Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Rajtakaptam a férjemet amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rajtakaptam a férjemet amikor a lotyóját d. ta! Te mit csináltál volna?

Figyelt kérdés

A sztorihoz hozzátartozik, hogy tavasszal különmentünk, mert kiderült a viszonya. Utána megbocsátásomat kérte. Ennek feltétele az volt, hogy szakítson. Azt mondta, megtette....most viszont kiderült, hogy mégsem.

10 éves kapcsolatunk elején szégyenlem, de nekem is volt egy botlásom. Mikor tudomására jutott, azonnal megszakitottam minden kapcsolatot az illetővel és tiszta lappal újrakezdtük. Gyerekeink születtek. Most azzal vádol, hogy ez neki jár, mert bezzeg én is...és ez is az én hibám. Ti mit gondoltok erről?

Óriási botrány volt, és én lettem megverve, mert oda mertem menni és megláttam.....

2011. szept. 1. 12:54
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
97%

Én a helyedben úgy kidobnám,hogy a "lába nem érné a földet"!

Jó,írtad,hogy neked is volt egy botlásod....10 évvel ezelőtt.Akkor megbocsájtott neked,akkor most miről is beszél?Miért emlegeti azt fel?Amúgy meg te is megbocsájtottál neki tavasszal,szóval 1:1.Én kilépnék ebből a kapcsolatból,mert ez a gyerekeknek sem tesz túl jót.Szerintem már te sem bíznál meg benne.Valamint,ha ez a verés tényleg igaz,akkor meg pláne ott kell hagyni!Ha 1x megvert,akkor máskor is meg fog rakni nagy valószínűséggel.

2011. szept. 1. 13:04
 12/66 anonim ***** válasza:
77%
Most 1-1! Innen tiszta lappal kezdhettek mindketten.
 13/66 anonim ***** válasza:
96%

Ezt én sem tűrném...hogy kezet emeljen rám.Ez megalázó neki is ,de neked jobban.Gondold át...ha már csak a gyerekek kötnek össze titeket,akkor ne folytasd!(bár ezt úgyis te tudod) én viszont ezt nem tudnám megbocsátani,hogy megütött...

ez pedig nevetséges,hogy még "neki állt feljebb" amikor rajtakaptad,hisz évekkel ezelőtt a te "bűnöd" tisztázva lett,s lezártátok a múltat...akkor ez mi? évekkel később eszébe jut,hogy neki is jár valami,ő is megérdemli???szánalmas....ha már egyszer megbocsátott,átgondolta és túlléptetek rajta együtt,akkor ez most csak egy hirtelen védekező hadművelet volt,mert annyira meglepődött...;)

hát...mindent leírtam.sajnálom..

14/66 anonim ***** válasza:
92%
Szép kis házasság... Nő félrelép, Férfi félrelép, verés stb... No komment!
2011. szept. 1. 13:05
 15/66 A kérdező kommentje:
Egyik kutya másik eb??? írtam, szégyenlem, de az igazsághoz hozzátartozik. a kérdés csupán arra vonatkozik, hogy ilyen előzménnyel valóban jogosan gondolja hogy ez neki jár?
2011. szept. 1. 13:05
 16/66 anonim ***** válasza:
97%

És ha megkeres havi 50 millát,de közben napi 2x megveri az miért olyan jó? Ezt te sem gondoltad komolyan.Inkább szegénységbe nevelje fel a gyerekeid,boldogságba akiket majd egészséges lelkivilággal ereszt majd a nagyvilágba.

Vagy az jobb ha a gyerekek megsinylik az egész házasságot,mondván apa jól keres,mindenük megvan,de felnőt korukra meg idegroncsok lesznek,lelkibetegek,majd depressziósok és öngyilkosjelöltek?

2011. szept. 1. 13:07
 17/66 anonim ***** válasza:
92%
Vagy a férjed mégsem zárta le a múltat?
2011. szept. 1. 13:08
 18/66 anonim ***** válasza:
100%
Számíthatsz rá, hogy ha vele maradsz, még sokszor, sok nővel meg fogja torolni azt a bizonyos botlásod, és még Te leszel megverve, ha ez neked nem tetszik.Nem tudom, mi tartott össze titeket, de biztos nem az igazi nagy szeretet,szerintem nyugodtan el is válhattok, jobb lenne mindenkinek.
2011. szept. 1. 13:08
 19/66 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem előzmény nélkül is megtette volna ugyanígy, csak így örül, csak így nyeregben is érzi magát, mert van mire hivatkoznia.Fejedhez vághatja, hogy bezzeg Te is...
2011. szept. 1. 13:10
 20/66 anonim ***** válasza:
90%
"Írtam, hogy szégyenlem" Lehet, hogy később ő is szégyellni fogja, ki tudja? Ha mindenki félrekúr, és utána szégyenli, akkor megoldódik minden? Én nem tudom, csak gondokodom!
2011. szept. 1. 13:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!