Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Fizessek tovább gyerektartást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fizessek tovább gyerektartást vagy várjam meg a bírósági ítéletet?

Figyelt kérdés

Tegnap tudtam meg ha gyerek nem is jár főiskolára,mert idén halasztott egy évet és majd szeptembertől másik szakon fog kezdeni.

Én mindig rózsaszín csekken adom fel a gyerektartást magamtól. Nem kértem én iskolalátogatási igazolást,mert ugy tudtam h be jár a suliba.

Találkozni ritkán tudunk,mert úgy alakult h munka miatt az ország másik felébe költöztem. Mikor telefonon beszéltem a gyerekkel,akkor ha a sulit kérdeztem h mi van vele azt mondta semmi,és más témáról beszéltünk.

2011. ápr. 23. 17:15
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:

Miből gondolod ha régi gyerekemmel nem foglalkoznék?

Ezt mégis honnan szűrted le?

Jó apja vagyok a gyereknek,nem tudom h miért b.aszta így át a fejemet. Fogalmam sincs mivel érdemeltem ezt ki.

A keresztlényomtól(unokatestvére a gyereknek) tudtam meg h más szakra fog járni jövőre,és idén meg halasztott,mert nem tetszik neki az amire eddig járt. Rájött h mást akar csinálni.

2011. ápr. 23. 17:40
 12/46 anonim ***** válasza:
9%
De jó, hogy nekem nem ilyen apám van. Szerinted jókedvéből hagyta ott az egyetemet? Biztos nem érezte azt a szakot igazinak, ezért váltani akar. Én így látatlanban is tisztelem ezért, mivel én is ilyen helyzetben voltam, csak én nem mertem lépni. Ha nem halasztana és úgy jelentkezne másik szakra, akkor viszont egy év fizetős lenne neki. Mivel meg van szabva, hogy hány félévet támogat az állam. És gondolom annak sem örülnél, ha kérné a több százezret tandíjra. Ezen gondolkozz már el...
2011. ápr. 23. 17:43
 13/46 anonim ***** válasza:
100%
Vegul is a "gyerek" hazudott apjanak. Ugy latszik anya sem meltanyolta arra az apat, hogy megmondja Neki, "gyerek" epp otthagyta az iskolat.
2011. ápr. 23. 17:44
 14/46 A kérdező kommentje:

De ezt nekem miért nem lehetett elmondani? Akárhányszor kérdeztem mi van a sulival mikor beszéltünk telefonon,a válasz az volt h "semmi,megyeget."

Utálom ezt a munkát amit csinálok,ezt tudja ő is. Csak azért vállaltam el és jöttem ilyen messzire h jobban tudjam támogatni,erre meg ezt kapom! Nem vagyok én fejőstehén

2011. ápr. 23. 17:45
 15/46 anonim ***** válasza:
15%
De abba is gondolj bele, hogy biztos nem magától mondott ilyet, nyilván az anyja akarta, hogy mondja ezt.
2011. ápr. 23. 17:48
 16/46 A kérdező kommentje:

Olyan ideges vagyok h az nem igaz! Így átverni!

És én még jövő hónapba akartam küldeni neki a pénzt a nyelv vizsgájára. Abba se vagyok biztos most már h azt a pénzt arra költené.Vagy h egyáltalán az új szakot befejezi. Mi lesz ha ezt minden évbe eljátsza? Örökké fizessem a gyerektartást?

2011. ápr. 23. 17:49
 17/46 anonim ***** válasza:
0%
Az oké, hogy átvertek, megértem. De ha együtt élnétek ugyanúgy fizetni kéne a gyereked kajáját, lakhatását, ruháit ha 20 évig is csinálja az egyetemet.
2011. ápr. 23. 17:53
 18/46 A kérdező kommentje:

A volt feleségem azért nem mondta el mert mióta van uj kapcsolatom és megtudta h gyereket is szeretnénk ott tesz keresztbe ahol tud.

A keresztlányom mesélte h a lányom mondta neki h amit én minden hónapba küldök pénzt az anyjának annak a felét megkapja.Abból bulizik.

Már mondtam a keresztgyerekemnek h inkább ne is mondja el miket mondott neki a lányom,mert csak jobban felhuzom magam.

2011. ápr. 23. 17:53
 19/46 A kérdező kommentje:
Ha együtt élnénk és 20 évig csinálná az egyetemet,akkor levenném a kezem róla,és nem támogatnám. Mert ez nem lenne normális dolog. Egy felnőtt ember ne a szülein élősködj.
2011. ápr. 23. 17:55
 20/46 anonim ***** válasza:
24%
Megkapja és? Az a pénz amit küldesz teljesen a gyereknek jár. Ha 100 ezret ha 20 ezret. És nem az anyának. Nem mindegy, hogy az anyja oda adja neki azt a pénzt és az övéből vesz kaját vagy hogy a saját pénzét adja oda és a tiédből vesz kaját? Az már miért nem lenne baj?
2011. ápr. 23. 17:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!