Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért kezd elfogadottá válni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezd elfogadottá válni, hogy az apuka, minden komoly indok nélkül, csak mert megunta a párját, keres egy új nőt, és otthagyja a családját?

Figyelt kérdés
Egyre több ilyen helyzetet sugalló kérdés van. Megértem, ha már utálják egymást, mindenki menekülne, állandóan veszekednek, válni kell. De ált. nem ez a helyzet, erre utal a sok haragos, bosszúálló ex-ről szóló kérdés is. Ha nem szeretné a férjét, örülne, hogy szabadul, nemhogy bosszút állna, netalán még a gyerek felhasználásával is. Hol van a felelősség? Egy apának végsőkig ki kellene tartani a családja mellett, ehelyett mi van: már nem szeretem, van új... Nem válhat elfogadottá ez a szemlélet! Saját gyerekeit teszi tönkre az ilyen apa (+ az exet is), milyen lesz az élet a depressziós, megkeseredett, sokszor anyagilag is lehetetlen helyzetbe jutott, egyedülálló anyukával nekik? Milyen családképük lesz? Rengeteg lehetőségtől lesznek megfosztva, és ezt csak az tudja, aki megéli ezt a helyzetet, v. veszi a fáradtságot, és átgondolja, mi mindenből maradnak ki az egyedülálló szülők gyerekei. És erről nem az anya tehet, ki tudna ezek után mosolyogva továbblépni? Az a sok "eszes" lányka pedig, aki írja az exet szidó kérdéseket, meg válásra buzdítást, tényleg nem látja, hogy maga alatt vágja a fát?
2011. ápr. 5. 13:10
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit be vagy szűkülve, kedves kérdező.
2011. ápr. 7. 12:25
 22/44 A kérdező kommentje:
Kicsit kevés az élettapasztalatod, kedves válaszoló.
2011. ápr. 7. 12:38
 23/44 anonim ***** válasza:
Jaa, így értem már miről van szó.
2011. ápr. 7. 12:39
 24/44 A kérdező kommentje:
13:18: Ha a gyerekeid óvodások lennének, és nem maradna fedél a fejed felett, akkor is azt mondanád: Elhidegültünk, menjél csak, persze, semmi gond, légy boldog. Én meg elkísérem még a gyerekeket az intézetbe, aztán keresek egy hajléktalanszállót.
2011. ápr. 7. 12:41
 25/44 anonim ***** válasza:
56%

Neked hiába írunk bármit kedves Kérdező!

A fejedbe vetted ezt a történetet, hogy ez minden esetben így van: apuka hűtlen, szívtelen, önző disznó, aki érzéketlenül kisétál a kapcsolatból.

Anyuka meg a szegény áldozat, aki mindent megtett a férjéért, de a szemét férje otthagyta.

Ez az kép van a fejedben, és ezt fújod, aki meg mást ír az vagy szerető, aki szintén erkölcstelen, vagy nincs élettapasztalata.

Mégis, mit vártál a kérdés kiírásától?

Idejövünk és szidjuk a "mai világot", és a hűtlen, bunkó férfiakat? Aztán jól megegyezünk, hogy "Hát igen, el van fajulva ez a világ, a család nem érték, a férfiak tényleg parasztok stb.."

Bocsánat, hogy nem ez a véleményünk!

Én nem vagyok szerető, nem is voltam, hosszú ideje van párkapcsolatom, de nő léttemre nagyon unom ezt a férfiakat szidó sopánkodást.

Mi nők talán tökéletesek vagyunk?

Hagyjuk már...

Unalmas és idegesítő ez a férfiellenes hozzáállás. Vannak bunkó férfiak, ahogy utálatos, bunkó nők is. Egyik nem sem jobb vagy rosszabb a másiknál.

A sopánkodást, meg az érzelmi zsarolást pedig mindenki utálja, és ha teheti, akkor jó messzire elmenekül előle. Amit nem is csodálok!

2011. ápr. 7. 13:59
 26/44 anonim ***** válasza:
54%

A nagy erkölcsi monológ után csak kibújt a szög a zsákból, hogy a kedves "kérdező" anyuka kitartott volt (mert lusta volt dolgozni vagy hül*e hozzá....) és a gyönyörű mondóka után kiderült, hogy nem az erkölcsökkel van a probléma ám itt, hanem azzal, hogy kitették a kényelemből....

Így már világos.

