Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? A férjem időről időre chatel, levelezik volt barátnőkkel, csajokkal.
Ugy latom, olyan vagy, mint az az autóvezető, aki előbb nézegeti, hogy tudna-e/hagyják-e mások befordulni/sávot váltani, és lelassitva álldigál az uton, de indexelni csak akkor kezd, amikor már látja, hogy mehet. NEM! ELOBB kell indexelni, azután nyakat nyujtogatni. Te még nem is bezséltéla férjeddel ezekrol, és belul mar a szakitast tzervezgeted? Hogy hiheti, hogy minden rebdben van, mikozben Te mar a válást fontolgatod?
Tessék KIFEJEZNI az erzeseidet neki!
(35/L)
Tipp: rakj fel keylogger programot, ami a felhasználó tudta nélkül feljegyez mindent egy fáljba a gépen(esetleg elküldi egy emailcimre)
így nyomon követheted,hogy hányadán állnak.. nagy előny
F/35
az én párom amikor átnézte a telefonomat és úgy kért számon, egy cseppet sem szégyellte, hogy nyomozott utánam, hanem épp az, hogy fenyegetett, bármit megtud, én repülök!
és én nem azon voltam, hogy számon szedjem hogy mert belenézni a telomba, hanem meg voltam szeppenve!
tehát nyomozás miatt te se szégyelld magad, mert akkor azt is kihasználja és azzal is támadni fog.
amúgy én már a helyedben nem is veszekednék. már kinéztem volna hol fogok élni.
Hát ha már nem fontos Neked kettotok kozt az egyenes beszéd és a bizalom, akkor addig szimatolj, amig NEM nyomozasos bizonyitekod nem lesz, pl. a sajat lakasodban, vagy véletlenul osszefutva a baratnőivel. És akkor majd arra hivatkozva "jöjj rá" mindenre!
(35/L)
a keylogger progikat nem tudom miért reklámozzák annyira olyan sokan, amikor le kell szedni a vírusirtót a gépről, mert az állandóan jelzi, hogy vmi nem stimmel, de vírusirtó nélkül gépet tartani....
és a letörléshez is külön hozzáértés, meg progi fog kelleni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!