Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csináljak? A férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? A férjem időről időre chatel, levelezik volt barátnőkkel, csajokkal.

Figyelt kérdés
Most is pár hete eggyel, akivel találkozott is. Meg nem csalt, bár elkezdték, de a férjem leállt (lekiismeret? ), viszont azóta is chatelnek, és a férjem eléggé nyomul (szerintem másodszor nem állna le), a csaj annyira nem, vagy talán nem tudja, mit akar. Én ezekről a dolgokról nem a férjemtől tudok, itthon egyébként látszólag minden rendben, szex és egyéb dolgok is.34, ill.36 évesek vagyunk, két kicsi gyerek. Mi lesz ebből?
2011. jún. 26. 22:21
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
77%
Hát igen... átírja minden eddigi kozos elmenyeteket, ami most kisul majd... kiderul, hogy nagy részét csak hazudta, Te meg "álmodtad"... Kérdés, akarod-e tovább álmodni az ő hazugságait, és a gyerekeket is erre nevelni, vagy inkább az igazság és szeretet normáját véded meg Magatokban a boldogság illúziója helyett...(35/L)
2011. jún. 26. 23:15
 22/44 anonim ***** válasza:
73%

Informatikai végzettségem van, gondolom nem lenne gond,bár ilyen helyzetben sosem voltam. talán, ha a hölgy el tudja vinni egy szakértőhőz a gépet, az segít.

Amondó vagyok, nincs itt a világvége, ne essen kétségbe,próbáljon a lekiismeretére hatni, hogy úgy szereti, mint amikor megismerte,majd kérdezzen vissza.. ilyesmi

végszóként meg: tépje meg a másik hölgyet, ha csak teheti

2011. jún. 26. 23:18
 23/44 anonim ***** válasza:
Utolsonak: mert azt gondolod, a hölgy ugy tudja, hogy a kedvese boldog hazassagban él 2 gyerekkel, ahol a feleseg mit sem sejt? :D:D Kis naiv!!!:D:D:D
2011. jún. 26. 23:21
 24/44 anonim ***** válasza:

Ma állj elé..és mondd neki,hogyha vaj van a füle mögött,akkor szóljon..

Ha mégsem tennéd meg,akkor szerezz pénzt,vegyél egy külön lakást,aztán hirtelen költözz el..és válj el!

Harmadik lehetőségként leplezd le és bocsáss meg neki..ne szégyeld,hogy turkáltál a gépében,véletlen volt,mert úgy hagyta!

2011. jún. 26. 23:29
 25/44 A kérdező kommentje:
a hölgy tudja, hogy vagyunk.
2011. jún. 26. 23:30
 26/44 A kérdező kommentje:
köszönöm az ötleteket, véleményeket, számomra többnyire hasznosak. ha még olvassa valaki, egy kérdés: ha elé állok is és megbeszéljük, lehet-e ebből még valaha normális házasság?
2011. jún. 26. 23:33
 27/44 anonim ***** válasza:
Lehet,mert egy ismerősöm is hasonlóképp járt.Csak ő utána még egyszer kipróbálta a férjét,és beszélgetett vele msn-en egy másik nő nevével,képével..stb. De aztán leleplezte magát és a férj olyan lett,mint egy jó kutya..,mindent megtesz az asszonynak és tökéletesen megbízható.
2011. jún. 26. 23:38
 28/44 anonim ***** válasza:

Elég világvége hangulat lett itt a hölgyek közt, két gyerekkel a nyakában, már mindenki a pakolásban segítene.

Jaj, chatel a férjem, ha egy kérdésre rossz választ ad, már megyek is a bérelt lakásba...Megértem, De nem tartom helyesnek!

Miért olyan sok a válás? Most két ember vagy jóban rosszban együtt van, vagy csak ilyen felszinesen veszik egymást? Természetes, hogy egyszer az egyik, aztán a másik gondolja úgy, hogy nincs jövője a kapcsolatnak, de ezek csak pillanatok, az elmult 15 év boldog házassága mire volt jó, nem arra, hogy áthidaljon nehezebb időszakot??

Szóval naiv vagyok, és a csetpartner nem sejt semmit, mégegy ok a keylogger programhoz, és akkor személyesen is bemutatkoznék az átvert hölgy helyében, ahogy korábban én is tettem mikor a párom kezdett elcsábulni, müködött.

2011. jún. 26. 23:50
 29/44 A kérdező kommentje:
csak sz.r dolog átverve lenni... immáron többedszer. Persze ahogy egy angol mondás tartja: Shame on you, if you fool me once, shame on me if you fool me twice (szégyled magad, ha egyszer átversz, szégyeljem magam , ha másodszor is átversz)
2011. jún. 26. 23:56
 30/44 anonim ***** válasza:

elnézést, nem láttam a kérdés változást, szóval

Természetes, hogy van jövőjük,de talán vissza kell hóditania, nincs veszekedés, csak járjon kedvébe, nyár van, lenge új ruhák, régi közös képek nézegetése.

Minden rendbejön!!

2011. jún. 26. 23:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!