Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mikor bocsátanál meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor bocsátanál meg?

Figyelt kérdés
Mikor bocsátanál meg, annak a férfinek, aki már egyszer megalázóan megcsalt, később többször bántott, megütött? Olyan válaszok, mint, hogy sosem bocsátanék meg, nem érdekelnek. Csak olyanok, amikor igen. Leginkább egy mondatos válaszokat szeretnék. "Ha az ég kék, a fű zöld, megbocsátanék." Köszönöm.
2011. ápr. 15. 15:52
1 2 3 4
 31/37 Girlnextdor ***** válasza:
en ez elott ket evvel voltam egy ilyen kapcsolatban a sarc sorozatosan a szembe hazudott rajtakaptam megcsalason, majd megigerte, hogy soha tobbe de ket nap mulva ugyan azt csinalta.Majdnem egy evet huztam le vele es azert bocsajtottam meg neki mert nem lattam tovabb az orromnal, rultem minden csepp figyelmenek, minden kedves szavanak nem torodve azzal, hogy a szemelyisegemet teglankent tori szet. Mindez addig tortent amig egy nyari ejszakan egy masik srac meg nem mutatta, hogy igenis figyelmet erdemlek es nem azt, hogy uton utfelen megcsaljanak.Bar ezzel a sraccal nem lett semmi komoly de egy eletre halas vagyok neki, hogy vissza adta az onbecsulesem:)
2011. máj. 12. 13:45
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg kevesen tudnak a sorok között olvasni. A kérdezô nem nô, a kérdezô AZ A FÉRFI, AKI MINDEZT MEGTETTE A PÁRJÁVAL, a nô persze lelépett, és ez a bunkó most arra kíváncsi, hogy mit mondjon a nônek, mi az a "varázsige" amivel vissza tudná nyerni a bizalmát. Megsúgom: ilyen nincs. Ha a nô lelkibeteg, akkor talán visszafogad, de ha nem, akkor hiába is ígérgetsz fût-fát.
2011. máj. 12. 15:22
 33/37 anonim ***** válasza:
Ha leesik Gabriel az égből akkor.
2011. máj. 12. 16:18
 34/37 anonim ***** válasza:
Akkor bocsátanék meg, ha eltelne az élete, (Pl.:rák;más gyógyíthatatlan betegség) és a halála előtt bocsánatot kérne.
2011. máj. 12. 19:19
 35/37 anonim ***** válasza:
Én is éppen arra gondoltam,hogy csak hímnemű lehet a kérdező:)
2011. máj. 14. 01:02
 36/37 A kérdező kommentje:
Nem, nő vagyok. Biztos egy teljesen anonim oldalon, fogok hazudozni.
2011. máj. 14. 07:57
 37/37 anonim válasza:

Ha nyomós oka lenne, talán megbocsátanék. Pl ha magam rontottam el valamit.

xStefix, elnézést a személyeskedésért, de te miért csaltad meg a férjed? És mi az a bizarr dolog?:)

2013. ápr. 24. 22:53
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!