Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mikor bocsátanál meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor bocsátanál meg?

Figyelt kérdés
Mikor bocsátanál meg, annak a férfinek, aki már egyszer megalázóan megcsalt, később többször bántott, megütött? Olyan válaszok, mint, hogy sosem bocsátanék meg, nem érdekelnek. Csak olyanok, amikor igen. Leginkább egy mondatos válaszokat szeretnék. "Ha az ég kék, a fű zöld, megbocsátanék." Köszönöm.
2011. ápr. 15. 15:52
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
84%
Azért "bocsájtottam meg", mert addigra eljutottam az önbecsülés olyan alacsony szintjére, hogy alkalmatlannak éreztem magam másik normális kapcsolatra, már el sem tudtam képzelni hogy egyáltalán ismerkedni lenne kedvem bárkivel. És ugyan szívesen maradtam volna egyedül, anpárom nem is hagyta hogy szakítsunk, így benne ragadtam a langyos vízben. Nem vagyok büszke magamra...
2011. ápr. 15. 15:56
 2/37 anonim ***** válasza:
57%
Ha én úgy érzem, hogy maximálisan túlléptem a dolgon, ha mindezek ellenére érezném a szerelmet és ha látnám rajta a megbánás, ha tudnám, hogy van esély a változásra,
2011. ápr. 15. 15:56
 3/37 anonim ***** válasza:
80%

A megcsaltot még meg lehet beszélni, bár az is helyzettől függő, de a megütöttet nem.

Soha nem bocsátanék meg annak aki megüt.

2011. ápr. 15. 15:57
 4/37 anonim ***** válasza:
73%
Megbocsatani, talan, de elfelejteni soha. Bocsi, nem jon elo az erzelmi vagy muveszi ihlet, mikor egy ilyen szemet emberre gondolok. Megcsal, csaljon, aztan menjen, de hogy meg is ut?!
2011. ápr. 15. 15:58
 5/37 anonim ***** válasza:
70%
Ha az életemet is rá merném tenni, hogy ezek sosem fordulnak elő többé. Maximum akkor.
 6/37 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
86%

"Olyan válaszok, mint, hogy sosem bocsátanék meg, nem érdekelnek."

Akkor nem lesz sok hozzászólás. :-)

Megcsalás után ha átbeszéljük.

Ütés után? Talán ha épp látnám ahogy a fejem fölött egy Hold méretű üstökös készül becsapódni a Földbe.

7/37 anonim ***** válasza:
94%
Akkor bocsátanék meg neki, ha zöld lenne az ég és kék a fű.
2011. ápr. 15. 16:00
 8/37 anonim ***** válasza:
91%

Azért bocsátottam meg, mert elhitette velem, hogy ennyit érdemlek és nem is számíthatok jobb életre, boldognak kell lennem amiért ő elvisel.

Egy férfi, aki megcsalja és megüti a párját, nem hogy nem férfi, de még ember sem. Erre szerintem előbb-utóbb mindenki rájön, aki megbocsát, az is..

Szóval akkor bocsátanék meg, ha piros hó esik.

2011. ápr. 15. 16:01
 9/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak akik válaszoltak. Harmadik, nagyon örülök, hogy sikerült fölfognod, megértened amit kértem, ennél jobban nem idegesít semmi, amikor a nagy magyar ember megmutatja, hogy Ő csak azért is. Utolsó, ezt is bele akartam írni, a magyarázatba, hogy olyanok sem, mint, hogy "Akkor nem lesz sok hozzászólás." de úgy gondoltam, mindegy hogy gondoltam. Nem értem minek válaszoltál.
2011. ápr. 15. 16:01
 10/37 anonim ***** válasza:
84%
Ha önként szakemberhez fordulna, legalább fél éve kezeltetné magát, feldolgozná az eredeti sérelmeit, amikről belátná, hogy nem én tehetek, de akkor is csak megbocsátanék, párkapcsolatot kezdjen valaki mással.
2011. ápr. 15. 16:02
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!