Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rajtakaptam a férjemet amikor a lotyóját d. ta! Te mit csináltál volna?
A sztorihoz hozzátartozik, hogy tavasszal különmentünk, mert kiderült a viszonya. Utána megbocsátásomat kérte. Ennek feltétele az volt, hogy szakítson. Azt mondta, megtette....most viszont kiderült, hogy mégsem.
10 éves kapcsolatunk elején szégyenlem, de nekem is volt egy botlásom. Mikor tudomására jutott, azonnal megszakitottam minden kapcsolatot az illetővel és tiszta lappal újrakezdtük. Gyerekeink születtek. Most azzal vádol, hogy ez neki jár, mert bezzeg én is...és ez is az én hibám. Ti mit gondoltok erről?
Óriási botrány volt, és én lettem megverve, mert oda mertem menni és megláttam.....
"Hogy mer barki is tanacsot adni, aki nem ismer minden korulmenyt?
Akkor is menjen, ha a pasi megkeres mondjuk havi 50 m Ft-ot es abbol kenyelmesen eltartja oket???"
Úgy látom nálad a pénz számít elsőként.Csak tudod a pénz nem minden,de úgy látom te még nem kaptál az élettől egy hatalmas pofont ez ügyben.Még kaphatsz....Ha úgy is van,hogy jól élnek nem köteles eltűrni mindent egy ilyen férfitől.És....ha már a pénznél tartunk,ha olyan jól keres,a bíróság jó tartás díjat fog kiszabni a gyerekek után.Alázkodjon meg egy ilyen pasinak,csak azért mert pénzes?!Ugyan már....ez kész vicc!Meg amúgy is csak feltételezés ez a "havi 50M-ás kereset".
Akkor is menjen, ha a pasi megkeres mondjuk havi 50 m Ft-ot es abbol kenyelmesen eltartja oket???"
Úgy látom nálad a pénz számít elsőként.Csak tudod a pénz nem minden,de úgy látom te még nem kaptál az élettől egy hatalmas pofont ez ügyben.Még kaphatsz....Ha úgy is van,hogy jól élnek nem köteles eltűrni mindent egy ilyen férfitől.És....ha már a pénznél tartunk,ha olyan jól keres,a bíróság jó tartás díjat fog kiszabni a gyerekek után.Alázkodjon meg egy ilyen pasinak,csak azért mert pénzes?!Ugyan már....ez kész vicc!Meg amúgy is csak feltételezés ez a "havi 50M-ás kereset".
Életemben nem értettem az ilyen nőket.
Megcsal, megver, és kérded mit csinálj? Mit b.meg, válj el! Miért kell ezen gondolkodni? Olyan, de olyan ostobák a nők sokszor. Megcsalják, megalázzák, megverik, ő meg neten kérdezgeti mit tegyen?
Azt gondolom amit minden értelmes, gondolkodó ember: hagyd ott a fenébe, ezen nincs mit kérdezgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!