Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? A férjem időről időre chatel, levelezik volt barátnőkkel, csajokkal.
nos amikor az én párom DETTO ugyanezt csinálta, én:
először este a fülébe súgtam, ha másra lenne szüksége, hagyjuk az egészet - erre: hát ő nem, hogy gondolok én ilyet, mert én máshogy gondolom (vissza támadás) nekem másra van szükségem?
másnap nappal szépen ahogy a gépe előtt ült, megkérdeztem, hogy tényleg nem kell neki más, csak én?
jött a nagy hazugság, hogy igen és érdekes módon kipirult fejjel elkezdett üvöltözni, hogy vádolom!
én nyugodt maradtam annyit mondtam: hazudsz.
erre ő, nagy vagányan, bizonyítsd be!
hát szépen rákatintottam a gépben erre arra, ő full elvörösödött, elkezdett csapkolódni, ordibálni és lerohant egy sörre
utána kiregisztrált innen-onnan
de kis üzelmeit más oldalakon, de folytatta
a lényeg, mindig akkor fogott vissza magából, amikor felhoztam neki, kikértem magamnak!
most ott tartunk, hogy mindenéhez jelszót ad, bizonygatja, hogy ő megbízható, csak ne hagyjam el!
majd figyeld meg, ha le akarsz lépni, egyből nem lesz olyan fontos a chatelgetés....
de azóta is figyelem a gépén a fájlokat, de tényleg nem csinál semmit, van egy tiszta egy évünk - chat, meg hasonló mentes
de hülye már nem vagyok többé.
remélem segítettem, mit kell tenned, ha két gyerek, ha nem két gyerek, te akkor is ember és társ vagy!
kezdj el csetelni velem, így ő nem fér oda a géphez, így nem tud majd csetelni.
Most komolyan, ha velem ilyen történik(mármint a párom romatikus érezéseket kezd táplálni vmi jött-ment alak után) akkor én azt csináltam, hogy megkerestem az illetőt, akik (2 esetben) meglepődtek, és elkezdtem velük beszélgetni, hogy minekünk egy jó kapcsolatunk van, és hogy ő mit is akar? Lehet azért mert 2m magas vagyok, vagy azért mert tul nagy "gond" lett volna így a csajozás, leléptek.
Talán megvárod az a nőszemélyt egyszer, leültök egy kávéra, és megkérded, hogy ilyen, és ilyen(felsorolod a rosz tulajdonságait) illetőről álmodik, aki ráadásul könnyen elcsábulós tipus is ezek szerint + az adott %nyi gyerektartást is fizethet majd..
A pasid ügyében nem tudom mit tehetsz, ezt neked kell kitalálni,hogy ő milyen
hát pont ezért mer a párod így viselkedni veled
és jelezem a tettek ezerszer többet jelentenek a chatnél
tehát már az, hogy találkozott, az tett, az szándék.
szeretnéd ha a gyerekek ezt tanulnák meg, hogy az asszonynak csend a neve?
ha majd egyszer a kislányodat kihasználja valaki, ő tűrje, mert tőled ezt fogja megtanulni! nagyon ügyelj erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!