Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Rajtakaptam a férjemet amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rajtakaptam a férjemet amikor a lotyóját d. ta! Te mit csináltál volna?

Figyelt kérdés

A sztorihoz hozzátartozik, hogy tavasszal különmentünk, mert kiderült a viszonya. Utána megbocsátásomat kérte. Ennek feltétele az volt, hogy szakítson. Azt mondta, megtette....most viszont kiderült, hogy mégsem.

10 éves kapcsolatunk elején szégyenlem, de nekem is volt egy botlásom. Mikor tudomására jutott, azonnal megszakitottam minden kapcsolatot az illetővel és tiszta lappal újrakezdtük. Gyerekeink születtek. Most azzal vádol, hogy ez neki jár, mert bezzeg én is...és ez is az én hibám. Ti mit gondoltok erről?

Óriási botrány volt, és én lettem megverve, mert oda mertem menni és megláttam.....

2011. szept. 1. 12:54
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
44%
Te is megcsaltad, mit sír a szád? Ha te csalod meg az rendben van, de ha ő akkor egyből egy szemét? Nem tudom, én ezt úgy hívom, hogy kétszínűség.
2011. szept. 1. 13:12
 22/66 anonim ***** válasza:
96%
Figyelj, ha neked a verés után nem az volt az első gondolatod, hogy pakolj, ha még itt azon gondolkozol,hogy vajon"jár neki vagy nem?" akkor neked nincs mit mondanom.
2011. szept. 1. 13:13
 23/66 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy veled ez nem történhet meg. velem lám megtörtént és bevállalom. a többi száz és kétszázezer akivel szintén megtörtént hallgat róla. nem minden fekete és fehér az életben.
2011. szept. 1. 13:14
 24/66 anonim ***** válasza:
78%

"Hogy mer barki is tanacsot adni, aki nem ismer minden korulmenyt?

Akkor is menjen, ha a pasi megkeres mondjuk havi 50 m Ft-ot es abbol kenyelmesen eltartja oket???"

Úgy látom nálad a pénz számít elsőként.Csak tudod a pénz nem minden,de úgy látom te még nem kaptál az élettől egy hatalmas pofont ez ügyben.Még kaphatsz....Ha úgy is van,hogy jól élnek nem köteles eltűrni mindent egy ilyen férfitől.És....ha már a pénznél tartunk,ha olyan jól keres,a bíróság jó tartás díjat fog kiszabni a gyerekek után.Alázkodjon meg egy ilyen pasinak,csak azért mert pénzes?!Ugyan már....ez kész vicc!Meg amúgy is csak feltételezés ez a "havi 50M-ás kereset".

25/66 anonim ***** válasza:
74%
Neeeem! Ha a nő csalja meg a férfit, és utána szégyenli, akkor a múlt lezárul. Ha a férfi csalja meg, akkor egy ro.ha.dék. Ez itt így igazságos!
 26/66 anonim ***** válasza:
50%

Akkor is menjen, ha a pasi megkeres mondjuk havi 50 m Ft-ot es abbol kenyelmesen eltartja oket???"

Úgy látom nálad a pénz számít elsőként.Csak tudod a pénz nem minden,de úgy látom te még nem kaptál az élettől egy hatalmas pofont ez ügyben.Még kaphatsz....Ha úgy is van,hogy jól élnek nem köteles eltűrni mindent egy ilyen férfitől.És....ha már a pénznél tartunk,ha olyan jól keres,a bíróság jó tartás díjat fog kiszabni a gyerekek után.Alázkodjon meg egy ilyen pasinak,csak azért mert pénzes?!Ugyan már....ez kész vicc!Meg amúgy is csak feltételezés ez a "havi 50M-ás kereset".

27/66 anonim ***** válasza:
100%

Életemben nem értettem az ilyen nőket.

Megcsal, megver, és kérded mit csinálj? Mit b.meg, válj el! Miért kell ezen gondolkodni? Olyan, de olyan ostobák a nők sokszor. Megcsalják, megalázzák, megverik, ő meg neten kérdezgeti mit tegyen?

Azt gondolom amit minden értelmes, gondolkodó ember: hagyd ott a fenébe, ezen nincs mit kérdezgetni.

28/66 anonim ***** válasza:
45%

2011. szept. 1. 13:15
 29/66 anonim ***** válasza:
62%
A verés volt a kamatja, hogy 10 évig nem csalt vissza! Bizony megérdemlelted! De mostmár kvittek vagytok, sok boldogságot. :)
2011. szept. 1. 13:16
 30/66 anonim ***** válasza:
96%
Azonnal szakíts meg vele minden kapcsolatot! Nem kell megverni stb., hanem annyit elég mondani, hogy mi elvileg új lappal kezdtük, elvileg megbocsátottál nekem, most meg sunyi módon felhánytorgatod, ráadásul te be sem tartottad az ígéreted és meg is vertél, én már semmit nem akarok tőled... és szépen emelt fővel távozni.
2011. szept. 1. 13:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!