Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjetek nektek is sexmániás? Hogy lehetne litérni a sex elől ugy hogy ne sertsem meg?
én a kérdezőnek azt kívánom h soha többet ne legyen része sexben, egyszerűen kiakaszt az ilyen hozzáállás, és akkro valamelyik okos meg elkezdi h elküldené a férjét orvoshoz ...
figelj, küldd el, tuti jót röhög majd !
én vagyok az elküldeném az orvoshoz a férjem írója... miért ilyenkor azon kívül, hogy elmondja a férjének, hogy kevesebb sze.xet akar, mit lehet még tenni? küldje el a kérdező valami kur.vához mikor ő már nem bír vele? vagy erőszakolja meg magát és kufircoljon akkor is, mikor egyáltalán nem akar, csak azért mert a férjének folyton áll a fa.sza?
ha nem tud vissza venni, az ha tetszik, ha nem, nem normális...és igen, menjen el orvoshoz vele...
És szerinted mit csinál vele az orvos?
Mondjuk kiheréli?!
Maximum felír neki egy jó kurv@t...
Én csak azt nem értem, hogy minek házasodnak az ilyen aszexuális nők. Ha nem akarnak szexelni, akkor ne kelljen nekik a férfi férjként sem. A kettő sajnos együtt jár, ha tetszik, ha nem. Vagy vett volna el egy impotens pasast, de így utólag kibújni a jó kis szex alól nem szép dolog. Az meg, hogy orvoshoz küldeni egy férfit azért, mert a felesége nem akar eleget szexelni, egyszerűen undorító és felháborító. Inkább a nőt kellene, és feliratni neki valami vágykeltő szert.
Az hogy mi a normális mennyiség, nagyon szubjektív. Lehet normális a napi négy-öt és a heti egy-kettő is.
igen, itt a lényeg ...
ha egyszer a csaj asexuális, nemá ezért is a fiú legyen a hibás .... és még ő menjen orvoshoz! az ész megáll komolyan
potencia csökkentő bogyót ?!
Kapjál már a fejedhez, szerinted melyik gyógyszercég ölne milliós fejlesztési költségeket egy potencia CSÖKKENTŐ gyógyszerbe???? És főleg ki az a barom, aki megvenné?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!