Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ütős választ adtatok amikor párotok szakított veletek vagy felhozta, hogy válni szeretne?
Semmilyent. Sírtam, összeomlottam, hülye voltam, még ittam is, megaláztam magam, azt hittem beledöglök és ő ezt végignézte nagy sajnálkozva.
"Ütős" választ akkor adtam, mikor bevallotta, hogy még mindig szeret, de én akkor már mást szerettem. Olyat, akivel boldoggá tudjuk tenni egymást azóta is.
Pedig akkorra már nem is akartam ütni.
Látszik,hogy akik eddig válaszoltak,nem voltak még ilyen helyzetben.
10 év után,az exem bejelentette,hogy szakítani akar.Halkan,lehajtott fejjel.Megkérdeztem,van valakid?Igen..Szereted?Igen..Először megsemmisültem,mjad csak néztem magam elé,órákig,nem jutottam szóhoz.Nem volt ott semmiféle csattanós szöveg,csak a némaság,hatalmas fájdalom.Sokat gondolkodtam,ha tudtam volna mit akar mondani,akkor mit mondtam volna neki.Semmit,ugyanígy reagáltam volna,mint akkor.Pedig nagyon hirtelen haragú,fejjel megyek a falnak típus vagyok.És még sem szóltam be,nem cirkuszoltam..
Szeretném elkerülni, hogy mégjobban megalázzon.
Nem akarom, hogy teljes mértékben ő mondja ki a végét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!