Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem akarok elválni a férjemtől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok elválni a férjemtől! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Még mindig szeretem a férjemet,és nem akarok elválni tőle!1éve vagyunk külön,és ő el akar válni!Van már uj barátnője!Van egy 2éves kisfiúnk is!

Ahhoz képest hogy elakar válni,mégis mindent velem beszél meg!Ha problémája van nekem mondja el!

Mit tehetek hogy visszakapjam őt,anélkül hogy a büszkeségemet is feladnám?Tehát hogy ő akarjon visszajönni hozzám!

Előlre is köszönöm a válaszokat!

2009. febr. 12. 12:31
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
83%
Amit Te szeretnél elérni az csak a brazil szappanoperékban létezik.
2009. febr. 12. 12:49
 2/38 A kérdező kommentje:

Én bármit megtennék azért hogy visszakapjam!

Nálunk sok volt a veszekedés!Gondot jelentet hogy a szomszédban laktak az anyósomék,akik nap mint nap átjöttek hozzánk,és mindenbe beleszóltak!

Én segítséget kértem,gondoltam hátha volt valakinek ilyenbe része,és neki sikerült visszakapni a férjét!

Nem azt kérdeztem,hogy hol van ilyen!

2009. febr. 12. 13:00
 3/38 anonim ***** válasza:
91%
Mindent megtennél anélkül, hogy a büszkeségedet feladnád?Hát, pedig anélkül nem megy...úgyse biztos, hogy sikerül.
2009. febr. 12. 13:08
 4/38 anonim ***** válasza:
59%

Visszakapjam... Büszkeségem...

:(

2009. febr. 12. 13:22
 5/38 anonim ***** válasza:
95%
Őszintén szólva én sajnos nem nagyon hiszek az ilyen felmelegített kapcsolatokban... Ez van sajnos. Gondolom, hogy nagyon rossz érzés lehet, de én ebben a helyzetben nem lennék kíváncsi a sirámaira, problémáira, beszélje meg azzal, akivel él, akit választott. Itt kezdődik a BÜSZKESÉG, szerintem. Légy távolságtartó, és majd meglátod, hogy mennyire változik feléd. Más ötletem nincs.
2009. febr. 12. 13:30
 6/38 anonim ***** válasza:
100%

Anélkül, hogy a büszkeségedet ne add fel,nehéz lesz.

Talán próbáld meg a közös programok szervezését, és világíts rá neki, hogy milyen jól megvagytok hárman. Érezze, hogy ti vagytok a családja, és mellettetek a helye. Hátha...

Bár így, hogy anyósék a közelben vannak, nehezebb lesz, gondolom nem te vagy a szívük csücske.

Ha a férjed tényleg rájön, hogy ti kellettek neki, nincs az az anyós, aki bele tudna szólni.

Más ötletem nincs sajna.

Sok sikert!

2009. febr. 12. 13:30
 7/38 anonim ***** válasza:
83%

Nem lennék a férjed új barátnője helyében...

Azaz vagyok.

Nekünk is van egy exfeleségünk, aki nem tudja elengedni az exférjét, továbbra is gondoskodik róla, mert az utolsó csepp összetartozást is ki akarja préselni belőle. Szegény emberem meg azt hiszi, önzetlen kedvességből pátyolgatja a neje...

Én meg úgy gondolom, akit szeretünk, annak drukkolunk, hogy boldog legyen. Ha ezt nem mellettünk találta meg- akkor nélkülünk. A kisgyerek életre szólóan össze fog kötni benneteket így is-úgy is.

Mégegyszer: véleményem szerint, aki nem tud elengedni, az nem szeret... (Ezt úgy írom, hogy én is tudom, mennyire kegyetlen kivonulni az életéből annak, akit szeretünk...)

Ő már választott. Új barátnője van, bizonyára úgy fogja fel a kapcsolatát veled, hogy remek, barátok maradtatok... Mit sem sejt arról, hogy ezt Te a cél érdekében (is) teszed.. Ne tedd.

Magad elől is elveszed az értékes éveket, ha őt hajkurászod- a magad élete helyett.

2009. febr. 12. 13:52
 8/38 anonim ***** válasza:
100%
1 éve kinek az ötlete alapján mentetek külön?
2009. febr. 12. 14:03
 9/38 anonim ***** válasza:
100%
Mármint úgy kérdem, hogy te mentél el a gyerekkel, vagy a férjed hagyott ott?
2009. febr. 12. 14:04
 10/38 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget!

Közösmegegyezéssel mentünk külön!

Az anyósomnak semmi baja velem,csak nem vette észre hogy olyan dolgokba szol bele,amihez senni köze!

A férjem új barátnőjét úgy tudtam meg,hogy a nővére véletlenül mondta el nekem,amit a férjem megtudot,és még magyarázkodott nekem,hogy addigh nem akarta elmondani nekem,amíg nem lesz ez egy komoly kapcsolat!Tehát még nem komoly a kapcsolata!!

Mindennap msn-en,telefonon tartja velem a kapcsolatot!

Azt találta ki hogy a gyereknek az a jo ha együtt látt minket néha,ezért a pici miatt szoktunk talizni is!

2009. febr. 12. 14:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!