Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Vannak azért boldog családok is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak azért boldog családok is?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat hallani vállásról,szakításról,de nagyon kevés,aki azt mondja boldog vagyok!

Van olyan,aki azt mondja boldog vagyok a házzasságban,hogy azt a munkát csinálom ,amit szeretek,egy boldog családban élek?

2009. márc. 15. 14:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi számít neked boldog családnak?

Akiket ismerek,hogy több éve együtt vannak,jól működnek mint család(gyerekek ott is vannak)Na ott is van kiabálás,vezekedés,"most rögtön vállok",hazafutás szülőkhöz,anyagi problémák stb...de sikerül kibékülniük minden alkalommal.Tehát a boldogság nagy halmazában,vannak boldogtalan elemek is!

2009. márc. 15. 14:26
 2/15 A kérdező kommentje:

Én arra gondolok,hogy nincs veszekedés,kiabálás,hanem nyugodt,békés családi élet,ahol boldog vagy!?

Jó egy házasságban egyszer-kétszer előfordulhat egy kis félreértés,ez mindenüt van,amit egy kedves kis beszélgetéssel lehet megoldani.De nem verekedésre,veszekedésre,kiabálásra gondoltam!

2009. márc. 15. 14:36
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt ket munkatarsnom is, akik jo hazassagban eltek. Az egyiknel egy, a masiknal 3 gyerek volt.

De szerintem nagyon fontos, hogy mindket fel egyenlo aranyban tegyen a boldogsagert. Hiaba szakad meg az egyik, ha a masik nem ertekeli azt, eljar nozni, iszik, nem foglalkozik a csaladdal, hazudik, onzo...stb. Persze hogy akkor a masik boldogtalan.

En mindenkepp azt mondom, hogy igenis mindegyiknek egyenloen kell hozzaallni a dolgokhoz. Nem szavakban, hanem tettekben, az a lenyeg. Mert mondani lehet mindent, a tett a lenyeg.

2009. márc. 15. 15:01
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én boldog vagyok. Már négy és fél éve vagyok együtt a férjemmel és van egy féléves kisfiunk is. Lekopogom, de eddig nem volt komolyabb vitánk. Egyszerűen úgy jó, ahogy van. :-) Szóval vannak még boldog családok, csak meg kell találni a megfelelő párt hozzá. Ez viszont egyre nehezebb. :-(
2009. márc. 15. 15:05
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem mi elmondhatjuk férjemmel, hoyg boldog házasságban élünk.

Nem veszekedünk, mert nem szeretünk, inkább megbeszéljük a dolgokat és közösen döntünk. Most várjuk az első babánkat, igaz, hogy a terhesség elején nyűgös voltam, de akkor sem volt vita, veszekedés.

Mind a ketten tudunk a hobbinknak hódolni, szeretjük a munkákat, mert érdekes, noha egyikünknek sem az a végzettsége, amit csinál. Sokat vagyunk (most nem) a barátokkal, ha menni szeretne valamelyikünk valahova akkor nincs tiltás a másik fél részéről. Szabadok vagyunk, ugyanakkor egymáshoz tartozunk.

2009. márc. 15. 15:09
 6/15 A kérdező kommentje:

Én nagyon örülök,annak ha ilyen családokról is lehet hallani!!!:)

Senki se figyelte meg hogy,eddig mindig csak a rossz kapcsolatokról,és rossz házasságokról lehet hallani,olvasni?Én megfigyeltem!

Azonban azt már nem igen hallani,hogy hé te, boldog vagyok!!!

Nem igy van?

2009. márc. 15. 15:21
 7/15 anonim ***** válasza:
91%
A boldogságnak több aspektusa van, mert mi a férjemmel és 2 gyerekünkkel boldogok vagyunk a környezetünkben senkinek nincs ilyen harmonikus kapcsolata. De többször vitázunk én tűz, ő víz. Kiegészítjük egymást. Nem azért vagyunk egymással mert nincs jobb, el nem cserélnénk egymást senkire. De olaszos korszakok is voltak, amikor vita vitát követett, de szerintem normális ha két ember két különböző álláspont, gondolkodásmód. De ezek apróságok.
2009. márc. 15. 16:48
 8/15 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem azért nem lehet boldog házasságokról hallani, ahogy te írtad, mert akik boldogok azoknak nincs szükségük arra, hogy az életüket kiteregessék. Nincs szükség tanácsra, nincs miről panaszkodni, nem kell bánatot elsírni. Egyszerűen élik csendben az életüket. Ezt tapasztalatból tudom. 15 éve vagyok a párommal, fél éve házasodtunk össze, igaz még nincs gyerekünk, de az ismerősök szerint mi vagyunk az álompár. A barátnőmék szinte hetente "válnak", állandó a veszekedés. Ő mindig mindenhol és mindenkinek panaszkodik én soha nem beszélek a házasságomról csak ha kérdeznek. Nekem nincs mit mondanom azon kívül, hogy boldog vagyok. Neki bezzeg órákra való történetei vannak!! Talán ez az oka, hogy inkább ilyenekről hallasz.
2009. márc. 15. 19:49
 9/15 anonim ***** válasza:
73%
Mi is boldogok vagyunk :)
2009. márc. 15. 23:16
 10/15 anonim ***** válasza:
31%
Vannak. Elég sok.
2009. márc. 16. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!