Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csináljak? A férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? A férjem időről időre chatel, levelezik volt barátnőkkel, csajokkal.

Figyelt kérdés
Most is pár hete eggyel, akivel találkozott is. Meg nem csalt, bár elkezdték, de a férjem leállt (lekiismeret? ), viszont azóta is chatelnek, és a férjem eléggé nyomul (szerintem másodszor nem állna le), a csaj annyira nem, vagy talán nem tudja, mit akar. Én ezekről a dolgokról nem a férjemtől tudok, itthon egyébként látszólag minden rendben, szex és egyéb dolgok is.34, ill.36 évesek vagyunk, két kicsi gyerek. Mi lesz ebből?
2011. jún. 26. 22:21
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%
Az apjuktól ne ezt lássák!Ugyanolyan boldogtalanok lesznek a feleségeik,mint te is vagy..mert az vagy,egy másodpercig sem tagadhatod.Szerintem hozd atudtára,hogy mindent tudsz:)
2011. jún. 26. 22:58
 12/44 A kérdező kommentje:
de hogyan? ha én is "nyomozásból" tudom? Sosem nyomoztam egy párom után sem, és pont a férjem az, aki ezt kihozta belőlem...
2011. jún. 26. 23:00
 13/44 anonim ***** válasza:
68%

Ugy latom, olyan vagy, mint az az autóvezető, aki előbb nézegeti, hogy tudna-e/hagyják-e mások befordulni/sávot váltani, és lelassitva álldigál az uton, de indexelni csak akkor kezd, amikor már látja, hogy mehet. NEM! ELOBB kell indexelni, azután nyakat nyujtogatni. Te még nem is bezséltéla férjeddel ezekrol, és belul mar a szakitast tzervezgeted? Hogy hiheti, hogy minden rebdben van, mikozben Te mar a válást fontolgatod?

Tessék KIFEJEZNI az erzeseidet neki!

(35/L)

2011. jún. 26. 23:03
 14/44 anonim ***** válasza:
100%

Tipp: rakj fel keylogger programot, ami a felhasználó tudta nélkül feljegyez mindent egy fáljba a gépen(esetleg elküldi egy emailcimre)

így nyomon követheted,hogy hányadán állnak.. nagy előny

F/35

2011. jún. 26. 23:03
 15/44 A kérdező kommentje:
de, korábban már beszéltem, vele, akkor le is állt egy időre. Akkor könnyű dolgom volt, ott hagyta a gépet véletlenül, így derült ki minden. Csak azt nem tudja, hogy tudom, ami most megy.
2011. jún. 26. 23:05
 16/44 anonim ***** válasza:
100%

az én párom amikor átnézte a telefonomat és úgy kért számon, egy cseppet sem szégyellte, hogy nyomozott utánam, hanem épp az, hogy fenyegetett, bármit megtud, én repülök!

és én nem azon voltam, hogy számon szedjem hogy mert belenézni a telomba, hanem meg voltam szeppenve!

tehát nyomozás miatt te se szégyelld magad, mert akkor azt is kihasználja és azzal is támadni fog.

amúgy én már a helyedben nem is veszekednék. már kinéztem volna hol fogok élni.

2011. jún. 26. 23:06
 17/44 anonim ***** válasza:
58%

Hát ha már nem fontos Neked kettotok kozt az egyenes beszéd és a bizalom, akkor addig szimatolj, amig NEM nyomozasos bizonyitekod nem lesz, pl. a sajat lakasodban, vagy véletlenul osszefutva a baratnőivel. És akkor majd arra hivatkozva "jöjj rá" mindenre!

(35/L)

2011. jún. 26. 23:07
 18/44 anonim ***** válasza:
41%

a keylogger progikat nem tudom miért reklámozzák annyira olyan sokan, amikor le kell szedni a vírusirtót a gépről, mert az állandóan jelzi, hogy vmi nem stimmel, de vírusirtó nélkül gépet tartani....

és a letörléshez is külön hozzáértés, meg progi fog kelleni

2011. jún. 26. 23:09
 19/44 A kérdező kommentje:
mindegyikőtöknek igaza van. A nagy helyzet, amit magamnak sem merek talán bevallani, hogy ha eléállok, és közlöm, amit tudok, azzal mindent borítok, és talán vége a házasságomnak, az "idilli" családunknak. És én ettől félek, és féltem a gyerekeimet. Pedig félő, hogy hosszú távon nem lesz más választásom.
2011. jún. 26. 23:11
 20/44 A kérdező kommentje:
nagyon nem könnyű ez, és én még nem voltam ilyen helyzetben...
2011. jún. 26. 23:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!