Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » NAgyon megviselné 18 hónapos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NAgyon megviselné 18 hónapos kilányom, ha elköltöznék az apjátol?

Figyelt kérdés
Sok a veszekedés köztünk, de a lányát nagyon szereti, és a kislányom is őt. Hogy enyhithetném a fájdalmát?
2010. jan. 2. 13:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon. Gondold meg.

Kisgyerekesekre jellemző, hogy átmenetileg romlik a viszony, mert a felnőttek fáradtak. A férj ráadásul mellőzve érzi magát.

Ha egyébként nem rossz ember, ne kapkodd el. persze Te döntesz.

2010. jan. 2. 13:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem rossz ember. Illetve a kislányommal nem. Van hogy leülünk beszélni, és akkor megijed, 3-4 napig oké minden de aztán ujrakezdődik. Nem tudom mi legyen, nagyon visszatart az, hogy akislányom nagyon szereti és fájna neki. Én is szeretem, de amiket tesz, kezdek kiábrándulni.
2010. jan. 2. 13:20
 3/8 anonim ***** válasza:

Én egy pocsék kapcsolatban élő házaspár gyermeke vagyok. Az állandó feszültség kis híján felőrölt.Vagy olvass el pár kérdést ahol marakodó szülők gyereke ír.Lehet,hogy még nem marakodtok.MÉG NEM! Menj el ha úgy nyugodt légkört tudsz biztosítani.

Az is lehet,hogy ettől a párod észbe kap

2010. jan. 2. 13:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló cipőben járok én is, csak az én törpém már 23 hónapos, de mi már egy másfél éve nyüstöljük egymást és teljesen kiábrándultam. Az én férjem velem nagyon undorítóan vislkedett és a gyerekével sem törődött nem mintha most annyira foglalkozna vele, de többet már, viszont mindenféle nevelési és gyerekteendő rám hárul és a háztartás is. Amikor szexéhes kedves, de egyébként lekezelő elmegyünk egymás mellett a házban, már nem is próbálok vele kommunikálni, lebecsmérel mindig. Persze mikor mondtam neki, hogy elválok, egyből kenyérre lehet kenni pár napig, majd folytatódik minden. A kicsi ragaszkodik, hisz lány, és apás is lenne, csak ő okszor eltolja magától. Mi már voltunk külön is, ez sem vátoztatott sokmindenen, bár annyi kiderült, hogy az apja hiánya fel sem tűnik neki, én vagyok a biztos pont az életében, a férjem csak megy-jön, néha foglalkozik vele, de sokszor útálatos is. Valaki ezt mondta nekem: mielőtt párt választasz nézd meg, hogyan viselkedik másokkal, mert előbb utóbb veled és a gyerekeitekkel is úgy fog vielkedni. Vagyis most még csak velem szemétkedik, de néha a gyerek is részesül.

Ragaszkodik hozzánk, de mégsem eléggé. Önző, csak az foglalkoztatja neki milyen rossz lesz, ha elviszem a kicsit tőle. Könyörög, sír, szeret... Máskor meg rúg egyet belém és jól eltapos.

Én döntöttem véget vetek ennek, csak még vele nem tudom hogyan fogom közölni, mert biztos drámai lesz és szívszorító, de meg kell tennem. a kicsi ne ilyen romlott házasságot lásson és éljem meg.

A gyerekek alkalmazkodnak a helyzethez, főleg ilyen kiskorban, a lényeg, hogy Te ott leszel neki mindig, a támasz. Szerintem, ha már kiábrándultál és nem szereted, nincs értelme görcsölni. Nemcsak magadat teszed tökre, de a többieket is, mert a boldogtalanságod boldogtalanná tesz mindenkit.

Viszont, ha még szereted és van köztetek szikra, ülj le vele és beszéljétek meg, ne egymás torkának essetek. Ha nem megy beszélve, írjátok le a problémákat és aztán beszéljétek át.

2010. jan. 2. 13:35
 5/8 anonim ***** válasza:
52%

Hát igen, ez egy másik szempont.

De a gyereknek szüksége van apára is, hogy egészségesen fejlődjön. Viták mindenhol vannak, kérdés, hogy a vitamentes élet milyen.

Ha elképzelnéd, hogy nem éltek együtt? a mindennapokat, amikor sosem megy haza. Milyen lenne? Mielőtt lépnél.....

2010. jan. 2. 13:38
 6/8 A kérdező kommentje:
Éltünk már külön sajnos, igaz csak 2 hetet, az anyja miatt. Bántotta a kislányom, a férjem nem szolt rá semmi, összecuccoltam és eljöttem. Telefonon felhivott, sirt 1 napig. Utána nem mondta hogy menjek haza. Nekem ez volt szivszorito. Azt hittem könyörögni fog... Higgyétek el, próbálom megmenteni a házasságunkat, de nem hagyja. pl. névnapjára szinházjegyet vettem. Válasz: hagyjál a hülyeségeddel. Elajándékoztam. Karácsonykor mondtam neki, hogy ne vegyünk egymásnak semmit, menjünk el egy hétvégére valahova. Válasz: Nincs kedvem. Mit tegyek? Ha nyugodtan leülök beszélgetni vele nekem támad. Most pl. lefektettem a kislányom, ő annyira zörgött, hogy felket. Mondtam neki, hogy kicsit halkabban csinálja a dolgát(normálisan szoltam), erre ő felkapta a vizet, hogy elege van, elmegy sétálni és itthagyott.
2010. jan. 2. 13:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem öt is csak a gyerek tartja a kapcsolatban. Költöz el inkább most mint késöbb mikor már megérti hogy vitáztok az még jobban megviselné a kicsit. Szereti a gyereket akkor hagyd hogy bármikor lássa de ilyen feszült helyzetben kár gyereket nevelni.
2010. jan. 2. 14:43
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még mindig jobb egy kicsivel ritkábban látni az apját, mint mindennap veszekedést hallgatni.
2010. jan. 2. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!