Szüleim nem szeretik a barátomat apukám felhívta h felejtsen el meg anyukám is régebben de szeretjük egymást legszivesebben elköltöznék mit tegyek?
Jövőhét szombaton leszek 19.Barátom ő már elmúlt...Lenne ház ahova költözhetnénk...
Eü-i suliba járok de nem tetszik nem szeretm szakmát tanulok ésbarátom eladóin van és nekem az tetszik és h biztos miatta stb pedig köze sincs hozzá mert 2 suli van a kernek ő az egyikbe én meg a másikba járnék..Szüleim mit mondtak? Lehet elmenni dolgozni ha másik suliba akarok menni...Mert nem mindegy h ott fizetnek 2 évet vagy a kereskedelmibe...Nagyon elegem van már és ma felhívta apa h kerülje az utcát meg h felejtsen el a barátom...
Szüleidtől ez egy nagyon otromba megoldásnak tűnik, szerintem bután csinálják.
Félnek esetleg, hogy rossz hatással van rád a fiú? Nyilvánvaló, hogy az eszközeik alapján ők sem hagynak neked túl sok szabadságot, önállóságot.Ha neked jó ebben a kaocsolatban, szerintem állj ki magadért és beszélj a szüleiddel, és ne hagyd magad megtörni. Ha mégsem egészen jó, akkor lehet, hogy ez most az önállósodás időszaka kéne legyen az életedben, mindenkitől fügetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!