Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezd elfogadottá válni, hogy az apuka, minden komoly indok nélkül, csak mert megunta a párját, keres egy új nőt, és otthagyja a családját?
Én ezt megéltem gyerekként is, feleségként is. A gyerekkorom tönkrement a válás UTÁN, és a gyermekeimé is sokkal rosszabb, apukának köszönhetően... Nem, nem voltam házisárkány, sem dagadt lufi, a lakás sem úszott a kakiban, apuka egyszerűen rájött, neki több kell. Jó velem, de még jobb mással. Új és izgalmas.Na, emiatt szívunk mi (én és a gyerekek), méghozzá nagyon.
Majd, ha házasodtok, el ne felejtsétek a szöveget módosíttatni a pappal, ott, hogy:nem míg a halál el nem választ, hanem pl.: Amíg meg nem unlak. Vagy: Amíg nálad jobbat nem találok. Így jobb lesz :D
Én már mtöbbet nem olvasom a válaszokat, persze attól még lehet írogatni :).
Hát, nem tudom, de én egyáltalán nem lennék boldog attól, ha egy pasi csak azért maradna mellettem, mert valami olyan esküt tett, ami a jövőre vonatkozik, ami kiszámíthatatlan, és nem azért, mert SZERET!
Ha 100%, hogy te semmit sem hibáztál, a férjed pedig mégis lelépett, akkor jobban jártál, hogy megszabadultál tőle. Ez ilyen. Örökre esetleg egy szekrényt láncolhatsz magadhoz, nem egy embert. A gyerekek egy egyedülálló anya mellett is lehetnek boldogok és kiegyensúlyozottak. Már ha az anyjuk is az. Úgyhogy ajánlom, hogy erre törekedj.
"Én ezt megéltem gyerekként is, feleségként is. A gyerekkorom tönkrement a válás UTÁN, és a gyermekeimé is sokkal rosszabb, apukának köszönhetően"
Nem, nem az apukának köszönhetően.
Te kivetíted a saját sanyarú gyerekkorodat a saját életedre, mert anno mikor kellett volna nem dolgoztad fel a traumát, amit a gyerekkori történések okoztak.
Komolyan gondolom, hogy ez az esemény amit itt leírtál akkor is bekövetkezik, ha a férjed mintaférj és apa, mivel a te tudatalattid indukálja ezt.
Menj szakemberhez, mielőtt a saját gyerekeid életét is tönkreteszed úgy, ahogy a sajátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!