Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem olyan papírt akar velem aláíratni a váláskor
amit én nem akarok aláírni. Nem tehetek ez ellen semmit?
Figyelt kérdés
A férjem egy szemét ember(igazi maffiozo),ő indította el a válást ami nem gond levesz egy kis terhet a vállamról,bár még a bíróság felé nem juttatot el semmit(tehát még várok),de azt már kikötötte hogy 2dolog lesz benne.Egyik hogy közös megegyezéssel válunk és egyikünk se kíván fellebbezni(ezzel nincs is semmi gond),de a másik hogy semmilyen információt nem adhatok ki róla.Tönkre tette az életemet,én is visszaakarok adni neki mindent kamatostul,több eljárás is folyik ellene,ezért íratott ilyet az ügyvéddel,valószínű tudnék neki ártani.De úgy tűnik ezt a papírt mindenképp alá kell írnom?Nincs valami megoldás hogy ezt így ne írjam alá?Aki tud legyen szíves a kérdésemre válaszólni,nem vagyok kiváncs az olyanokra,hogy "én milyen szemét vagyok"vagy"hagyd a francba és válj el".Az ilyen válaszolóknak üzenem nem tudsz semmit az életemről így ne is ítélkezz felettem.
Az önkormányzatnál ingyen lehet bejelentést tenni, hogy kidobták a volt közös lakásból. A többi választ, mint ügyvéd pedig ingyen adtam. Remélem igénybe is veszi. Ugyanis állítólag jogállamban élünk. Visszatérve az Ön problémájára: a rendőrség nem figyeltet saját szakállára senkit-legfeljebb ha a férje benne volt bizonyos dolgokban, a megfigyelés kiterjedhet közeli hozzátartozókra, a házastársra különösen.
2011. jún. 9. 15:58
32/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,annyit azért hozzá tennék hogy a férjem 20évig volt rendőr(nyomozóirodában)az egyik osztályon,mellékes hogy melyik.Volt hogy lementem a tescoba és hat autó jött utánam,a telefonlehallgatásokról meg ne is beszéljünk.Na de mindegy.Ma találkoztam a férjemmel,állítólag letétbe van helyezve 1,5milló nekem ha válásra kerül sor,egyik részét már nem is tudom mikor adná oda,másik részét ha a bíróság kimondja a válást.Még mindig úgy gondolja egyenlőre éljünk külön,de ha válni szeretnék azt a három papírt aláíratja velem.:1.közös megegyezéssel válunk,nem kivánunk fellebbezni,2.1,5milliót ad,3.semmilyen infót nem adhatok ki a válásunk után senkinek.Egyenlőre ez van.
2011. jún. 9. 17:52
33/37 anonim válasza:
megkérdezhetem miért nem akarod aláírni?
2011. jún. 9. 18:00
34/37 anonim válasza:
Igaza van az ügyvédnek aki itt segíteni próbált neked. Mindenképpen elmennék a jegyzőhöz, hogy kizártak a volt közös lakásból. Ez az info "nem fut be" a rendőrségre.
Legalább van egy papír a kezedben, ha máégis lesz merszed vagyonjogi vitába szállni.Ha nem, összetéped. De ha most nem lépsz, az esély ugrik.
2- ha a karikagyűrűde beviszed a zaciba, már elmehetsz egy ügyvédhez, akivel személyes kontaktus során elmondhatod a részleteket. Max 10 ezer Ft és mindent tudsz a jogaidról. Ha félsz a helyi összefonódástól, menj fel Pestre. Ha pesti vagy, közlöm, hogy kb 7000 ügyvéd van a fővárosban, senki se fogja tudni ki a férjed, és főleg egy ügyvédet se érdekel.
Amit írtak neked: milliókról lehet szó. Nyithatsz egy kutyanyírószalont pl. Balatonalmádiban és örök életedre független lesze- másfél milliót lakás nélkül meg felélsz fél év alatt. Hogyan tovább?
2011. jún. 9. 18:43
35/37 anonim válasza:
Eleve azt sem értem hogy ha válni akarsz miért a "volt" férjed az ügyvéded? Egyébként ilyen papírt hiába írsz alá is mert ha pl rendőrségen vagy bíróságon tanúskodnod kell akkor az a papír semmit sem ér. Egyébként meg nem kell aláírnod mert ha nem megy közös megegyezéssel a válás akkor majd a bíróságon mindenki elmondhatja a maga dolgait. De én a helyedben mindenképpen keresnék egy jó ügyvédet.
2011. jún. 12. 20:12
36/37 anonim válasza:
ja ez kimaradt: NE mondj le a fellebbezési jogodról... hidd el jól jöhet még.
2011. jún. 12. 20:14
37/37 A kérdező kommentje:
Nem a férjem az ügyvédem,ha utána olvasnál írtam is hogy nekem nincs ügyvédre pénzem.A férjem ügyvéd,ezért intézi ő a válást.De megegyeztünk már,letétben van nekem 1,5millióm amit a válás után kapok tőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!