Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Milyen ütős választ adtatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ütős választ adtatok amikor párotok szakított veletek vagy felhozta, hogy válni szeretne?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 22:26
1 2 3 4
 31/34 nordi-sm válasza:
Most ez fenyegetés vagy igéret ?
2011. máj. 5. 15:02
 32/34 AnnAmbrus válasza:

Ha kisgyereketek van, minden képpen próbáld meg helyrehozni a helyzetet (ha még lehet).

Jelezd neki, hogy beszélnetek kell, ne könyörögj neki, de mondd meg, hogy ha az érzelmeitek meg is változtak, a gyerek jövoje fontosabb a visszavágásnál és "ütos válaszolgatásoknál".

2011. máj. 5. 18:20
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Ütős válasz? Ha szertsz valakit, nem hiszem, hogy van értelme ezen agyalni...

Nem teljesen mindegy, hogy mit mondasz abban a pillanatban, mikor összedönti az életeteket?

Én konkrétan annyit mondtam, mikor közölte, h megváltoztak az érzelmei, és elköltözik, hogy OK. És erre megkérdezte, hogyan intézzük a válást. MOndtam, qurva gyorsan. Nagyjából 5 perc alatt elrendezte.

Soha többet nem beszéltünk róla. Próbált később, mikor egyezkedni akart (gondolom ezért) vagyonügyileg, de közöltem, kettővel osztani mindenki tud.

Ha vki menni akar, fölösleges mondani bármit. Segíteni kell csomagolni. Nálunk másnap reggel elvitte a cuccát. (éjjel összepakoltam neki)Kb. fél óra alatt végzett vele.

A kicsiért jön heti kétszer. Még csak nem is köszön. Mintha neki lenne oka megsértődni.

Egyébként sztem erre nem lehet felkészülni...jön, ami jön.

2011. máj. 6. 09:50
 34/34 anonim ***** válasza:
Mivel van közös gyereketek, nem lehet ütős válaszokkal a magad hiúságát legyezgetni. Neki akkor is az apja, ha amúgy hibái vannak és veled nem korrekt. Nem lehet büntetni a közös gyereket a magunk büszkeségének védelmében. Közös gyerek esetén mindent normális hangnemben, szépen kell megbeszélni. A szakítást is. Büszkeségedet attól még megvédheted. A megalázkodás és a felesleges sértegetés között ott van a normális hangnem. Hosszú távon az őrzi meg a legjobban a büszkeségedet, főleg a gyerek előtt. Tapasztalatból mondom. Ráadásul egy esélyt ha másért nem, a közös gyerekért adhatnál neki a bocsánatkérésre és a dolgok tisztázására.
2011. máj. 6. 09:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!