Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok elválni a férjemtől! Mit tegyek?
Még mindig szeretem a férjemet,és nem akarok elválni tőle!1éve vagyunk külön,és ő el akar válni!Van már uj barátnője!Van egy 2éves kisfiúnk is!
Ahhoz képest hogy elakar válni,mégis mindent velem beszél meg!Ha problémája van nekem mondja el!
Mit tehetek hogy visszakapjam őt,anélkül hogy a büszkeségemet is feladnám?Tehát hogy ő akarjon visszajönni hozzám!
Előlre is köszönöm a válaszokat!
Nézd, végigolvastam az összes kommentedet, és leginkább a következő soraid gondolkodtattak el:
"a házasság elött is voltak szakításaink,és mindig én adtam fel a büszkeségemet,ő soha nem adott a büszkeségéből semmit,és ez számomra már olyan mintha saját magamat aláznám meg!Azt várom hogy tegyen ő is valamit!"
Ez nagyon, nagyon rosszul hangzik! Az a benyomásom, csak Te fektettél "érzelmi munkát" ebbe a kapcsolatba! A férjed tudta, azt csinálhat, amit akar, Te úgyis visszafogadod mert elvakultan szereted!
Hogy ő szeret-e, az nem szavak, hanem tettek kérdése - és a tettei nem éppen ezt mutatják.
Már többször szakítottatok, korábban is volt barátnője, most megint van... biztos Te is tudod a lelked mélyén, hogy ebből jó már nem lesz.
Ahhoz valami nagyon drasztikus változásnak kell bekövetkeznie, de ilyen csak a filemkben van, hogy "bocsáss meg mindenért, hülye voltam, téged szeretlek" könnyek heppiend. A valóságban kutyából nemigen les szalonna, és az alapjáűn, amit írsz, sem efelé tendálnak a dolgok.
Én a helyedben összeszedném magam, az önbecsülésem, és esetleg új társ után is néznék.
Kibékültünk!
Köszönöm,azoknak,akik sokat segítettek!
Igen!Nagyon sok jó tanácsot kaptam!Köszönöm segítségeteket!Leültem vele megbeszélni mindent!Ezt a sotis éppen vele együtt írom!
Köszönjük!
Sziasztok!
Volt kapcsolata,de elöttem szakítod vele megmondta hogy minket szeret!Szekszuális kapcsolat nem volt köztük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!