Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? A férjem időről időre chatel, levelezik volt barátnőkkel, csajokkal.
angol mondásokat nem követnék, felszínes, sablonos, standardizált nép, egyforma öltözködés, egyforma házak, egyforma vélemények.
A magyar egész más, szenvedély, tüz, változatosság, nyitottság és meggondolatlan döntések jellemeznének minket.
Inkább azt mondanám,hogy egy út se tul hosszú, ha a végéig érünk
F/35
akkor ez lehet netfüggés nála,és nem is "annyira" a másik hölgy?
nem könnyü..és ha ön is elkezdene csetelni? aztán meg egymással is csetelnének, a leirott szövegben sokkal többmindent ki lehet fejezni, és talán ujra közelednének, ha már a lenge ruha nem segít...
és a többi hölgynek is ilyeneket írt: "nagyon szexi vagy, tudnék veled mit kezdeni, de tudod, hogy nem lehet".
Viszont a chat-elés nagyon gyakori, és most már találkozó is lett belőle... ez az ami aggaszt. Úgy tűnik nekem, mintha lassan a férjem győzne a lelkiismerete felett...
"annyiban azért dögfogyasztó úrnak igaza van, hogy eddig az esetek 99%-ban (ez utolsó kivételével) a férjem visszatáncolása miatt "
Tehát a kedves férjurad _CSAK_(khm!...) arra gyur, hogy erzelmileg keszitsen ki nőket. Hm..!
Micsoda gerinces jellem!
"végül nem feküdt le a nővel, "csak" simogatások, stb. történt"
Vagyis nem CSAK erzelmileg, hanem testileg is felajzott allapotba hozza, majd fakepnel hagyja őket.
Igazán "dicséretes" "jócselekedet". "Jó" lehet az áldozatának lenni!
tegnap 21:05-nek
OFF
Szerintem azért nem kéne sajnálni a "hölgyeket"...
én elég toleráns vagyok,és nekem is szent a család de ez már túlmegy minden határon. az a gyerekeknek se jó ha látják h szenvedsz. és a férjed nem jó ember és nem jó apa,mert hazug és képmutató. van családja mert azért az mégiscsak kell. de legbelül megd.ug minden útjába kerülő csajt.
sztem lépj hamar. mert ő fog. egy ismerősöm ezt csinálta 10! évig. mindenkinél próbálkozott,akit lehetett,meg.dugott. azt mondta ő egyszerűen ilyen éjjel-nappal szexelne de az asszonnyal nem lehet-3 kicsi gyerek mellett nem csoda- na,végül szerelmes lett egy csajba,lelépett,éjjel nappal k.efélhet,gyerekekhez megy 2 hetente,ővé a világ. a felesége meg ottmaradt a 3 gyerekkel,mindenre egyedül és ránézni se tud egy férfira se
én sem teszem szóvá ha pl látom h a férjem megnézu egy nőt. de ha azt mondaná valakinek h meg.dugnálak ha lehetne,hát dobnám ki az biztos,pedig nagyon szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!