Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal? én már nem tudom mit higgyek!
Figyelt kérdés
A párommal 5 éve vagyunk együtt van egy 2 éves kisfiunk.Mostanában sokat veszekszünk.Kiderült hogy van egy kolléganője akinek ő nagyon bejön a nő azt mondta neki hogy jőjjenek össze de ő nemet mondott(állítólag).Ezt azért nem tudom elhinni mert a párom beszélt erről a nőről a sógoromnak(én egyébként így tudtam meg az egészet)és azt mondta neki hogy 3 hete már jár a csajjal na mikor ezt a sógorom elmondta nekem(nagy nehezen)olyan ideges lettem hogy csak na rögtön számonkértem a páromat és kértem hogy mondja el az igazat erre ő azt mondta h a sógorom félre értette mert ő nem azt mondta h 3 hete járnak hanem azt h 3 hete járhatnának ha ő igent mondott volna és ezt értette félre a sógor hát nem tudom.De én ezt nem tudtam így elfogadni és tovább faggattam a párom h mondja el az igazat erre ő:amikor a nő megtette az ajánlatát h jőjenek össz ő azon az éjszakán még aludni sem tudott mert azon gondolkodott h őt válassza v engem,meg még azt is mondta h azon is elgondolkodott h kimegy külföldre dolgozni csak h ne legyen a nő közelébe erre én mondtam h miért ennyit jelent neked de azt mondta h nem nem jelent neki semmit és csak azért gondolkodott a dolgon mert mostanában sokat veszekedtünk.Igazából az is probléma h én nem dolgozom így anyagilag én és a gyerek függnk tőle ha elhagyna nem tudnánk hová menni és lehet h csak ezért mondott nemet?ti mt gondoltokerről az egészről?hogy deríthetném ki h vane köztük valami?most egyébként kivagyunk békülve megbeszéltük de engem ez az egész mégsem hagy nyugodni.ja és küldtem 1 levelet a nőnek és megkérdeztem őt is ő azt írta h nincs köztük semmi és nem is volt mert a párom minket választott és h ő ezt elfogadta.de honnan tudjam h ez igaze?
Higyj neki szerintem,mert a nőnek sem az a célja most sem,hogy ti együtt maradjatok.. de ettől a nő igazat mond..
2011. júl. 5. 20:24
2/12 anonim válasza:
Üdv a klubban!
Nektek lőttek,a persze még lehet hogy együtt lesztek két hónapig,vagy 2 évig,vagy akár 10,de ti itt elveszitettétek egymást! Szerintem egyébként a nő is meg a pasi is hazudnak,nem mondott volna ilyet a sógorod ha nem igy lenne,és igy félre semmit nem lehet érteni.Ha egy pasi el akar hagyni el is fog,le fogja szarni hova mész a gyerekkel,ha sokat ugrálsz még el is veszi tőled.Idő kérdése csak. Sok sikert. Kezdj el spórolni!
2011. júl. 5. 20:26
3/12 anonim válasza:
Útálom az ilyen gerinctelen embereket! Mi a francot akar ez a rib*nc egy családos embertől? Azt kívánom az ilyennek hogy sose legyen családja. A párod nemismerem, de ha magamból és az ismertségi körömből indulok ki, akkor bármi megtörténhet sajnos:( Próbálj az a nő lenni akibe a párod a legelején beleszeretett. Csábítsd el újból. Csak ennyit tudok tanácsolni sok sikert!
2011. júl. 5. 20:27
4/12 anonim válasza:
Higgy nekik.
A legrosszabb amit most tehetsz, ha tovább féltékenykedsz.
Becsüld meg a férjed. Én is kerültem ilyen szituba az egyik kollégámmal, ő akart tőlem valamit, én semmit tőlem, és írtó nehéz volt meggyóni a férjemnek.
Köszönd meg neki, amiért őszinte volt veled, így ha esetleg máskor is ilyen szituba kerülne, már az elején szólni fog.
Én még párszor azt is megemlíteném, milyen boldog vagyok mellette, mert amelyik pasi boldog és elégedett, az hűséges marad!
2011. júl. 5. 20:28
5/12 anonim válasza:
Második válaszoló vagyok. Az elsővel rohadtul nem értek egyet,egy kezdődő szeretői viszonyban a nőnek annyira fontos hogy a pasi érdekeit védje,hogy ő maga fog falazni neki.(legalább is amikor szerető voltam igy tettem,volt hogy én szóltam rá a pasira hogy vegyen fogrémet,és nyomjon is ki belőle, mert ha a feleség egy kicsit is ismeri őt tudni fogja hogy 3 napig nem birná ki fogmosás nélkül,és hogy ne legyen fura,merthogy egyébként az enyémet használta,az övét a feleség "elfelejtette" betenni. Mint utólag kiderült nem véletlenül.
2011. júl. 5. 20:30
6/12 anonim válasza:
'csak azért gondolkodott a dolgon mert mostanában sokat veszekedtünk'
elég baj az hogyha valami nem működik tökéletesen közöttetek akkor már el kell mennie nőzni..ha már megfordul a fejében hogy más nőhöz menjen az már nem normális dolog.
én a helyedben kicsit utána járnék, megnézném a telefonját, meg ilyesmik. addig úgysem leszel nyugodt míg 10000%ig biztos nem vagy abban hogy mi a helyzet.
2011. júl. 5. 20:39
7/12 anonim válasza:
Most Nőnek kell lenned és a lehető legjobbnak!!! Szedd össze magad!
Itt 11:58as válasz az enyém, a lány azt kérdezi hogy mit tegyen hogy újra nő lehessen... Szerintem itt kezdj! ÉS BÍZZ MAGADBAN! Sok mindent köszönhettek egymásnak! Köszönd is meg! Hangsúlyozd hogy szeretnél benne bízni, "add le" a fiatokat nagymamához vagy valahova és ha hazajön mássz rá mint egy vadmacska... Ha tőled mindent szenvedélyesn megkap (akár az ajtó elött is, tök mindegy) minek menne máshova? Keltsd fel mindennel a figyelmét! Kezd elölről fejben a kapcsolatotokat! Mit szeretett benned? MIért kívánt? Miért téged akart és nem mást? ÉS!!! Mit TETTETEK hogy nem egymásra vágytok???
2011. júl. 5. 20:40
8/12 A kérdező kommentje:
a szex tökéletesen működik ilyen gondunk nincs ezért se tudom h most mi van
2011. júl. 5. 20:53
9/12 anonim válasza:
most komolyan, az nem zavar senkit, hogy a férj nem tudott választani köztük, a feleség kisgyerek, meg a 3 hetes kapcsolat között, és , hogy külföldre akart menni a nő elöl. Én azt vettem ki, hogy szerelmes belé, csak lelkiismeret furdalása van. Tudnál ezzel a tudattal vele élni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!