Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mikor bocsátanál meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor bocsátanál meg?

Figyelt kérdés
Mikor bocsátanál meg, annak a férfinek, aki már egyszer megalázóan megcsalt, később többször bántott, megütött? Olyan válaszok, mint, hogy sosem bocsátanék meg, nem érdekelnek. Csak olyanok, amikor igen. Leginkább egy mondatos válaszokat szeretnék. "Ha az ég kék, a fű zöld, megbocsátanék." Köszönöm.
2011. ápr. 15. 15:52
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Közben jöttek még válaszok, úgyhogy az "utolsó" megnevezés, már nem igaz, de biztos vagyok abban, hogy tudja mindenki kinek szól. Megkérném az ide író megcsalt, elhagyott, rossz párkapcsolatokon túl lévő nők többségét, hogyha nem bocsátanának meg, akkor ne válaszoljanak, fölöslegesen raboljuk egymás idejét.
2011. ápr. 15. 16:03
 12/37 anonim ***** válasza:
71%

Ha megígéri, hogy sosem üt meg többé, és egy évig kibírja szex nélkül. Akkor megbocsájtanék.

A szex dolgot azért írom, mert ha nem bírja szex nélkül, akkor csak azért akar velem, lenni hogy legyen hova betenni a lompost.

És igen, én betartatnám azt az egy évet. Ha bárkivel szexszel akkor pápá.

2011. ápr. 15. 16:14
 13/37 anonim ***** válasza:
80%

nem azért de milyen partner az ilyen?! először is a megcsalás, ami számomra megalázó lenne abban az esetben ha csöppnyi megbánást sem érezne,hisz akkor semmibe vette az érzéseimet+ soha sem fogadnám ezek után vissza,hisz aki egyszer megcsal többször is meg fog

aztán ott van a verés ami még nagyobb szemétség,hisz akit szeretsz azt sehogy sem bántjuk meg nemhogy fizikailag,ráadásul mindig csak azok ilyenek akik gyengének érzik magukat ezért egy náluk gyengébbet bántanak

a tény pedig,hogy ezt nem akarod tudomásul venni szomorú,de mindenki magának hülye

és ne mond azt,hogy egy ilyen baklövésre ne írjuk meg a véleményünket,mert egy ekkora hülyeségre nem lehet olyat válaszolni

Igen igazad van és mondj egy ilyen választ erre"bár megvertél édes és a helye még fáj a szívem még mindig csak te rád vár":S

én viszont ezt mondanám neki,"itt a látlelet ez az alak mellettem pedig Zsolt a zsaru akinél feljelentettelek találkozunk a bíróságon":D

2011. ápr. 15. 16:26
 14/37 anonim ***** válasza:
88%

Az ilyen tartás nélküli idióta nők miatt könyvelik el a büszke nőket.

Egyébként ez egy kérdezz-felelek oldal, az válaszol aki akar. Ha ennyire döntésképtelen vagy, viseld el a számodra nem tetsző válaszokat is. Vagy ne írj ki kérdést.

2011. ápr. 15. 16:27
 15/37 anonim ***** válasza:
80%
Te megtudnád ezeket bocsátani kérdező?
2011. ápr. 15. 16:28
 16/37 anonim ***** válasza:
92%

Figyelj, kedves kérdező!

Nem érdekelnek az itteniek véleményei, akik nem pártolják, hogy visszamenj a pasihoz, aki megaláz, megcsal, megüt. Rendben, a te dolgod. Figyelj, reménytelen esetekre mit lehet írni? Akkor bocsátasz meg, amikor akarsz. Épeszű, normális lelkületű ember nem fogja neked azt írni, hogy "megbocsátanék, ha ezerszer elmondja, hogy megbánta" stb. Miért mi döntsük el, mikor menj vissza a pasihoz? Akkor mész, amikor akarsz. A te esetedben: ha szereted, visszamész, ha nem, nem.

2011. ápr. 15. 16:32
 17/37 anonim ***** válasza:
61%
Én megbocsátanék ha soha többé nem tenne ilyet,ha venne nekem egy medencésházat,és egy autót,ha elvinne nyáron nyaralni,télen telelni,ha venne még egy autót amivel a boltba járok,és ha elhalmozna mindennap csokival és virággal és ékszerekkel,meg venne nekem egy kiscicát,meg egy nagykutyát! :)
2011. ápr. 15. 16:34
 18/37 A kérdező kommentje:
A 16:20asra nem is reagálok. Az utána lévőre, ez egy kérdezz felelek oldal, én kérdeztem valamit, nem arra voltam kíváncsi, hogy hány baromi büszke, öntelt, nagyképű, ki ha én nem nő tudja leírni, hogy nem bocsátaná meg, ezért és ezért és ezért, hanem arra, hogyha valaki igen, az miért. Mert nyilvánvalóan ebből sokkal kevesebb van, ezért is érdekelt ez. Nem vagyok döntésképtelen, mert nem vagyok ebben a helyzetben, de köszönöm, hogy ideírtál, érdemes volt, nagyon kíváncsi voltam erre. Annak aki azt kérdezte, hogy megbocsátanám e, igen, lehet, hogy megbocsátanám. A 16:32esnek, tudod miért nem érdekel? Mert nem a férfiakat akartam becsmérelni, ami látom, nagyon szúrja egyesek szemét, nem értem miért, mivel a válás kategóriában, minden második kérdésnél szidhatjátok Őket, egy egy megcsalás, megütés, vagy szakítás után. Még egyszer leírom, nem vagyok ebben a helyzetben, puszta kíváncsiságból tettem fel a kérdést, és nem arra voltam, vagyok kíváncsi, hogy ki miért nem bocsátana meg.
2011. ápr. 15. 16:36
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

Remélem gyereketek is lesz, vagy van, aki majd pár év múlva végignézheti, hogy ver agyon.

Ha pedig nyilvános fórumra tévedsz, akkor ne lepődj meg, ha az ép eszű emberek észreveszik, hogy épp most teszed tönkre az életed és a (leendő) gyerekedét is.

És hogy miért válaszoltam? Hogy nyisd ki a szemed. Nem azért, mert nekem örömet okoz, hogy bántalak, hanem épp azért, hogy neked jobb legyen.

2011. ápr. 15. 16:37
 20/37 anonim ***** válasza:

Szia!

Menj el küzdősportra, és ha elérted az első dan-t, utána bocsáss meg neki.

2011. ápr. 15. 16:42
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!