Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak akik megcsaltak a parjukat, es utana nagyon nagy buntudatot ereztek?
Egy haverom megcsalta a barátnőjét, aki emiatt szakított vele. A haverom akkora bűntudatot érzett és annyira hiányzott neki a barátnője, akit végleg elveszített, hogy még csak nem is evett, csontra lefogyott.
Én soha, semmilyen körülmények között nem csalnám meg a páromat, mert úgy választok eleve, hogy nem lopom az idejét, az életét olyasvalakinek, akit nem tisztelnék meg a hűségemmel és azzal, hogy neki szentelem az életem!
Igen, vannak ilyenek.
Aki olyan, hogy erős bűntudatot érez utólag, miért csalja meg a párját? Úgy értem, az ilyen ember ismeri magát, van ezek szerint lelkiismerete, tudja előre, mi lesz és mégis megteszi? Ez nem olyan, hogy véletlenül becsúszik az a megcsalás, vagy csak egyszerűen megtörténik. Nincs olyan, hogy jaj, hibáztam. Még egy alkalmi kalandért is tenni kell két embernek, akarni és energiát beleölni. Aki ilyet tesz, az viselje a következményeket, majd később keressen egy olyan párt, aki nyitott kapcsolatban szeretne élni.
Szóval miért kell? Ha nem érzed már magad jól a kapcsolatban, akkor miért a megcsalás, miért nem léptél előbb ki belőle? Jól esik a kapcsolat adta biztonság?
Én sohasem tudnám megcsalni a páromat, a lelkemet tépné szét a bűntudat. Valahogy már a gondolattól is elfog a "bűntudat". Páran már mondták is, hogy egyszer a jó szívem fog a sírba vinni (bár van is benne valami). Kissé vicces, de ha álmodok valami olyasmit, hogy más valakivel csinálok valamit, akkor is van egy is bűntudatom 1-2 napig. :) Persze ezeket elszoktam mondani neki, legtöbbször csak mosolyog rajta egy jót. :)
Na de, hogy kissé általánosítsunk: Szerény véleményem szerint, ha van valakid, akkor ő mellette állsz, tiszteled, megbízol benne és őszinte vagy hozzá.
Akik régebb óta vannak kapcsolatban valakivel, természetes, hogy elmúlik a hatalmas lángolás és kissé szürkébbek lesznek a hétköznapok. Na de kérdem én, meglát valakit, egymásra kattannak, élvezi a dolgot, mert új és izgalmas. De mégis, ha esetlegesen vele maradna, ugyanúgy jönnek majd a szürke hétköznapok.
NINCS ÉRTELME EGY JÓL MŰKÖDŐ KAPCSOLATOT TÖNKRETENNI!
Végül pedig: Nem szabad elmondani a megcsalást?
Könyörgöm! Szerintem az őszinteség az egyik fontos alapja az egésznek! Ha már ez sincs meg, akkor ott már hiba van a rendszerben.
Én lassan 3 éve vagyok a párommal, vannak különböző időszakok, de minden rendben van. Ha van valami, mindig megbeszéljük. És még mindig ugyanolyan örömmel megyek hozzá, mint bármikor. :)
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!