Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem akarok elválni a férjemtől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok elválni a férjemtől! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Még mindig szeretem a férjemet,és nem akarok elválni tőle!1éve vagyunk külön,és ő el akar válni!Van már uj barátnője!Van egy 2éves kisfiúnk is!

Ahhoz képest hogy elakar válni,mégis mindent velem beszél meg!Ha problémája van nekem mondja el!

Mit tehetek hogy visszakapjam őt,anélkül hogy a büszkeségemet is feladnám?Tehát hogy ő akarjon visszajönni hozzám!

Előlre is köszönöm a válaszokat!

2009. febr. 12. 12:31
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
96%

Nézd, végigolvastam az összes kommentedet, és leginkább a következő soraid gondolkodtattak el:

"a házasság elött is voltak szakításaink,és mindig én adtam fel a büszkeségemet,ő soha nem adott a büszkeségéből semmit,és ez számomra már olyan mintha saját magamat aláznám meg!Azt várom hogy tegyen ő is valamit!"

Ez nagyon, nagyon rosszul hangzik! Az a benyomásom, csak Te fektettél "érzelmi munkát" ebbe a kapcsolatba! A férjed tudta, azt csinálhat, amit akar, Te úgyis visszafogadod mert elvakultan szereted!

Hogy ő szeret-e, az nem szavak, hanem tettek kérdése - és a tettei nem éppen ezt mutatják.

Már többször szakítottatok, korábban is volt barátnője, most megint van... biztos Te is tudod a lelked mélyén, hogy ebből jó már nem lesz.

Ahhoz valami nagyon drasztikus változásnak kell bekövetkeznie, de ilyen csak a filemkben van, hogy "bocsáss meg mindenért, hülye voltam, téged szeretlek" könnyek heppiend. A valóságban kutyából nemigen les szalonna, és az alapjáűn, amit írsz, sem efelé tendálnak a dolgok.

Én a helyedben összeszedném magam, az önbecsülésem, és esetleg új társ után is néznék.

2009. febr. 12. 16:16
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
Hat mintha magamat latnam...!De en rajottem vmire!:A ferjem MINDENT es MINDENKIT akart!Feleseget,csaladot,szeretot,baratot...,es nem fogta fel hogy egyutt minden nem megy,vmirol le kell mondania,es mindig en voltam aki engedett neki...!Besokalltam,es azt mondtam VEGE!Fel is ut-le is ut!Volt baratnoje,szeretoje is,de egy ido utan rajott,hogy a csaladot,es engem nem potol senki sem.Neki is az volt a kifogasa,hogy a gyerek erdekeben minden nap tartsuk a kapcsolatot,de ez HULYESEG!Csak nem akart minden hidat teljesen felegetni maga mogott,hatha vmi nem ugy jon ossze ahogy o akarja es meg mindig van akkor hova mennie.Hat valoban nem ugy jott ossze neki a dolog ahogy elkepzelte...,meg egy utolso eselyt adtam neki,de sajnos a bizalmam mar elveszett,szeretem,DE ez mar teljesen mas igy!!!Ha gondolod,vidd ot utolso valasztas ele:vagy te es a gyerek,v.teljesen menjetek szet,es hallgasd meg mit fog valaszolni...!Tudom hogy felsz a valasztol,de fel kell ot EBRESZTENED csipkerozsika almabol!Csalad,szereto,itt vagyok-ott vagyok jatek nem megy,hosszu tavon vki belerokkan!Es neked kell most erosnek lenni,mert van gyereked akihez felelosseggel tartozol...!
2009. febr. 12. 20:12
 23/38 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem a férjed már csak úgy szeret, mint a gyereke anyját. Ha szerelmes lenne beléd, rég visszament volna hozzád, és ezt Te is tudod!
2009. febr. 12. 21:57
 24/38 A kérdező kommentje:

Kibékültünk!

Köszönöm,azoknak,akik sokat segítettek!

2009. febr. 12. 22:46
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen gyorsan? Akkor szamodra hasznos ez az oldal a sok jo tanaccsal, ugye?)))))
2009. febr. 12. 22:58
 26/38 A kérdező kommentje:

Igen!Nagyon sok jó tanácsot kaptam!Köszönöm segítségeteket!Leültem vele megbeszélni mindent!Ezt a sotis éppen vele együtt írom!

Köszönjük!

2009. febr. 12. 23:59
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
No ácsi!Azért ne hagyj minket tudatlanul!!!A barátnőjével mi van?Vagy csak kitalálta?Ha volt barátnő, akkor meddig jutottak a kapcsolatépítésben? mennyire nem volt még komoly?Annyira azért igen, hogy lefeküdjön vele?Bocsi de kiváncsiságomból kifolyólag érdekelne a sztori.
2009. febr. 13. 09:15
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

Engem is! Mesélj!!!!

:)

2009. febr. 13. 10:09
 29/38 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Volt kapcsolata,de elöttem szakítod vele megmondta hogy minket szeret!Szekszuális kapcsolat nem volt köztük!

2009. febr. 13. 10:27
 30/38 A kérdező kommentje:
Engedtem egy piciz a büszkeségemből,és utoljára leültem vele megbeszélni a dolgokat!
2009. febr. 13. 10:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!