Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rajtakaptam a férjemet amikor a lotyóját d. ta! Te mit csináltál volna?
A sztorihoz hozzátartozik, hogy tavasszal különmentünk, mert kiderült a viszonya. Utána megbocsátásomat kérte. Ennek feltétele az volt, hogy szakítson. Azt mondta, megtette....most viszont kiderült, hogy mégsem.
10 éves kapcsolatunk elején szégyenlem, de nekem is volt egy botlásom. Mikor tudomására jutott, azonnal megszakitottam minden kapcsolatot az illetővel és tiszta lappal újrakezdtük. Gyerekeink születtek. Most azzal vádol, hogy ez neki jár, mert bezzeg én is...és ez is az én hibám. Ti mit gondoltok erről?
Óriási botrány volt, és én lettem megverve, mert oda mertem menni és megláttam.....
Kérdésedre konkrét válasz: NEM, nem jogos egyik lépése sem, amit tett. Röviden ennyi.
Kicsit bővebben: Érthető részéről a sérelem, lehet, nem tudott megbocsátani. De AKKOR SEM a félrekúrás a megoldás! Pláne nem a verés.
Engem is megcsalt pár éve a férjem. Én is szenvedtem, mint az állat. Nagy nehezen túlléptünk rajta valahogy. Együtt vagyunk, gyerekeink születtek. Rengeteg hitem volt a kapcsolatban. De idővel rájöttem, a sérelem sosem múlik el igazán, de együtt élek vele, a szeretet már egy kicsit más részemről azóta, de azért nem kevés, amit együtt végigéltünk. Lehetett volna alkalmam megcsalni (viszontcsalni), de hányingerem van ettől. Volt, hogy kiléptem volna a kapcsolatból, de akkor sem csaltam meg. A köv. elszakadási pontnál én biztosan lelépek, anélkül, hogy megcsalnám. Borítva mindent, továbbállok. Az nem is kérdés, mit lépnék, ha megütne. (egyszer megtette, azt is megbocsátottam, hü...e egy időszak volt). Ez egy kicsit egyvelege a ti történeteteknek.
Egy biztos, akár megcsal, akár megüt, sőt, akár egyszer is gorombább az elfogadhatónál velem vagy a gyerekekkel, elhagyom.
Nem kell lelkiismeret furdalásból szemétségeket tolerálni!
A ti kapcsolatotokban (sem) valószínű, hogy a nagy szerelem, elfogadás, szeretet, tisztelet stb. a mozgatórugó. (úgy, mint a miénknél)
Én a helyedben most hagynám el, nincs értelme tovább vezekelni 10 éve történt ballépésed miatt.
Itt Mindenki teljesen huelye? Vagy csak szimplan felelotlen, hogy a korulmenyek ismerete nelkul nagybetuvel OSZTJA AZ ESZT, ES MEGITELKEZI A FRANKOT!
Az eletenek egy toredeket leirta, most meg mindenki belerug. Szep kis tarsasag vagytok egytol-egyig...
Roszmájú Némberek!!!
De van!
En mondtam, hogy csaljon meg, mert mazoista vagyok...
Amikor megbeszélted vele, hogy szakít azzal a nővel, addig a pontig fifty-fifty volt. Miután megint rajtakaptad, és újra megvert, így most 3:1.
Hibáztál-megbeszéltétek. Hibázott-megbeszéltétek. De most ő még kétszer hibázott.
Nálam egy hiba se jöhetne szóba se az ő, se az én részemről sem. Megcsalás=szakítás. A megcsalás azt jelenti, hogy valamit, amire vágyik, nem kapja meg otthon. Ha pedig nem kapja meg, azt jelenti, hogy nem tökéletes minden. Ha pedig nem tökéletes, és ezen nem lehet javítani, akkor nincs mit keresni egymás mellett.
Én ezek után otthagynám. Mégis meddig tart, míg visszafizeti a te hibádat? A 20. nő után és a 100. verés után már abbahagyja?
Nyilván te is tudod, hogy nem ilyen a "normális" házasélet, ahol, megcsalnak, megvernek, megaláznak. Gondolom, idáig sem volt felhőtlen a kapcsolatotok, tehát ezt az esetet nyugodtan veheted tetőpontnak.
Mit gondolsz, milyen szellemben nőne így fel a gyereked? Milyen lelkivilága lenne?
Én is átéltem hasonlót: 1 éves koromban elváltak a szüleim, mert apám terrorizálta a családot. Tudod, hogy derült ki mindez?
Ott feküdtem a mózeskosárban, nagyiméknál a barackfa alatt. Nagymamám meg rámnézett, aztán anyura: "Kislányom, minden rendben otthon nálatok?"
Ha egy egyéves gyerekre ennyire hat a családi légkör, gondolj bele, mennyire megviselhet egy iskoláskorút, aki épp a szenzitív időszakát éli, minden külső hatásra érzékeny.
Anyu is egyedül nevelt fel engem, saját lakásunk lett és egyetemre járatott (diákhitel nélkül). Mindezt úgy, hogy mikor elváltak, szó szerint semmink sem volt. Ehhez pedig nem kell más, mint büszkeség, felemelt fővel távozni és hátrahagyni a rosszat.
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:51
Kedves,drága!!!
Legközelebb olvass figyelmesebben,csak szövegértés az egész!!!
a kérdésben az szerepel,idézem "Te mit csináltál volna?"
vagyis a kérdező kíváncsi a véleményekre,ezek közül pedig azt fogad meg amit akar.nem észosztás..
Szia Draga!
"Te mit csinaltal volna?"
Na akkor nezzuk a valaszokat:
"Ugy rugd szet a toket ahogy csak birod! S vallj el mese nelkul!"
"Akkor most te vagy a soros csald meg, ha ez nálatok így megy."
"Add be a válókeresetet a gyerekeket meg fogd a hónod alá és még ma menj el.Szülők,barátok vagy akihez tudsz!de menj!!!!!!"
"Hagyd ott a fenébe ,,,"
"Azonnal szakíts meg vele minden kapcsolatot!"
"de a verés miatt hagyd ott a f.szba!"
"de töntöd el milyen életet szeretnel élni,ha eltudod igy fogadni h félrek.r,akkor maradj vele."
"Egy szó, mint száz add be a válópert"
Ezek sajnos nem valaszok, hanem uszitas. Hallottad mar azt a szolas-mondast, hogy "mas f...val veri a csalant".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!