2011. ápr. 7. 14:19
 27/44 A kérdező kommentje:
Buták vagytok, főleg, aki nő. Majd ha megszületik pár gyereked, vesztek lakást, hitelt, Gyesen vagy, és egyszer csak azzal jön haza a párod, hogy őneki ez nem elég, többet várt sz élettől, talált magának egy új partnert, akivel kiteljesedhet, elgondolkoztok. Vagy ez történik a lányoddal, ha férfiből vagy. Amíg nem veled történik, el sem tudod képzelni, mit jelent ez. Hogy kihűlt a kapcsolat? Melyik nem hűl ki? Dolgozni is kell néha érte.Véleményformáló lehet ám ez az oldal is! Nem sopánkodni akarok, nem vagyok házsártos feleség. Olvasgatom a kérdéseket, és látom, egyre több az ilyesmi, apuka lelépett az új szeretővel, anyuka segítséget kér, élni nem tud abból, amit otthagyott. Igenis, el kell ítélni az ilyet, és senkinek nincs joga a boldogsághoz mások életének a tönkretétele árán. Ha az a házasság rossz, azután nem fog siránkozni egyik fél sem. Ha az ex bosszútáll, az nem szép dolog, de azt jelzi, hogy a kedves apuka lealázta, becsapta, cserbenhagyta. Ha ezt elfogadjuk, nem ítéljük el, majd egyre többen meglépik. Egy családban, ha problémák vannak azt meg kell oldani, nem új családot alapítani. Persze, kellemesebb újra legényéletet kezdeni, szabadság, friss szerelem, és még a gyerekre sem kell vigyázni, elég 2 hetente elvinni fagyizni. Anyuka meg lesz a h.lye ex, nevelje fel, ahogy tudja, kit érdekel az már!Hogy szegény gyerekek ebből mennyit szívnak, azt mutatják a statisztikák is, és én tapasztalatból is tudom. Nagyon klassz felnőni egy depressziós, túlterhelt, magányos anyuka mellett! De értsük meg, apukának többre volt szüksége, meggondolta magát. Ez van, és szörnyű, és ha írogatjátok, hogy válj, el, jogod van neked is boldognak lenni, majd lehet, egyszer a te szeretett férjed olvassa, és dönt úgy, hogy neki több jár az élettől, amit te adsz , az nem minden, és lécel le egy új nőcskével, otthagyva téged a gyerekekkel meg a hitellel. Hát hajrá!
2011. ápr. 8. 10:33
 28/44 anonim ***** válasza:
67%

Hagyjuk már megint ezt a hosszú erkölcsös dumát a felelősségről.

Te egy kitartott nő vagy (voltál), aki nem vitt semmit a házasságba a meztelen seggén kívül (nyilván, mivel akkor nem kéne utcára menned a vagyonmegosztás után...) és most fel van háborodva, hogy a férjura nem tartja el tovább és próbál a gyerek mögé bújni meg a férjet okolni, holott csak kényelmetlen neki a helyzet.

Szomorú, de ez van.

2011. ápr. 8. 11:21
 29/44 A kérdező kommentje:
És még egy bar.omság: nem a gyerekeitől válik el az apa. Dehogynem, tőlük is, ez vele jár. Nekem elváltak a szüleim, és a 2 legjobb barátnőmnek is. Az én szüleim válása jogosnak mondható, rengeteget veszekedtek. DE: hogy a gyerekeknek is jobb??? Nekünk nem lett jobb! Nem volt többé kirándulás, nyaralás, közös játék. Anyu éjt nappallá téve dolgozott, fáradtan, idegesen ért haza. Depressziós volt, inni kezdett. Lett egy "barátja", ő lett a szerető. Nálunk tudtak találkozni, mi, gyerekek meg útban voltunk. " barátnőm apja pedig lelépett, talált újat, jobbat. Nekik sem lett jobb! Egyikük anyja 3 műszakban dolgozott, mást nem talált, őt meg 8 évesen egyedül kellett hagyja éjszakára, rázárva az ajtót. Lett új párja, aki később ezt kihasználva zaklatni kezdte barátnőmet. Másik barátnőm anyja pedig visszament a szüleihez, akiknek aztán újra a gyereke lett, és úgy is kezdett viselkedni. Egy állandóan rosszkedvű, hisztis nő lett belőle. Társ híján 18 évesen is a lányának kellett vele nyaralni, moziba menni, pedig ő ezt már rettenetesen utálta.Hűűű, de jó lett nekünk! Nem láttam még olyat, ahol a gyerekeknek az élete nem ment volna tönkre a válás miatt! Ócska védekezés. Tessék csak felvállalni az ilyen apukáknak, hogy a gyerekei normális életét is feláldozta maga miatt, meeeeert megérdemli.(Azoknak lesz jobb, ahol az apa alkoholista, és veri a családot, de jó már abból sem lesz, legfeljebb kevésbé rossz. És én nem ezekről az extrém esetekről beszélek.)
2011. ápr. 8. 12:00
 30/44 anonim ***** válasza:
76%

Orvos már látott?

Az idegbeteg alkoholista anyaképedet és a saját fusztrált életviteledet + a barátnőd anyjának pedofil gyerekmolesztáló párját nem kéne kivetíteni az egész férfinemre...

Komolyan ajánlok egy jó elmeorvost, ő segíteni fog.

2011. ápr. 8. 12:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!