Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fizessek tovább gyerektartást vagy várjam meg a bírósági ítéletet?
Tegnap tudtam meg ha gyerek nem is jár főiskolára,mert idén halasztott egy évet és majd szeptembertől másik szakon fog kezdeni.
Én mindig rózsaszín csekken adom fel a gyerektartást magamtól. Nem kértem én iskolalátogatási igazolást,mert ugy tudtam h be jár a suliba.
Találkozni ritkán tudunk,mert úgy alakult h munka miatt az ország másik felébe költöztem. Mikor telefonon beszéltem a gyerekkel,akkor ha a sulit kérdeztem h mi van vele azt mondta semmi,és más témáról beszéltünk.
Miből gondolod ha régi gyerekemmel nem foglalkoznék?
Ezt mégis honnan szűrted le?
Jó apja vagyok a gyereknek,nem tudom h miért b.aszta így át a fejemet. Fogalmam sincs mivel érdemeltem ezt ki.
A keresztlényomtól(unokatestvére a gyereknek) tudtam meg h más szakra fog járni jövőre,és idén meg halasztott,mert nem tetszik neki az amire eddig járt. Rájött h mást akar csinálni.
De ezt nekem miért nem lehetett elmondani? Akárhányszor kérdeztem mi van a sulival mikor beszéltünk telefonon,a válasz az volt h "semmi,megyeget."
Utálom ezt a munkát amit csinálok,ezt tudja ő is. Csak azért vállaltam el és jöttem ilyen messzire h jobban tudjam támogatni,erre meg ezt kapom! Nem vagyok én fejőstehén
Olyan ideges vagyok h az nem igaz! Így átverni!
És én még jövő hónapba akartam küldeni neki a pénzt a nyelv vizsgájára. Abba se vagyok biztos most már h azt a pénzt arra költené.Vagy h egyáltalán az új szakot befejezi. Mi lesz ha ezt minden évbe eljátsza? Örökké fizessem a gyerektartást?
A volt feleségem azért nem mondta el mert mióta van uj kapcsolatom és megtudta h gyereket is szeretnénk ott tesz keresztbe ahol tud.
A keresztlányom mesélte h a lányom mondta neki h amit én minden hónapba küldök pénzt az anyjának annak a felét megkapja.Abból bulizik.
Már mondtam a keresztgyerekemnek h inkább ne is mondja el miket mondott neki a lányom,mert csak jobban felhuzom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!