Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elköltöznék az új páromhoz. A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elköltöznék az új páromhoz. A jelenlegi párom zsarol, fenyeget, szerinte nem vihetem el a gyereket. Vagy mégis?

Figyelt kérdés
9 éve élek élettársi kapcsolatban. Van egy közös 2 és fél éves fiunk. A kapcsolatunk már rég megromlott, a lakás, amiben élünk a jelenlegi párom nevén van, én is , a gyerek is ide van bejelentve. Van egy szeretői kapcsolatom, az a férfi, már egy éve mondogatja, hogy költözzek hozzá a fiammal együtt. Igen ám, de a fiam apja azt mondja, én bármikor elmehetek, ide többé a lábam be nem tehetem, a gyerek viszont marad!!! Majd ő felneveli, ha én elmegyek, esetleg láthatási jogom marad hétvégen ként, menjek csak nyugodtan, ahová akarok, de a gyereket nem vihetem. Hová forduljak ilyen esetben? A jelenlegi helyzet rossz nekem, rossz a kisgyereknek, mindennap vita, veszekedés, ordítás megy a gyerek szeme láttára. Sem gyerektartást, semmit nem kérnék tőle, csak azt, hogy hadd menjek már el innen a gyerekkel, hadd éljük nyugodtan, békességben. De ő hajthatatlan, nem engedi, hogy elvigyem a gyereket. Plusz még azzal is zsarol, hogy agyonveri azt az embert, ahová költöznénk a kisfiammal. Mit csináljak? Itt megőrülünk, az új párom türelme pedig már igencsak fogy, mert már egy éve vár rám és a kisfiúra.
2010. nov. 24. 18:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
94%
Volt párom azzal zsarolt,hogy megöli magát,mondtam,hogy segítek is mert annyira nem érdekelt már,na egyből nem akart már öngyilkos lenni...Aztán fenyegetni kezdett,hogy engem öl meg,mondtam hogy rajta utánam nem kell többé látnom a pofáját,mert már látványától is hánynom kell...fogtam és léptem tovább,Egy évembe került megszabadulni tőle,fenyegetés,zsarolás,stb...tovább léptem,azóta 10 éve van egy e,mber azletembe,jól döntötte,nem ülni kell a szar felett,hanem lehúzni,nem szeretőt kell tartani,hanem kilépnia fosból és utána gerincesen bátran lehet válogatni...Amúgy a gyereknek se jó a légkör amiben éltek...Én szarnék az apukára ügyvéd elhelyezés,és lépés előre...A pasi akit otthon "elhanyagolnak" félre megy az jól teszi,ha a nő az mindjárt k*rva érdekes...
2010. nov. 24. 18:46
 12/26 anonim ***** válasza:
73%
Sokan azért irják ,hogy maradjon,mert ők is gyávák lépni a fosukból és ezt kivánják másoknak is.Ilyen az emberi természet ,ha nekem szar,ne hogy másnak jobb legyen...Ne hogy lépjen,ne hogy boldog legyen...ÁÁÁ ami szar lekell húzni,nem ülni és szagolni,és persze hazudozni...Engem is bántottak h kiléptem anno kapcsolatomból,bnőm folyton nyagatott,hogy maradjak oldjam,meg kiderült csak irigy volt ,hogy én lépni mertem,ő meg azóta is ül a fosban,én 10 éve hűséges vagyok,neki meg folyton szeretői vannak.Melyik a jobb?...Hazugságban élni,félrekúrni,vagy kilépni?A gyereknek melyik légkör a jobb,a közlekedőedényes,vagy a nyugodt?
2010. nov. 24. 18:52
 13/26 anonim ***** válasza:
26%

Mért te minek hívod a megcsalást?Ezek után magyarázhatod, hogy 8 évig hűséges voltál......magyarázhatod,de hiteltelenül.

Miért nem szakítottál vele mielőtt megcsaltad?Megmondom:azért mert csak megakartad magad k.......ni.

Könnyű magadat beállítani szegény,ártatlan nőnek.

2010. nov. 24. 19:06
 14/26 anonim ***** válasza:
57%
Igen nem félre menni kell,hanem a nem műkődő kapcsolatot lezárni,és utána keresni ujat...
2010. nov. 24. 19:14
 15/26 anonim ***** válasza:
45%

Örülök, hogy itt mindenki tökéletes és szent életet él és baromi magas erkölcsi piedesztálról tudja osztani a kérdezőt.

Szerintem, aki csak cseszegetni tud, az inkább ne válaszoljon ide.

Kérdező! Olyan nincs, hogy egy két és féléve gyereket elvegyenek az anyjától, ha az nem drogos, alkoholista stb. Ne félj a párod fenyegetőzésétől, pakolj össze és költözz! Ha ő meg valami agresszív lépésre szánja el magát pl. megveri a szeretődet, csak maga alatt vágja a fát. Ilyen agresszív cselekedetek nem jönnek ki jól, amikor a bíróságon a gyerekelhelyezésről van szó.

Különben és is úgy nőttem fel, hogy a szüleim marták egymást...Lépj azonnal, a gyereked érdekében!

2010. nov. 24. 20:28
 16/26 anonim ***** válasza:
82%
Én is láttam gyerekként közlekedni edényeket.Rohadt jó volt mondhatom...Ne hallgas azokra akik azt irják,hogy maradj ők gyávák lépni,te ne legyél gyáva...Amúgy meg most a szeretődet fenyegeti,az iylen előbb utóbb bántalmazni is fog téged is,tapasztalat...
2010. nov. 24. 20:43
 17/26 anonim ***** válasza:

Sajnos egy kapcsolat, ha gyerek is van, áldozatokkal jár.

Én azt tanácsolom, hogy add be a gyerekelhelyezési pert, aztán majd ha a bíróság eldöntötte, hogy kié lesz a gyerek, költözhetsz. Addig viszont bírd ki, mert egy gyerek nem csak a megcsinálásból áll, akit akárki akárhozva vihet, hanem bizony kötelezettségekkel és áldozatokkal is. Nehéz lesz ez a pár hónap, de ez ezzel jár.

2010. nov. 24. 20:51
 18/26 anonim ***** válasza:
A gyerek miatt se kell feláldozni magunkat.Csak annó a nőknek kuss volt a nevük és szarban kelett ülniük akkor is ha verték csalták őket,mert hát az áldozatok...Egy életünk van azt nem kéne feláldozni,még a gyererkért se...Aki meg feláldozza fláldozta utána ne sírjon a szája,léphetett volna ő is...
2010. nov. 24. 21:11
 19/26 anonim ***** válasza:

Azt írja más egy hónapig sem bírta volna.

Akkor hogy a francba vállalta a gyereket egy ilyen kapcsolatba? Egyébként nincs lakása, szóval közel sem biztos, hogy ő kapja a gyereket.

2010. nov. 24. 21:16
 20/26 anonim ***** válasza:
Azt lehet zsarolni aki hagyja magát,szerintem hozzá se kellet volna menni gondolom az is zsarolás miatt volt,de te még szültél is a látsztba neki,szerintem add be a válást,úgy korrekt,aztán közbe spuri...
2010. nov. 24. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!