Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjem olyan papírt akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem olyan papírt akar velem aláíratni a váláskor amit én nem akarok aláírni. Nem tehetek ez ellen semmit?

Figyelt kérdés
A férjem egy szemét ember(igazi maffiozo),ő indította el a válást ami nem gond levesz egy kis terhet a vállamról,bár még a bíróság felé nem juttatot el semmit(tehát még várok),de azt már kikötötte hogy 2dolog lesz benne.Egyik hogy közös megegyezéssel válunk és egyikünk se kíván fellebbezni(ezzel nincs is semmi gond),de a másik hogy semmilyen információt nem adhatok ki róla.Tönkre tette az életemet,én is visszaakarok adni neki mindent kamatostul,több eljárás is folyik ellene,ezért íratott ilyet az ügyvéddel,valószínű tudnék neki ártani.De úgy tűnik ezt a papírt mindenképp alá kell írnom?Nincs valami megoldás hogy ezt így ne írjam alá?Aki tud legyen szíves a kérdésemre válaszólni,nem vagyok kiváncs az olyanokra,hogy "én milyen szemét vagyok"vagy"hagyd a francba és válj el".Az ilyen válaszolóknak üzenem nem tudsz semmit az életemről így ne is ítélkezz felettem.
2011. jún. 8. 15:20
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
38%

ugyanezt akartam irni lényegében,mint a 16:23as.

Inkább aláirnám a helyedben azt a szart ,hogy mindneféle kapcsolatot megszakitsak vele ha egy "igazi maffiozo" valóban. Mert akkor nem nagy cucc beszopatnia téged,ha nem irod alá.

2011. jún. 8. 16:53
 22/37 anonim ***** válasza:

Ha ő akar elválni akkor nője van. Kezeld e szerint. Ha kérsz, adni fog, mert sürgetik.

Ha zsarol vagy fenyeget, az kényszerítés. Közöld vele, hogy elmény az ügyészségre. Ha "Maffiózó" és ügyvéd, valószínűleg jó rendőrségi kapcsolatai vannak, oda ne menj. Amúgy meg: ha nem kötött veled házassági vagyonjogi szerződés, mindennek a fele a tied, amit abban a 2 évben keresett. Hacsak nem költötte el, az ott van kocsiban, ingatlanban. Gondolom arról szólna a titoktartás, hogy mi után adózott és mi után nem. Hát, van néhány piros ászod, de én keresnék egy jó ügyvédet-biztos van "kollega" a városban, aki nem kedveli...sok szerencsét!

2011. jún. 8. 17:17
 23/37 A kérdező kommentje:
Én akarok válni,de ő is belement és mivel ügyvéd ezért intézi ő.Viszont kezd elegem lenni,hogy nem tudok bemenni a házba,úgyanis lecserélte a zárakat új riasztót szereltetett,és van még pár dolgom ott,telefonon se jelentkezik,nincs egy forintom se,ugyanis eltartott voltam én hülye.
2011. jún. 8. 21:49
 24/37 anonim ***** válasza:

Oké figyi, eddig hülye voltál - ahogy írod -

eztán ne legyél ! Állj a sarkadra, és fogadj magadnak egy másik ügyvédet !!! Ha meg sem próbálod, nem tudhatod meg, hogy mi történik. Így persze, adod neki a powert, és ki is használja.

Itt a vége, legyen normáis válás, ne akarj bosszulni, kérd ami jár, és menj az utadra ettől az embertől.

2011. jún. 8. 22:04
 25/37 A kérdező kommentje:
Én normálisan álltam a dolgokhoz,nekem nincs pénzem,még félretett se!Még nem váltunk el,de ő kizárt a házából,nem ad egy forintot sem és nem veszi fel a telefont sem.Nem tudok beszélni vele,ő az aki nem keres,én százszor elmondtam neki hogy váljunk már el.Nincs pénzem ügyvédre!Ez a tehetetlenség teljesen felőről!Szerintem feljelentem,nem zárhat ki csak úgy a házából,nem vagyok idegen,még házasok vagyunk!
2011. jún. 8. 22:18
 26/37 anonim ***** válasza:
27%

annyit jeleznék, ha rendőri kapcsolatai vannak(akár szimplán baráti)az egész rendőrség téged kikészíthet, ellened fordíthatnak mindent amiben ő tettes/vétkes, úgy ki tudnak mindent csavarni, nem az igazság számít, hanem a statisztika, szerintem örülj, hogy kidobott, de sittre még nem vágatott be.

nem te fogod tudni az ő büntetését megalapozni.

