Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elköltöznék az új páromhoz. A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elköltöznék az új páromhoz. A jelenlegi párom zsarol, fenyeget, szerinte nem vihetem el a gyereket. Vagy mégis?

Figyelt kérdés
9 éve élek élettársi kapcsolatban. Van egy közös 2 és fél éves fiunk. A kapcsolatunk már rég megromlott, a lakás, amiben élünk a jelenlegi párom nevén van, én is , a gyerek is ide van bejelentve. Van egy szeretői kapcsolatom, az a férfi, már egy éve mondogatja, hogy költözzek hozzá a fiammal együtt. Igen ám, de a fiam apja azt mondja, én bármikor elmehetek, ide többé a lábam be nem tehetem, a gyerek viszont marad!!! Majd ő felneveli, ha én elmegyek, esetleg láthatási jogom marad hétvégen ként, menjek csak nyugodtan, ahová akarok, de a gyereket nem vihetem. Hová forduljak ilyen esetben? A jelenlegi helyzet rossz nekem, rossz a kisgyereknek, mindennap vita, veszekedés, ordítás megy a gyerek szeme láttára. Sem gyerektartást, semmit nem kérnék tőle, csak azt, hogy hadd menjek már el innen a gyerekkel, hadd éljük nyugodtan, békességben. De ő hajthatatlan, nem engedi, hogy elvigyem a gyereket. Plusz még azzal is zsarol, hogy agyonveri azt az embert, ahová költöznénk a kisfiammal. Mit csináljak? Itt megőrülünk, az új párom türelme pedig már igencsak fogy, mert már egy éve vár rám és a kisfiúra.
2010. nov. 24. 18:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
68%
Indisd el a gyerek elhelyezést közben költözhetsz hisz 3 év alatt a gyereket nem lehet elvenni az anyától, amúgy is valószinű te nyered meg a gyerekelhelyezési pert.
2010. nov. 24. 21:58
 22/26 anonim ***** válasza:

menj anyaotthonba, aztán amikor elcsitultak a kedélyek, akkor költözz a párodhoz.

egyébként meg nem kellett volna gyereket szülni egy ilyen faxnak, és nem kellett volna tűrnöd ennyi éven át, h zsarolt, és terrorizált. persze lehet, h ez neked jó volt, mert lett volna lehetőséged lépni, csak nem tetted.

2010. nov. 24. 23:46
 23/26 A kérdező kommentje:
Eddig nem tudtam lépni... mondom, hogy nincs semmim, hová mentem volna? Köszi a válaszokat. Lépni fogok.
2010. nov. 25. 13:51
 24/26 anonim ***** válasza:
Sokan oltják itt a kérdező párját, hogy milyen agresszív, meg terrorizál, zsarol stb. Azért én kiváncsi lennék a másik fél álláspontjára is!
2010. nov. 25. 15:52
 25/26 anonim ***** válasza:
Szarban ne ülj a gyerek miatt pláne ne,biztos neki is jobb lenne egy boldod anya ,mint egy keserű...Ahol az egyik fél kifelé kacsingat annak már nyekk,veszett fejsze,lehet megoldani ideig óráig,de előbb útobb jön a következő kitekintés bili borulás,szóval én mindig kilépek ha már nem kell valami,nem csalom meg,egyszerűn elhagyom...
2010. nov. 25. 16:35
 26/26 anonim válasza:

szia kérdező, itt most egy olyan anyuka beszel aki pontosan ugyan abban a cipőben járt mind te sajnos az én történetem nem olyan szépen alakult én is 3évig tűrtem a volt páromat elhagytam és az új páromhoz költöztem az akkori 3 éves fiammal... és a szociális központ meg elvette tőlem a fiamat és átadta az apának azzal az indokkal hogy nálam ismeretlen helyen lenne persze nem volt ismeretlen hely és a gyermekem jól érezte magát nálunk azóta 2 éve húzódik a gyermek elhelyezési per sajnos nagyon erős gyanúm van rá hogy az

édes apának kapcsolatai vannak a szociális központba mivel egyszerűen ellenem vannak és semmi félekép nem akarjak hozam ítélni pedig a körülmények sokall jobbak mint az apánál(pl:az apa havonta cserélni a barátnőket ,3 műszakban dolgozik , kicsapongós életed el ,sem fürdőszobája sem konyhája nincs, a"mama" viseli a gondjak a gyermekemről. En pedig nem dolgozom jelenleg 2 év házasságban élek 5 hos terhesen nem fogyasztom alkoholt nem drogozom nem élek kicsapongós eletet nincsenek pszichikailag gondjaim a gyermeknek mindene meg van itten meg saját szobája is a férjem imádja a fiamat és a fiam is ötét(mar apának szoliatya) alig varja h meg szülesen a kis tesója és egyszerűen nem akar vissza menni az apjaihoz) voltunk psihologusnal és más szociális központokba minden hol azt mondtak hogy a gyereknek nálam a helye de mivel amaz a szociális központ az eset felelős ok akkor is ahhoz tartsák magukat hogy szó sem lehet hogy nálam marad pedig TÉNYLEG SEMMI OKOT NEM ADNAK HOGY MIÉRT IS NEM , úgy hogy én csak anyit tudok mondani hogy sok sikert és nagyon sok erőt szegy ősze mert szükséged lesz rá és az új párodnak is mondhatom hogy szerencsés vagyok abban hogy a férjem ennyire mellem al mindenben és támogat is segít úgy hogy remélem hogy a tied is segíteni fog mert ilyenkor kiderül hogy menyire is számíthatunk a párunkra

bocsánat a magyar írásomért de én vajdasági vagyok

2010. dec. 5. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!