Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem akarok elválni a férjemtől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok elválni a férjemtől! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Még mindig szeretem a férjemet,és nem akarok elválni tőle!1éve vagyunk külön,és ő el akar válni!Van már uj barátnője!Van egy 2éves kisfiúnk is!

Ahhoz képest hogy elakar válni,mégis mindent velem beszél meg!Ha problémája van nekem mondja el!

Mit tehetek hogy visszakapjam őt,anélkül hogy a büszkeségemet is feladnám?Tehát hogy ő akarjon visszajönni hozzám!

Előlre is köszönöm a válaszokat!

2009. febr. 12. 12:31
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Akkor becsuljetek es szeressetek egymast orokre!
2009. febr. 13. 12:19
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Na végre egy kedves pár! Vigyázzatok egymásra!
2009. febr. 13. 13:47
 33/38 anonim ***** válasza:
90%
Ámen
2009. febr. 13. 14:32
 34/38 anonim ***** válasza:
91%

Hát ha boldogok vagytok, akkor örülök, de remélem, a férjed is elolvasta az összes választ, különsen az utolsók egyikét, ahogy a válaszadó azt írja, nem lehet mindent egyszerre: feleség, gyerek, barátnő, szerető, kis ez, kis az, hanem döntenie kell.

Többet ne engedj a büszkeségedből, csak akkor maradj vele, ha tudtok együtt normális családi életet élni! Mondhatnám úgy is, ne vállald magadra azt a szerepet, hogy több áldozatot hozol a kapcsolatért, amennyit ő.

2009. febr. 13. 14:42
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Azért vigyázz!!!! Ismerek olyan pasit, aki szintén az élettársa előtt szakított a barátnőjével, aztán titokban tovább csalta. A nővel a gyerek miatt volt, mert őt imádta, de a másik lányba volt szerelmes. Én még mindig azt vallom, ha egy férfi igazán szeret egy nőt (és fordítva) akkor nem bírja egy évig külön tőle. Az ismerősöm is évekig élt kettős életet, de aztán lépett. Én azért nyitva tartanám a szemem, főleg ennyi idő után.
2009. febr. 13. 20:57
 36/38 anonim válasza:
100%

Megértem ha nem akarsz elválni, mert annyira szereted őt, de ne alázd meg magad semmiképp.Ha igaz , hogy már a házasság előtt is voltak kapcsolatai, akkor nem vagy olyan fontos neki és elhamarkodtad a férjhez menést.

Próbálj te is új életet , illetve új kapcsolatot keresni, és ha az sem fogja zavarni , hogy te mással vagy, akkor felejtsd el őt és valóban próbálj túllépni.

2009. febr. 18. 16:06
 37/38 anonim válasza:
100%
Én a helyedben leülnék vel KETTESBEN egy nyugodt helyen és megkérdezném tőle mit is akar valójában miért osztja meg a gondjaid veled, ha már nem akarja hogy együtt legyetek, miért nem a barátnőjével beszéli meg nem mintha neked ez nem esne jól hogy meg bizik benned, de még sem érted a szitut
2009. aug. 5. 17:17
 38/38 anonim válasza:
Ti ezt elhiszitek? nyilvanvaló, hogy végig hazudozott! :)))
2013. márc. 24. 09:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!