Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ütős választ adtatok amikor párotok szakított veletek vagy felhozta, hogy válni szeretne?
Állandóan parancsolgat neki, lehülyézi..stb
Szerencsétlen gyerek már a szobájából sem jön ki, ha otthon van mert beleköt.
Édesanyám halála óta teljesen megváltozott a férjem,
rajtam is uralkodni akar.
Néha kedves, a másik pillanatban ordítozik, mint ha
skrizofén lenne.
Tudom, hogy meg kell beszélni normálisan, de könnyebb lenne ha az első reakcióm valami jó kis mondat lenne.
Köszönöm a válaszokat, rendesek vagytok!
Kedves napietus.blog.hu!
Köszönöm Neked, hogy válaszoltál, ez jó ötletnek tűnik.
Remélem még időben szólok,ilyen butaság miatt,ha szeretitek egymást nem lehet elválni....kezdeményezz kérj elnézést ha keményen szóltál..
Mondd meg hogy szereted és gondoljon bele a te helyzetedbe Ő is védené, szeretné ugyanúgy az első házasságából származó gyermekeit..Ha nem törödnél a gyermekeiddel akkor kellene átgondolni, hogy mi lesz veletek a jővőben és a kis 3 évessel...Ha nem beszél veled irjál neki levelet, imádják a nők a szerelmes levelet...megbocsát,, ha hibás voltál mégis, mondjuk a decibelekkel..
üdvözlettel
Akkor lennél
Remélem még időben szólok,ilyen butaság miatt,ha szeretitek egymást nem lehet elválni....kezdeményezz kérj elnézést ha keményen szóltál..
Mondd meg hogy szereted és gondoljon bele a te helyzetedbe Ő is védené, szeretné ugyanúgy az első házasságából származó gyermekeit..Ha nem törödnél a gyermekeiddel akkor kellene átgondolni, hogy mi lesz veletek a jővőben és a kis 3 évessel...Ha nem beszél veled irjál neki levelet, imádják a nők a szerelmes levelet...megbocsát,, ha hibás voltál mégis, mondjuk a decibelekkel..
üdvözlettel
Nem tesz jót egyik gyerekednek sem, ha együtt maradtok - már ami a random ordibálást illeti!! Azt írtad, a nagyobbik már szinte ki sem mer jönni a szobájából. Szerinted milyen felnőtt lesz belőle?...
És egy hete nem beszéltek? Vajon milyen konfliktuskezelő módszert fognak alkalmazni később a kicsik?
Egyébként a kisebbik gyerekkel szemben nem ellenséges a nagyobbik? Nem féltékeny rá, hogy őt nem bántja meg soha az apuka? Nem érzi esetleg azt, hogy ő nem kell a családba/ ő szítja a vitákat?
Ne azért legyen vége a házasságnak, mert a férjed úgy gondolja! Tegyél fel magadnak néhány kérdést: szereted még őt? Van még közös jövőre kilátás? Akár írj egy listát, milyen lesz az életetek - gyerekek+Te (hiszen felelős vagy értük!) - a férjeddel illetve nélküle, és dönts az alapján.
A jelenlegi állapot nem megoldás, mindenképpen beszéljétek meg a problémákat a fèrjeddel, már csak a gyerekek miatt is!!!
Pontosan ez történt velem.Amikor megfenyegetett,hogy elválik,szenvtelen arccal közöltem,hogy elfogadom a döntését.Sose váltotta be.Viszont mindig bizonytalanságban tartott.
Végül én adtam be a keresetet,mert megelégeltem a gyerekek és felém irányuló lelki terrort,pl a nem szólok hozzád játékot.Megkönnyebbültem.
Gyakorlati megvalósításért jelentkezhetsz priviben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!