Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal? én már nem tudom mit higgyek!
Figyelt kérdés
A párommal 5 éve vagyunk együtt van egy 2 éves kisfiunk.Mostanában sokat veszekszünk.Kiderült hogy van egy kolléganője akinek ő nagyon bejön a nő azt mondta neki hogy jőjjenek össze de ő nemet mondott(állítólag).Ezt azért nem tudom elhinni mert a párom beszélt erről a nőről a sógoromnak(én egyébként így tudtam meg az egészet)és azt mondta neki hogy 3 hete már jár a csajjal na mikor ezt a sógorom elmondta nekem(nagy nehezen)olyan ideges lettem hogy csak na rögtön számonkértem a páromat és kértem hogy mondja el az igazat erre ő azt mondta h a sógorom félre értette mert ő nem azt mondta h 3 hete járnak hanem azt h 3 hete járhatnának ha ő igent mondott volna és ezt értette félre a sógor hát nem tudom.De én ezt nem tudtam így elfogadni és tovább faggattam a párom h mondja el az igazat erre ő:amikor a nő megtette az ajánlatát h jőjenek össz ő azon az éjszakán még aludni sem tudott mert azon gondolkodott h őt válassza v engem,meg még azt is mondta h azon is elgondolkodott h kimegy külföldre dolgozni csak h ne legyen a nő közelébe erre én mondtam h miért ennyit jelent neked de azt mondta h nem nem jelent neki semmit és csak azért gondolkodott a dolgon mert mostanában sokat veszekedtünk.Igazából az is probléma h én nem dolgozom így anyagilag én és a gyerek függnk tőle ha elhagyna nem tudnánk hová menni és lehet h csak ezért mondott nemet?ti mt gondoltokerről az egészről?hogy deríthetném ki h vane köztük valami?most egyébként kivagyunk békülve megbeszéltük de engem ez az egész mégsem hagy nyugodni.ja és küldtem 1 levelet a nőnek és megkérdeztem őt is ő azt írta h nincs köztük semmi és nem is volt mert a párom minket választott és h ő ezt elfogadta.de honnan tudjam h ez igaze?
Gondolj arra, hogy Titeket választott, ez jó jel, tehát ne szúrd el most. Ne hisztizz, ne féltékenykedj (inkább menj ki olyankor a fürdőbe amikor épp jön a "roham".)
Ha másként nem megy, nézd a gyerek érdekeit. Neki apa kell, és az apa szeret TITEKET. Hidd el! Különben lelépett volna.
Esetleg próbáld kideríteni, hogy mi hiányzik neki otthon.
2011. júl. 6. 12:08
12/12 anonim válasza:
Ez egy nagyon nehéz élethelyzet. Egy biztos, valaki hazudik ez legyen az alap tézis.
sokat mosolyogni (tudom ez fura, de minden nő ott bukja el ha búval b*** an várja haza párját mert a szerető mindig kedves és így nagy a kontraszt a két fél között)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!