Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Rajtakaptam a férjemet amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rajtakaptam a férjemet amikor a lotyóját d. ta! Te mit csináltál volna?

Figyelt kérdés

A sztorihoz hozzátartozik, hogy tavasszal különmentünk, mert kiderült a viszonya. Utána megbocsátásomat kérte. Ennek feltétele az volt, hogy szakítson. Azt mondta, megtette....most viszont kiderült, hogy mégsem.

10 éves kapcsolatunk elején szégyenlem, de nekem is volt egy botlásom. Mikor tudomására jutott, azonnal megszakitottam minden kapcsolatot az illetővel és tiszta lappal újrakezdtük. Gyerekeink születtek. Most azzal vádol, hogy ez neki jár, mert bezzeg én is...és ez is az én hibám. Ti mit gondoltok erről?

Óriási botrány volt, és én lettem megverve, mert oda mertem menni és megláttam.....

2011. szept. 1. 12:54
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
100%
Egyiktek ügyesebb, mint a másik. Ha még csak a megcsalásról lenne szó, azt mondom, így jártál, hisz te is megtetted, de a verés miatt hagyd ott a f.szba!
2011. szept. 1. 13:18
 32/66 anonim ***** válasza:
35%

"...a többi száz és kétszázezer akivel szintén megtörtént hallgat róla..."

Ez most ez ilyen nőtársadalmi belső infó kiszivárogtatása volt??

Mondom én, hogy minden nő ribi, csak letagadják!!

2011. szept. 1. 13:20
 33/66 anonim ***** válasza:
86%
Én pedig sokakkal ellentétben úgy érzem, hogy a kapcsolat romlásának csíráját a kérdező ültette el, amikor 10 évvel ezelőtt megcsalta a párját. Ugyan az már régen volt, és az is lehet, hogy a kérdező szégyenli és a múltat lezártnak tekinti, és az is lehet, hogy őszintén bánja, de a tüske már ott volt a másik félben. És 10 évig benne volt, amiről lehet, hogy úgy érezte feldolgozta, de a tudatalattijában ott volt. És nyilván 10 év hosszú idő, a kapcsolat megél egyet s mást, a felek megszokják egymást stb. és jött egy újabb nő. Akit lehet, hogy normál esetben elkerülne, de felötlött benne az emlék: nekem miért ne lehetne? Ennek a kapcsolatnak vége van. Mindkét fél hibás most már! Mondjuk a verés az még plusz abszurdum a férj részéről. Ennyi!
2011. szept. 1. 13:22
 34/66 anonim ***** válasza:
89%
Mit akarsz még tőle? Megcsalt lebukott, és megvert, mert rajtakaptad. Fülét farkát behúzva kellett volna esdekelnie, nem " megérdemled", verés.Főleg, hogy már kavart azzal a nővel. De ha te élvezed, hogy megaláznak hajrá. A szerető meg röhög rajtad, hogy még el is kalapáltak.
2011. szept. 1. 13:23
 35/66 anonim ***** válasza:
69%
Amúgy a verés alatt mit értesz?
2011. szept. 1. 13:26
 36/66 anonim ***** válasza:
ha már egyszer megcsalt gondolhattad volna hogy többször is fog.ilyenkor igérgetnek fűt,fát,aztan az idő mulásával elfelejtik.de töntöd el milyen életet szeretnel élni,ha eltudod igy fogadni h félrek.r,akkor maradj vele.
2011. szept. 1. 13:27
 37/66 anonim ***** válasza:
88%

Szia!

Mi az, hogy megver, és ez jár neki.

Sajnos így szokott kezdődni. Először "csak" a feleségre emelünk kezet, aztán már a gyerekre is. Anyukám is így járt, amíg apám csak őt bántotta addig tűrt, de amikor már bátyámra is és rám is kezet emelt akkor betelt a pohár. Plusz mamám miatta törte el a lábát a rendőrségen. Képes volt betörni hozzánk egy gázpalack miatt a c.gány k.rvájával. (nem akarok senkit megbántani, nem általánosítás). Egy szó, mint száz add be a válópert, és kötözz el. Ha nincs más megoldás akkor albérletbe, vagy a szüleidhez.

Kitartás!

2011. szept. 1. 13:27
 38/66 anonim ***** válasza:
94%

Megcsalás ügyben: zsák a foltját.

Mondjuk nem 1-1, mert az akkor volt, amikor a pasi visszakönyörögte magát.

Kérdéseim:

Ha szeretted, miért csaltad meg?

Ha nem szeretted, miért mentél vissza hozzá (a szeretődtől)?

Ha egyszer már megcsalt, miből gondoltad, hogy nem teszi meg újra?

Ha csal és megvert, mi a kérdés?

Meddig fogod tűrni a csalást és a verést?

Mert remélem, tudod, hogy ha most azonnal nem dobod ki a francba, akkor egyedül saját magadnak köszönheted majd az újabb verést és megcsalást.

Mert ha egyszer megtörténik, az még nem a te hibád. De ha másodszor is, az már igen.

2011. szept. 1. 13:32
 39/66 anonim ***** válasza:
Ő izél mással és Téged vernek?
2011. szept. 1. 13:37
 40/66 anonim ***** válasza:
96%
Ha a te "botlásodat" megbocsájtotta, márpedig megbocsájtotta, hiszen azóta el telt 10 év és gyerekeitek is lettek, akkor most minek hozza fel indokként? Ez az ő döntése volt akkor, hogy veled maradt. Hidd el, ennek soha nem lesz vége, ha most folytatjátok.
2011. szept. 1. 13:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!