2011. jún. 9. 01:29
 27/37 anonim ***** válasza:

Tegnap 17.17 vagyok- az utolsót teljesen hagyad figyelmen kívül. Menj el a jegyzőhpz, és azonnal jelentsd fel a zárcseréért. Mindaddig bírásgolja, alkalmanként 100 ezerrel, amíg be nem enged .

DE: egyben hívd ki a rendőrséget (kezedben a személyi igazolványoddal, lakcímkártáyáddal és a jegyzőnél tett bejelentés másolatával) felmutatod, és szépen bemégy, de vigyél magaddal két embert, mondjuk szomszédot vagy barátot. Csak azért javaslom ezt a megoldást, mert pénzre van szükséged, és azért vágott ki hogy ne legyen. Amíg nincsenek megosztva az ingóságok, akármit elvihetsz, amit "Ő" vett-te meg a felesége voltál, azaz vagyonközöségetek van, stimpt.? Megfogod az aranyad meg a plazmatv-t, eladod, abból van pénzed, de szerintem is húzz el onnan a cuccal és azonnal.

Keress egy ügyvédet, aki perköltségért vállalja az ügyet. Előzetesen menj el a legjobbhoz a városban jogi tanácsot kérni-ott ne említsd a férjed nevét. Csak ha az ügyvéd azt mondja, hogy lehet vagyonjogi igényed, kérdezd meg, elvállalja-e úgy, hogy csak a végén tudsz fizetni.

Na irány a jegyző, a yard, szedj össze annyit, hogy kitartson egy évig. Lehet, hogy a szüleidhez kell visszamenned.

Ja igen, ha nem tudnád, neked lakáskárpótlás jár tőle, még ha az a ház akár a különvagyona is! kivéve, ha elhagyod a volt közös lakást. Ezért zárt ki, mert nem írtad alá amásfél milliót. Azonnal vissza kell magadat helyezni a korábbi birtokodba-nagyon sok pénzről van szó.

2011. jún. 9. 07:42
 28/37 anonim ***** válasza:

Kizárt a házból - amibe te 1 forintot se fektettél -, nem ad neked pénzt - miért is adna, hiszen épp váltok.

Mégis mit akarsz?! Eltartott 2 évig úgy, hogy te nem dolgoztál, mindenért ő dolgozott, mindent alád tett.

Lépjél le és kész... Ez lenne a gerinces megoldás.

2011. jún. 9. 12:07
 29/37 anonim ***** válasza:
Két évet fektetett be az életéből, és szemmel láthatólag nem ő volt a hibás a házasság megromlásában. Ha ügyvéd létére nem szabályozta aházasság előtt vagy alatt a vagyonjogot a törvény alapján mindennek a fele az övé ami ez alatt az idő alatt keletkezett aktívum és nem különvagyon. A lakáskárpótlás is a törvény szerint jár- pénzbeni megtérítést jelent. Rászorultság vétlenség (nem vétkes a házasság megromlásában) még házastársi tartást is követelhet a volt férjétől.
2011. jún. 9. 15:08
 30/37 anonim ***** válasza:

ma 01:29 vagyok

egyik: tapasztalatból írtam. a párom egy rakás illegális dologban benne volt, engem vert - kórház feljelentette, a rendőrségen egy rakás vallomás, faggatás után még azt akarták kihozni hogy én vagyok a felbújtó, a (volt)párom pedig nagy szerelmesen követett engem mindenhova!

vissza kellett vonnom az egész vallomást, ami alatt suttyó módon be akartak idézni mégegy újra!

és még ENGEM figyeltek a rendőrök!!!

a többiekhez annyit szeretnék szólni, ha megengedik, hogy figyelmen kívül hagyták a kérdés feltevő pénz nélkül ácsorog, ennyit az ügyvédekről, meg feljelentésről....

2011. jún. 9. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!