Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért kezd elfogadottá válni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezd elfogadottá válni, hogy az apuka, minden komoly indok nélkül, csak mert megunta a párját, keres egy új nőt, és otthagyja a családját?

Figyelt kérdés
Egyre több ilyen helyzetet sugalló kérdés van. Megértem, ha már utálják egymást, mindenki menekülne, állandóan veszekednek, válni kell. De ált. nem ez a helyzet, erre utal a sok haragos, bosszúálló ex-ről szóló kérdés is. Ha nem szeretné a férjét, örülne, hogy szabadul, nemhogy bosszút állna, netalán még a gyerek felhasználásával is. Hol van a felelősség? Egy apának végsőkig ki kellene tartani a családja mellett, ehelyett mi van: már nem szeretem, van új... Nem válhat elfogadottá ez a szemlélet! Saját gyerekeit teszi tönkre az ilyen apa (+ az exet is), milyen lesz az élet a depressziós, megkeseredett, sokszor anyagilag is lehetetlen helyzetbe jutott, egyedülálló anyukával nekik? Milyen családképük lesz? Rengeteg lehetőségtől lesznek megfosztva, és ezt csak az tudja, aki megéli ezt a helyzetet, v. veszi a fáradtságot, és átgondolja, mi mindenből maradnak ki az egyedülálló szülők gyerekei. És erről nem az anya tehet, ki tudna ezek után mosolyogva továbblépni? Az a sok "eszes" lányka pedig, aki írja az exet szidó kérdéseket, meg válásra buzdítást, tényleg nem látja, hogy maga alatt vágja a fát?
2011. ápr. 5. 13:10
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:

Én ezt megéltem gyerekként is, feleségként is. A gyerekkorom tönkrement a válás UTÁN, és a gyermekeimé is sokkal rosszabb, apukának köszönhetően... Nem, nem voltam házisárkány, sem dagadt lufi, a lakás sem úszott a kakiban, apuka egyszerűen rájött, neki több kell. Jó velem, de még jobb mással. Új és izgalmas.Na, emiatt szívunk mi (én és a gyerekek), méghozzá nagyon.

Majd, ha házasodtok, el ne felejtsétek a szöveget módosíttatni a pappal, ott, hogy:nem míg a halál el nem választ, hanem pl.: Amíg meg nem unlak. Vagy: Amíg nálad jobbat nem találok. Így jobb lesz :D

Én már mtöbbet nem olvasom a válaszokat, persze attól még lehet írogatni :).

2011. ápr. 12. 13:00
 42/44 anonim ***** válasza:
65%

Hát, nem tudom, de én egyáltalán nem lennék boldog attól, ha egy pasi csak azért maradna mellettem, mert valami olyan esküt tett, ami a jövőre vonatkozik, ami kiszámíthatatlan, és nem azért, mert SZERET!

Ha 100%, hogy te semmit sem hibáztál, a férjed pedig mégis lelépett, akkor jobban jártál, hogy megszabadultál tőle. Ez ilyen. Örökre esetleg egy szekrényt láncolhatsz magadhoz, nem egy embert. A gyerekek egy egyedülálló anya mellett is lehetnek boldogok és kiegyensúlyozottak. Már ha az anyjuk is az. Úgyhogy ajánlom, hogy erre törekedj.

2011. ápr. 12. 13:05
 43/44 anonim ***** válasza:
75%

"Én ezt megéltem gyerekként is, feleségként is. A gyerekkorom tönkrement a válás UTÁN, és a gyermekeimé is sokkal rosszabb, apukának köszönhetően"

Nem, nem az apukának köszönhetően.

Te kivetíted a saját sanyarú gyerekkorodat a saját életedre, mert anno mikor kellett volna nem dolgoztad fel a traumát, amit a gyerekkori történések okoztak.

Komolyan gondolom, hogy ez az esemény amit itt leírtál akkor is bekövetkezik, ha a férjed mintaférj és apa, mivel a te tudatalattid indukálja ezt.

Menj szakemberhez, mielőtt a saját gyerekeid életét is tönkreteszed úgy, ahogy a sajátod.

2011. ápr. 12. 13:40
 44/44 anonim ***** válasza:
51%
Szóval mégis te vagy a megkeseredett nő aki most minden férfit utál... Nekem meg képzeld addig volt pokol az életem amíg el nem váltak a szüleim. Miért hiszed hogy minden csak úgy történhet ahogy a te életedben? Igenis ha már nem szeretik egymást a felek akkor ne szenvedjenek együtt... Ha te nem bírod ki hogy elhagytak akkor vele dvan a baj, mert ez az élet része.
2011. ápr. 12. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!