Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem olyan papírt akar velem aláíratni a váláskor
amit én nem akarok aláírni. Nem tehetek ez ellen semmit?
Figyelt kérdés
A férjem egy szemét ember(igazi maffiozo),ő indította el a válást ami nem gond levesz egy kis terhet a vállamról,bár még a bíróság felé nem juttatot el semmit(tehát még várok),de azt már kikötötte hogy 2dolog lesz benne.Egyik hogy közös megegyezéssel válunk és egyikünk se kíván fellebbezni(ezzel nincs is semmi gond),de a másik hogy semmilyen információt nem adhatok ki róla.Tönkre tette az életemet,én is visszaakarok adni neki mindent kamatostul,több eljárás is folyik ellene,ezért íratott ilyet az ügyvéddel,valószínű tudnék neki ártani.De úgy tűnik ezt a papírt mindenképp alá kell írnom?Nincs valami megoldás hogy ezt így ne írjam alá?Aki tud legyen szíves a kérdésemre válaszólni,nem vagyok kiváncs az olyanokra,hogy "én milyen szemét vagyok"vagy"hagyd a francba és válj el".Az ilyen válaszolóknak üzenem nem tudsz semmit az életemről így ne is ítélkezz felettem.
Ha tudod bizonyítani h kényszer hatására irtad alá akkor a szerződés amit igy kikényszeritettek semmisnek minősül. plusz a titoktartási szerzőést ha a biro azt kéri mond el el kell mondanod bár ezért kell gondolom a közös megegyezés h ne legyen tárgyalás. Ha neked az elég akkor kérj a hallgatásodért cserébe pénzt.
2011. jún. 8. 15:31
12/37 anonim válasza:
Ha "nagykutya" az exed, akkor én azt csinálnám, hogy aláírom pár milláért cserébe. Ő tönkre tett engem lelkileg, majd én tönkreteszem anyagilag.
2011. jún. 8. 15:31
13/37 anonim válasza:
Amúyg senkit nem lehet aláirásra kéynszeríteni.
2011. jún. 8. 15:32
14/37 anonim válasza:
Nem vagy köteles aláírni. Egy ilyen papír úgy néz ki, hogy akkor írjátok alá, amikor mindkettőtöknek megfelelő, ami benne áll.
2011. jún. 8. 15:37
15/37 anonim válasza:
Számomra sem teljesen világos a helyzet. Mivel akar kényszeríteni a papír aláírására?
Ha nem írod alá, nyilván ugrik a közös megegyezés, és akkor lehet hosszan pereskedni, aztán majd a bíróság eldönti, kinek mi jár. Ha egyébként van egy korrekt megállapodásotok a válásról, nyilván a hosszas perrel rosszabbul járnál, ez esetben mérlegelned kell, mik az előnyök és a hátrányok.
Ha nem erről van szó, akkor miről?
2011. jún. 8. 15:39
16/37 A kérdező kommentje:
Huuu,először is köszönöm a gyors válaszokat nem gondoltam hogy ilyen sok lesz.természetesen nem tart a fejemhez semmit,hogy írjam alá.3hete költöztem el tőle,és akkor azt mondta amit írtam,és még annyit hogy ad 1,5milliót.Viszont minden héten mást mond,most ott tartunk hogy nem ad semmit,úgy sem tudok ártani neki(egy picit talán igen,és van egy pár ellensége is).Én már le*arom a pénzt is,de a bosszút nem,és nem akarok ilyet aláírni.Viszont tény hogy 2éve vagyunk házasok és erre bizony nem jár semmi,nincs vagyonom de neki van,és szerencsére nincs gyerek sem.
2011. jún. 8. 15:42
17/37 A kérdező kommentje:
Jaaa,és a lényeget kifelejtettem ÜGYVÉD a kedves férjem,ezért is úszott meg ezidáig mindent,nagyon jó szinész!
2011. jún. 8. 15:43
18/37 anonim válasza:
Én épp azt akartam javasolni, hogy inkább kérj egy kis pénzt, és válj el békében, ne hajtson a bosszú, ha véget akarsz ennek az egésznek vetni. Bosszú nem vezet előre s nem nyugtat meg. Hagyd magad elengedni ezt az egészet, és a saját boldogságodon dolgozz inkább. Hidd el a bosszútól nem leszel boldogabb.
Szerezz egy ügyvédet magadnak is, és kérdezd meg, mutasd meg mit kellene aláírj.
Valaki írta és igaza van, ha a papírban gyanús van amit aláírsz, akkor az bizony gyanus már másnak is ám.
Válj el, felejtsd el, lépj tovább.
2011. jún. 8. 15:50
19/37 anonim válasza:
El kell válni és hagyni a fenébe a dolgot. Miért akarsz alátenni? Ilyen hozzáállással a fej nélküli, meztelen hulládat fogják megtalálni az erdőben, ha tényleg tudnál ártani neki. Magadnak keresed a bajt, de szerintem pénzzel akarod lehúzni, csak azt nem említed.
2011. jún. 8. 16:23
20/37 anonim válasza:
Vissza is zsarolhatod, ha az jobban esik, de nem hiszem, hogy lenne értelme a bosszún agyalni.
Szóval ő azt állítja, hogy nem tudsz ellene semmit sem felhozni, tehát nem kapsz pénzt a papírért? Ha nem tudsz semmit, mi a fenének neki a papír? Kérhetsz ám tetves 1,5 millánál többet is, mondjuk 15-20-at, abból már lehet venni egy kisebb, középszerű lakást, legalább ezzel nem lesz gondod a válás után. Persze ha csak valami piti adócsaló a férjed, felesleges törni magad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!