Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? A férjem időről időre chatel, levelezik volt barátnőkkel, csajokkal.
Figyelt kérdés
Most is pár hete eggyel, akivel találkozott is. Meg nem csalt, bár elkezdték, de a férjem leállt (lekiismeret? ), viszont azóta is chatelnek, és a férjem eléggé nyomul (szerintem másodszor nem állna le), a csaj annyira nem, vagy talán nem tudja, mit akar. Én ezekről a dolgokról nem a férjemtől tudok, itthon egyébként látszólag minden rendben, szex és egyéb dolgok is.34, ill.36 évesek vagyunk, két kicsi gyerek. Mi lesz ebből?2011. jún. 26. 22:21
41/44 anonim válasza:
basszus még te akarod vissazhódítani és a kedvében járni??? pont ezt nem szabad! azok után amit tett,én bottal se piszkálnám meg.. ne alázd már meg magad annál is jobban ahogy ő aláz nap mint nap téged,és a gyerekeket. ezzel bemocskolja az egész családját
42/44 anonim válasza:
miért a rossz lányokat szeretik/veszik el a férfiak c. könyvetket javaslom
benne van: ha a férfi már megszerzett vaélamit és z továbbra nem kelti fel az érdeklődését, akkor már csak unalomból is, más után néz
a férjed most még csak szórakozik....
jelzem semmit nem szabad hagyni neki, mert azzal magadat nézeted le mégjobban!!!már így sem tisztel, hova akarod még ezt fajulni hagyni?
és egy idézet egy nős férfitől, aki anno mindenkit csalt:
"én azért vettem el őt, mert ha félrelépnék, tudom, hogy ő serpenyővel vágna fejbe"
tehát tiszteleten nagyon sok minden múlik!
egy férfinek meg kell adni a lehetőséget, hogy minket tisztelhessen, és egy mindent elnéző nőt, semmibe vesznek, nemhogy tisztelnek!!!
44/44 anonim válasza:
Regisztrálj te is, és kezdj ki vele virtuálisan! Egy kis lecke nem ártana apunak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!