Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék elválni a férjemtől. Hogy kezdjek neki?
Mindenképp keress fel egy pénzügyi tanácsadót vagy kérdezz meg egy olyan barátot vagy ismerőst aki jártas benne. Ami a férjedet illeti nem hiszem hogyha elválnátok neki ítélnék a
kisgyereket, mert ahogy írtad sokszor a pohár fenekére néz. Írj majd hogy mi történt. Sok szerencsét.
Szia! Ne haragudj ha nem lesz szimpatikus a hozzászólásom.
Ahogy Te is írtad nem is az ital lenne a fő probléma, hanem az, hogy a gyerek születése után megváltozott a kapcsolatotok. Szerintem ezt kellene kezelni, és az én meglátásom szerint családalapítás után is első a férj és utána jönnek a gyerekek. Sajnos sok ember úgy áll hozzá, hogy könnyebb elválni, mint harcolni egy boldog házasságért. Szerintem meg lehet érteni a férjedet is, hiszen neki is járna a boldogság, amit Tőled vár.
Nagyon sajnálom, hogy a mai világban felelőtlenül elválnak az emberek. A mi szüleinknek is voltak gondjaik, meg a nagyszüleinknek is, ők mégse váltak el az első probléma után. Hogy lehet így példát mutatni a gyerekeknek? Ők is ezt fogják majd tenni, mert nem mutatjátok meg nekik, hogy lehet áldozatot hozni egy családért.
Tudom nem vagyok a helyedben, de én válnék el olyan hamar. Valamiért hozzámentél ehhez a férfihoz, aki megváltozott, de a segítségedre vár. Együtt kellene ezt megoldanotok.
Sok sikert a továbbiakban Neked!
Szia! A 07:28-as vagyok. Persze, lehet neked van igazad, nem vagyok a helyedben.
Csak tudok olyan példát is amikor hosszú és fáradságos munkával meg lehetett menteni egy házasságot. Senkinek sincs tökéletes férje -és mi sem vagyunk tökéletesek- de ha most magára hagyod mi lesz ebből az emberből? Még lejjebb csúszik, lehet ez téged már nem érdekel, de én amondó vagyok , hogy a jóban-rosszban örökre szól.
Segítség kellene a te férjednek.
Sajnos azért megy a világ ebbe az irányba, mert nem akarnak az emberek áldozatot hozni a másikért. Ahogy olvastam a hozzászólásokat valamelyik nap, megdöbbenten láttam, hogy biztatnak a többiek, hogy váljál csak el. Akkor majd milyen jó lesz neked.
Szerintem ez nem megoldás. Te is láthatod a világban, hogy az elvált nőknek milyen nehéz a helyzetük. Válás után csak hánykolódnak a világban. A gyerekeknek apa kell. És amikor hallasz egy olyan esetről, hogy annyi év szenvedés után egy családban végre békesség uralkodik, akkor láthatod, hogy a kemény munka megéri a fáradságot. Ismét lesz boldog családod. Én inkább erre biztatnálak.
Nem kell reagálnod, ha nem szimpatikus amit írtam, csak döntsd el magadban, hogy mi a jobb, de nem a világ szemében hanem a te saját életedben.
Mégegyszer írom, tudom, hogy nem vagyok a helyedben és könnyű nekem az észt osztani, csak sajnálom, hogy sokan egyetlen kiútként a válást kezdeményezik.
Sok sikert akárhogyan is döntesz, ez a te életed.
Nem a válás a megoldás én ezzel tisztában vagyok, de sajnos ha nem lépek tönkremegyek abban hogy segítséget akarok nyújtani és csak elutasítást kapok. A férjem nem érti miért probléma ha részegen jön haza és a gyerek látja , vagy ha egyáltalán nem is jön haza, és halálra izgulom magam,mert ebből kifolyólag volt már egy balesete aholis eltörte a gerincét. Hál égnek felépült de nem tanult a dologból. Még csak 27 éves vagyok nem szeretnék 30-40 éves koromra teljes idegroncs lenni. Van egy gyermekem!
A változás most annyi hogy elköltözik de nem válunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!