Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Milyen ütős választ adtatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ütős választ adtatok amikor párotok szakított veletek vagy felhozta, hogy válni szeretne?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 22:26
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyent. Sírtam, összeomlottam, hülye voltam, még ittam is, megaláztam magam, azt hittem beledöglök és ő ezt végignézte nagy sajnálkozva.

"Ütős" választ akkor adtam, mikor bevallotta, hogy még mindig szeret, de én akkor már mást szerettem. Olyat, akivel boldoggá tudjuk tenni egymást azóta is.

Pedig akkorra már nem is akartam ütni.

2011. ápr. 30. 22:39
 12/34 anonim ***** válasza:
90%
Ha rosszul bánik a gyerekkel, akkor jobb is, ne keseregj!
2011. ápr. 30. 22:39
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Mas dolgom lenne, minthogy "utos valaszokon gondolkodjak. Miert kell egyaltalan humoroskodni, miert kell feljebb lenni, kesz es vege, nem a vilag vege.
2011. ápr. 30. 22:41
 14/34 anonim ***** válasza:
94%

Látszik,hogy akik eddig válaszoltak,nem voltak még ilyen helyzetben.

10 év után,az exem bejelentette,hogy szakítani akar.Halkan,lehajtott fejjel.Megkérdeztem,van valakid?Igen..Szereted?Igen..Először megsemmisültem,mjad csak néztem magam elé,órákig,nem jutottam szóhoz.Nem volt ott semmiféle csattanós szöveg,csak a némaság,hatalmas fájdalom.Sokat gondolkodtam,ha tudtam volna mit akar mondani,akkor mit mondtam volna neki.Semmit,ugyanígy reagáltam volna,mint akkor.Pedig nagyon hirtelen haragú,fejjel megyek a falnak típus vagyok.És még sem szóltam be,nem cirkuszoltam..

2011. ápr. 30. 22:41
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Amikor összepakolta a cuccát, és elment, telefonáltam a szomszédnak, hogyha van pálinkája, átmennék hozzá. Volt neki.
2011. ápr. 30. 22:42
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Engem is lepontoztatok, pedig elhihetitek, amikor itt a pillanat, az ember nem mond ütőset.
2011. ápr. 30. 22:43
 17/34 A kérdező kommentje:

Szeretném elkerülni, hogy mégjobban megalázzon.

Nem akarom, hogy teljes mértékben ő mondja ki a végét.

2011. ápr. 30. 22:44
 18/34 anonim ***** válasza:
88%
Akkor add be a keresetet hétfőn! Micsoda meglepi lesz, amikor hozza neki a tértis levelet a postás :-P
2011. ápr. 30. 22:45
 19/34 napietus ***** válasza:
100%
hú, ez így már durva, hogy gyerekeitek is vannak. lehet, hogy nem akar ő válni, csak duzzog, várd ki a végét! ne piszkáld most, sokáig úgyse bírja, hogy ne szóljon semmit. éld az életedet, két gyereked van, gondolom nem unatkozol őméltósága nélkül sem. majdcsak kiböki, mi van. viszont akkor tekintsd semmisnek amit írtam, a gyerekek miatt bárhogy is lesz, muszáj normálisan megbeszélni a dolgokat!
2011. ápr. 30. 22:46
 20/34 anonim ***** válasza:
90%
Ne alázd meg,Neked sem esne jól.Ha nem akarod,hogy ő mondja ki,akkor lépj előbb,mondd ki Te előbb,hogy nem szeretnél tovább vele élni.
2011. ápr. 30. 22:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!