Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elköltöznék az új páromhoz. A jelenlegi párom zsarol, fenyeget, szerinte nem vihetem el a gyereket. Vagy mégis?
Mért te minek hívod a megcsalást?Ezek után magyarázhatod, hogy 8 évig hűséges voltál......magyarázhatod,de hiteltelenül.
Miért nem szakítottál vele mielőtt megcsaltad?Megmondom:azért mert csak megakartad magad k.......ni.
Könnyű magadat beállítani szegény,ártatlan nőnek.
Örülök, hogy itt mindenki tökéletes és szent életet él és baromi magas erkölcsi piedesztálról tudja osztani a kérdezőt.
Szerintem, aki csak cseszegetni tud, az inkább ne válaszoljon ide.
Kérdező! Olyan nincs, hogy egy két és féléve gyereket elvegyenek az anyjától, ha az nem drogos, alkoholista stb. Ne félj a párod fenyegetőzésétől, pakolj össze és költözz! Ha ő meg valami agresszív lépésre szánja el magát pl. megveri a szeretődet, csak maga alatt vágja a fát. Ilyen agresszív cselekedetek nem jönnek ki jól, amikor a bíróságon a gyerekelhelyezésről van szó.
Különben és is úgy nőttem fel, hogy a szüleim marták egymást...Lépj azonnal, a gyereked érdekében!
Sajnos egy kapcsolat, ha gyerek is van, áldozatokkal jár.
Én azt tanácsolom, hogy add be a gyerekelhelyezési pert, aztán majd ha a bíróság eldöntötte, hogy kié lesz a gyerek, költözhetsz. Addig viszont bírd ki, mert egy gyerek nem csak a megcsinálásból áll, akit akárki akárhozva vihet, hanem bizony kötelezettségekkel és áldozatokkal is. Nehéz lesz ez a pár hónap, de ez ezzel jár.
Azt írja más egy hónapig sem bírta volna.
Akkor hogy a francba vállalta a gyereket egy ilyen kapcsolatba? Egyébként nincs lakása, szóval közel sem biztos, hogy ő kapja a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!