Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem olyan papírt akar velem aláíratni a váláskor amit én nem akarok aláírni. Nem tehetek ez ellen semmit?
Nem értem a kérdést. Én csak azt szoktam aláírni,amit alá akarok. Ha nem akarom nem írom alá.
Miért kéne aláírnod? pisztolyt tart a fejedhez?
Ez blöff, jogilag ilyen nem irathat alá. Vagy aláírathat, csak semmis lesz a szerződés, mert nem lehet bármit aláírni.
Ha pl. a rendőrség vagy a bíróság vallomástételt kér, nem tud erre hivatkozni. Mint ahogy az orvosi titoktartás se érvényes, ha bírósági végzés van.
Szia.
Semmiféleképp ne írj alá semmit, szóljon az bármiről, NE ÍRD ALÁ!! Nem kényszeríthet, szerezz tanúkat akik melletted állnak, és légy nagyon erős. Csak azárt mert ő és az ügyvédje kitaláltak valamit, nem kell beleugrani!!! vagy azért kell aláírnod mert esetleg megfenyegetett és tudod is róla hogy képe mindenre??
Gyermeketek van??
Anélkül nincs válás, gondolom, zeért kell aláírni.
Én a helyedben azt mondanám, aláírom, ha beleír egy olyan pontot, miszerint én a hallgatásomért szép summát kapok. Valamit valamiért vazze! :D
Miért kéne aláírnod?
plussz ilyen papír szerintem nem létezik, mert ezzel bevallaná már félig hogy valami vaj van a füle mögött.
plussz behív a bíróság tanunak valamelyik ügyhöz eleve nem hazudhatsz, mert azt a törvény bünteti. hamis tanuzásnak hívják.
szóval tuti ilyen papír nincsen.
pl olyat iratatthat egy cég hogy a cég bárminemü dolgát nem adhatod ki. vagy is semmilyen céges dologrol nem beszélhetsz. de szerintem ez ellen a bíroság felment ha tanuként hívnak be.
de egy magánembernek részletesen le kellene írni hogy mit nem mondhatsz róla, és szerintem a biróság simán felmenthet ezalol. de kérdezz meg egy ügyvédet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!