Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ütős választ adtatok amikor párotok szakított veletek vagy felhozta, hogy válni szeretne?
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, rendben.
(nekem ez ugrott be)
nem voltam még ilyen helyzetben. az a szánalmas habogás-hebegés amit szoktak produkálni, nem beszélve a felesleges és rém kellemetlen könyörgésről, semmiképpen nem jó. mondjuk, ha a férjem azt mondaná, hogy el akar válni, azt mondanám neki, hpgy "örülök, hogy megismerhettem, uram. dr. xy ügyvéd úr fogja keresni a továbbiakkal kapcsolatban". és nem maradnék vele tovább 1 légtérben semmiképpen.
29/N
Még nem kerültem eddig ebbe a szituba (remélem nem is fogok, 16 éve vagyunk együtt) :)
De ha bekövetkezne, biztos valami ilyesmit mondanék, nagy higgadtan: "Rendben van, hogy bonyolítsuk? Ki marad a lakásban, és ki megy?" - és semmi mást nem kérdeznék, nem mondanék.
Szakítás lesz ebből, érzem. :(
Nem szeretnék bambán állni, ebben meg nincs gyakorlatom
pedig nem vagyok már tini.
Házasok vagyunk, második házasság.
Rosszul báník az elöző házasságomból származó gyerekkel.
Megvédtem, ezért 1 hete nem beszélgetünk.
Azt hiszem itt van vége és ha szólni fog hozzám akkor azt mondja, hogy szakítsunk.
Közös gyerekünk is van, ő 3 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!