Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csináljak? A férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? A férjem időről időre chatel, levelezik volt barátnőkkel, csajokkal.

Figyelt kérdés
Most is pár hete eggyel, akivel találkozott is. Meg nem csalt, bár elkezdték, de a férjem leállt (lekiismeret? ), viszont azóta is chatelnek, és a férjem eléggé nyomul (szerintem másodszor nem állna le), a csaj annyira nem, vagy talán nem tudja, mit akar. Én ezekről a dolgokról nem a férjemtől tudok, itthon egyébként látszólag minden rendben, szex és egyéb dolgok is.34, ill.36 évesek vagyunk, két kicsi gyerek. Mi lesz ebből?
2011. jún. 26. 22:21
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
kedves 23:56-os válaszoló, ön férfi? ez tényleg ilyen egyszerű lenne? az elmúlt 3 napot pont a visszahódítás reményében együtt töltöttük, mindent bevetettem, minden téren maximálisan a kedvében jártam, nagyon kellemes hétvége volt, nem is netezett. Majd hazaértünk, és kezdte előlről...
2011. jún. 26. 23:59
 32/44 anonim ***** válasza:
56%

angol mondásokat nem követnék, felszínes, sablonos, standardizált nép, egyforma öltözködés, egyforma házak, egyforma vélemények.

A magyar egész más, szenvedély, tüz, változatosság, nyitottság és meggondolatlan döntések jellemeznének minket.

Inkább azt mondanám,hogy egy út se tul hosszú, ha a végéig érünk

2011. jún. 27. 00:03
 33/44 anonim ***** válasza:

F/35

akkor ez lehet netfüggés nála,és nem is "annyira" a másik hölgy?

nem könnyü..és ha ön is elkezdene csetelni? aztán meg egymással is csetelnének, a leirott szövegben sokkal többmindent ki lehet fejezni, és talán ujra közelednének, ha már a lenge ruha nem segít...

2011. jún. 27. 00:09
 34/44 anonim ***** válasza:
Kedves dögfogyasztó, szem elol tevesztette a topicnyito kerdest. Itt nem a chateles a kozponti problema, az csak eszkoz. A férj VOLT BARÁTNŐKEL szervez talalkozokat, tartja eletben a kapcsolatot, invitalja oket szerelmeskedni, melyeket komolyan is gondol.
2011. jún. 27. 00:29
 35/44 A kérdező kommentje:
annyiban azért dögfogyasztó úrnak igaza van, hogy eddig az esetek 99%-ban (ez utolsó kivételével) a férjem visszatáncolása miatt ki is merültek ezek a chat-elések elég rámenős flörtölésben. Most, az utolsónál, amikor talákoztak, a férjem miután (a nő hívta, hogy készítsen róla pikáns fotókat egy másik férfi számára, pedig a férjem nem fotós) egy elhagyatott kempingben találkoztak, és a szituáció miatt (meg némileg véleményem szerint előre reménykedve is) a "hölgyre" mozdult, ő állt le, és végül nem feküdt le a nővel, "csak" simogatások, stb. történt. Arra hivatkozott a hölgynek, hogy "tudod, hogy nem lehet". Ez 3 hete volt, de azóta ugyanúgy chatelnek, mint korábban. Más városban laknak, így azóta nem találkoztak, ez a chat-ből is kiderül.
2011. jún. 27. 10:52
 36/44 A kérdező kommentje:

és a többi hölgynek is ilyeneket írt: "nagyon szexi vagy, tudnék veled mit kezdeni, de tudod, hogy nem lehet".

Viszont a chat-elés nagyon gyakori, és most már találkozó is lett belőle... ez az ami aggaszt. Úgy tűnik nekem, mintha lassan a férjem győzne a lelkiismerete felett...

2011. jún. 27. 10:54
 37/44 anonim ***** válasza:

"annyiban azért dögfogyasztó úrnak igaza van, hogy eddig az esetek 99%-ban (ez utolsó kivételével) a férjem visszatáncolása miatt "

Tehát a kedves férjurad _CSAK_(khm!...) arra gyur, hogy erzelmileg keszitsen ki nőket. Hm..!

Micsoda gerinces jellem!

2011. jún. 27. 21:03
 38/44 anonim ***** válasza:

"végül nem feküdt le a nővel, "csak" simogatások, stb. történt"

Vagyis nem CSAK erzelmileg, hanem testileg is felajzott allapotba hozza, majd fakepnel hagyja őket.

Igazán "dicséretes" "jócselekedet". "Jó" lehet az áldozatának lenni!

2011. jún. 27. 21:05
 39/44 anonim ***** válasza:

tegnap 21:05-nek

OFF

Szerintem azért nem kéne sajnálni a "hölgyeket"...

2011. jún. 28. 19:24
 40/44 anonim ***** válasza:
54%

én elég toleráns vagyok,és nekem is szent a család de ez már túlmegy minden határon. az a gyerekeknek se jó ha látják h szenvedsz. és a férjed nem jó ember és nem jó apa,mert hazug és képmutató. van családja mert azért az mégiscsak kell. de legbelül megd.ug minden útjába kerülő csajt.

sztem lépj hamar. mert ő fog. egy ismerősöm ezt csinálta 10! évig. mindenkinél próbálkozott,akit lehetett,meg.dugott. azt mondta ő egyszerűen ilyen éjjel-nappal szexelne de az asszonnyal nem lehet-3 kicsi gyerek mellett nem csoda- na,végül szerelmes lett egy csajba,lelépett,éjjel nappal k.efélhet,gyerekekhez megy 2 hetente,ővé a világ. a felesége meg ottmaradt a 3 gyerekkel,mindenre egyedül és ránézni se tud egy férfira se

én sem teszem szóvá ha pl látom h a férjem megnézu egy nőt. de ha azt mondaná valakinek h meg.dugnálak ha lehetne,hát dobnám ki az biztos,pedig nagyon szeretem

2011. jún. 29. 17:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!