Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem fel akar jelenteni mert nem akarok kiszállni abból az autóból amivel a gyerekeket hordom! Mi ilyenkor a teendő?
Figyelt kérdés
Röviden és tömören. megromlott a házasságunk ,van két gyerekünk egy 4 és egy 2 éves kislány. A férjemnek autókereskedése, autószerelő műhelye van, két lovat tart bértartásban, minden héten másik autóval mászkál, egyszóval tele van pénzzel. Ehhez képest én kaptam egy olyan autómata kocsit ami minden héten rossz, és letettem végre nála hogy csinálják meg. Addig én kaptam egy másikat ami az övé volt ideiglenesen persze. Miután közöltem vele hogy én ezt nem bírom tovább ahogy bánik veleünk, és el akarok válni, közölte hogy szálljak ki a kocsiból és kapok egy szart amivel járhatok és hordhatom a lányokat. Nos én közöltem vele hogy mivel házasok vagyunk és ami az övé az enyém is nem vagyok hajlandó visszaadni a kocsit. Közölte hogy akkor feljelent és lesz priuszom is, ugyanis a kocsi céges néven van, és ő az igazgatója. Időközben utánakérdeztem a rendőr ismerősöknél, és tényleg megteheti hgoy feljelent, hiába élünk egy háztartásban, és hiába vagyunk még házasok, és már 1 hónapja azzal hordom a gyerekeket oviba és haza onnan. Milyen világban élünk kérdezem én??? mit lehet tenni ilyenkor? hogyan lehetne megtartani az autót anélkül hogy feljelente, férj és apa az ilyen kérdezem én??????????!!!!!!!!!!! Hozzáteszem egy 2 milliós kocsiról van szó, és ő pedig egy 6 millióssal jár éppen és azzal húzza a köcsög lovait is a versenyekre. Kérem aki jártas ebben segítsen nekem, mit lehet egy ilyen gerinctelen férjjel csinálni????? ha tényleg feljelent akkor mi van, utólag tisztázhatom magam, de az tuti hgoy akkor ott rabosítanak és olyan megalázó helyzetbe kerülök hogy csak na... Mit szóltok ehhez? Kérem aki csak kötekedni és eszet osztani akar az kíméljen meg a hülyeségeivel, olyanok válaszát várom akik tényleg segíteni akarnak!!!!!2010. nov. 21. 22:10
31/33 anonim válasza:
Elég diszno midon intézkedik a férj. Mi az h nem dolgozott a kérdező? Mit csinált a két kisgyerekkelí?Talán a férj nevelte a gyerekeket? Ö köszöni jol megvolt/megvan és még ö vagdalozik ha netán válni akar a feleség,miközben lenyulta annak az életét.Ha értitek mire gondolok.Jo ötlet a könyvelés!!! Alkalmazd!! Drukkolok neked 2 gyerekes elhanyagolt,kihasznált anyuka.Tényleg.
32/33 anonim válasza:
Bocs...ne haragudj tényleg hogy offolok de ezen a "azzal húzza a köcsög lovait is a versenyekre" megszólaláson úgy elkezdtem röhögni :D:D köcsög lovak... :D
Egyébként meg teljesen megértelek, nálunk is ez a helyzet. Nevelőfater sz@rja a pénzt, ő a köcsög ügyfeleit hozza viszi a milliós kocsijaiban. Én még nem ültem abban a kocsiban, hozzátenném. A csúcs, amikor kb orkán van, meg szakad az eső minden irányból, meglát ahogy küzdök gyalog az időjárással, az a f@sz meg rámdudál, lelassít, integet, majd megy tovább :D szóval ha mást nem, együttérezni azt tudok...sajnos az emberek többsége mocskos nagy paraszt.
L/21
33/33 anonim válasza:
Én nem vagyok jogász, de én is úgy tudom, hogy csak annak a fele jár, amit közösen szereztetek. Lehet, hogy nem igazság, hogy gazdagabb nálad, de ezen az alapon nem tartozik neked, főleg nem céges kocsival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!