadna annak a kategóriának lenni, amit csak úgy "megbocsátgatunk", minden további nélkül. Meg lehet bocsátani, nem mondom, hogy nem (én is ezt tettem), de ehhez komoly önvizsgálatot kell tennie annak, aki adta a pofont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!