Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? A férjem időről időre chatel, levelezik volt barátnőkkel, csajokkal.
Informatikai végzettségem van, gondolom nem lenne gond,bár ilyen helyzetben sosem voltam. talán, ha a hölgy el tudja vinni egy szakértőhőz a gépet, az segít.
Amondó vagyok, nincs itt a világvége, ne essen kétségbe,próbáljon a lekiismeretére hatni, hogy úgy szereti, mint amikor megismerte,majd kérdezzen vissza.. ilyesmi
végszóként meg: tépje meg a másik hölgyet, ha csak teheti
Ma állj elé..és mondd neki,hogyha vaj van a füle mögött,akkor szóljon..
Ha mégsem tennéd meg,akkor szerezz pénzt,vegyél egy külön lakást,aztán hirtelen költözz el..és válj el!
Harmadik lehetőségként leplezd le és bocsáss meg neki..ne szégyeld,hogy turkáltál a gépében,véletlen volt,mert úgy hagyta!
Elég világvége hangulat lett itt a hölgyek közt, két gyerekkel a nyakában, már mindenki a pakolásban segítene.
Jaj, chatel a férjem, ha egy kérdésre rossz választ ad, már megyek is a bérelt lakásba...Megértem, De nem tartom helyesnek!
Miért olyan sok a válás? Most két ember vagy jóban rosszban együtt van, vagy csak ilyen felszinesen veszik egymást? Természetes, hogy egyszer az egyik, aztán a másik gondolja úgy, hogy nincs jövője a kapcsolatnak, de ezek csak pillanatok, az elmult 15 év boldog házassága mire volt jó, nem arra, hogy áthidaljon nehezebb időszakot??
Szóval naiv vagyok, és a csetpartner nem sejt semmit, mégegy ok a keylogger programhoz, és akkor személyesen is bemutatkoznék az átvert hölgy helyében, ahogy korábban én is tettem mikor a párom kezdett elcsábulni, müködött.
elnézést, nem láttam a kérdés változást, szóval
Természetes, hogy van jövőjük,de talán vissza kell hóditania, nincs veszekedés, csak járjon kedvébe, nyár van, lenge új ruhák, régi közös képek nézegetése.
Minden rendbejön!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!