Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem fel akar jelenteni mert nem akarok kiszállni abból
az autóból amivel a gyerekeket hordom! Mi ilyenkor a
teendő?
Figyelt kérdés
Röviden és tömören. megromlott a házasságunk ,van két gyerekünk egy 4 és egy 2 éves kislány. A férjemnek autókereskedése, autószerelő műhelye van, két lovat tart bértartásban, minden héten másik autóval mászkál, egyszóval tele van pénzzel. Ehhez képest én kaptam egy olyan autómata kocsit ami minden héten rossz, és letettem végre nála hogy csinálják meg. Addig én kaptam egy másikat ami az övé volt ideiglenesen persze. Miután közöltem vele hogy én ezt nem bírom tovább ahogy bánik veleünk, és el akarok válni, közölte hogy szálljak ki a kocsiból és kapok egy szart amivel járhatok és hordhatom a lányokat. Nos én közöltem vele hogy mivel házasok vagyunk és ami az övé az enyém is nem vagyok hajlandó visszaadni a kocsit. Közölte hogy akkor feljelent és lesz priuszom is, ugyanis a kocsi céges néven van, és ő az igazgatója. Időközben utánakérdeztem a rendőr ismerősöknél, és tényleg megteheti hgoy feljelent, hiába élünk egy háztartásban, és hiába vagyunk még házasok, és már 1 hónapja azzal hordom a gyerekeket oviba és haza onnan. Milyen világban élünk kérdezem én??? mit lehet tenni ilyenkor? hogyan lehetne megtartani az autót anélkül hogy feljelente, férj és apa az ilyen kérdezem én??????????!!!!!!!!!!! Hozzáteszem egy 2 milliós kocsiról van szó, és ő pedig egy 6 millióssal jár éppen és azzal húzza a köcsög lovait is a versenyekre. Kérem aki jártas ebben segítsen nekem, mit lehet egy ilyen gerinctelen férjjel csinálni????? ha tényleg feljelent akkor mi van, utólag tisztázhatom magam, de az tuti hgoy akkor ott rabosítanak és olyan megalázó helyzetbe kerülök hogy csak na... Mit szóltok ehhez? Kérem aki csak kötekedni és eszet osztani akar az kíméljen meg a hülyeségeivel, olyanok válaszát várom akik tényleg segíteni akarnak!!!!!
Anyuka mindezekkel PONTOSAN tisztában lehetett, amikor úgy döntött, hogy hozzámegy, amikor úgy döntött, hogy szül neki, és amikor úgy döntött, hogy elválik tőle. Szóval azért nem hullatok könnyeket, ha nem haragszotok.
Tudta, hogy nem fog kapni semmit sem ő, sem a gyereke(i). Ennek tudatában tette, amit tett. Felnőtt ember, biztos megoldja, hiszen azért vállalta ilyen körülmények közt.
2010. nov. 22. 09:06
22/33 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók!
köszönöm szépen azoknak akik nem csak okoskodni akartak és tényleg normális válaszokat írtak ide vissza nekem. Én úgy gondolom ha egy nő szül két gyereket és a háttérből mindenben támogatja a férjét az nem ezt érdemli a sorstól és főleg nem ezt a gyerekei apjától. Természetesen nem dologztam, mert a kicsi még csak 2 éves lesz karácsonykor, a nagyobb gyerek pedig 4 éves. Pénzt addig sem kaptam tőle amíg itton voltam velük, max bevásárolt hétvégére és kész. Mindent a gyes-ből és gyed-ből oldottam meg, plussz mellette még vagy vateráztam, vagy tesz-veszeltem, hgoy legyen egy kis pénzem. Az aki azt javasolja hgoy szálljak ki az állítólagos Bmw-ből és vegyek suzukit azt nagyon tudom sajnálni, mert nem ilyenről van szó!!!! A kocsik amik a kereskedésben vannak a saját autói. Összetörten veszi meg őket, kikupálja és úgy árulja mintha törésmentesek lennének, ez a nagy király pasi nem??!!! Szóval nem bizományban vannak nála. Neki annyi egy autót megvenni, mint másnak egy zsömlét! Mindegy, köszönöm a biztató szavakat azoknak akik normálisan válaszoltak, nekik nagyon szép napot kívánok és mégegyszer köszönöm!
2010. nov. 22. 09:14
23/33 anonim válasza:
Hát..nekem ez inkább egy gazdag cicababa hisztijének tűnik..és mi lenne, ha busszal, meg gyalog kéne járnod te szegény, meg a két gyerekért 2 helyre átbuszozni a várost. Örülök,hogy ez a legnagyobb gondod.Van aki biciklivel, meg gyalog jár több kilómétert dolgozni..de ezt te úgysem értheted.Meg stoppol az út szélén és ha valaki arra felé megy, akkor hazaért este 10 előtt, ha nem akkor gyalogol és éjfél körül ér haza.
Ha egy férj így viselkedik , de előtte normális volt, annak is van oka.
2010. nov. 22. 10:09
24/33 anonim válasza:
22:37 - ha zavar a kérdés, minek válaszolsz?
2010. nov. 22. 10:54
25/33 A kérdező kommentje:
a 10:09 -es válaszolónak üzenem hogy nem csodálom hogy ez az ország itt tart ahol most van, mert ilyen sötétekkel van tele mint amilyen ő maga is! Ez egy olyan ország ahol mindenki- tisztelet a kivételnek- irígy a másikra, ha az én lovam megdöglik, dögöljön meg a szomszédé is, miért is legyen neki jobb mint nekem! az a te problémád hogy olyan szar helyre költöztél, és hogy azt az életet választottad, nem az enyém!!!! Egyébként meg kértem hogy ilyen "kötekedő" jobb dolgukban nem tudnak mit tenni írók kíméljenek meg a nyálas undorító szövegeiktől!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. nov. 22. 13:56
26/33 anonim válasza:
Ha a kocsi a cég nevén van, akkor vissza kell adnod.
Feljelenteni viszont nem tud, mert ő adta neked használatra, nálad vannak a papirok, és bizonyítsa be, hogy valóban visszakérte.
Azt viszont megteheti, hogy bejelenti hogy ellopták és akkor lekapcsolhatnak.
2010. nov. 22. 16:22
27/33 anonim válasza:
De miért irigyelne bárki? Ne haragudj kérdező én eddig semmi rosszat nem mondtam, de te kb. arra világítottál rá, hogy milyen jó dolga van annak, aki hozzámegy egy pénzes faszihoz, szül két gyereket, nem dolgozik.
Mint láthatjuk nagyon jó dolgod van, kb. semmilyen szerzett vagyonod nincs, minden a férjedé.
2010. nov. 22. 18:11
28/33 A kérdező kommentje:
mellékesen közlöm az utolsó kettővel, hgoy véletlenül sem vagyok elkényeztetett úri....a, mindennek lehet nevezni de ennek biztosan nem!!! egy teljesen átlagos nő vagyok, aki két pici gyereket nevel, és mellette most nyit egy üzletet magának és a gyerekeknek, hogy ne a kedves férje vagyonából kelljen majd megélnie! Az pedig az itt hozzászólókat minősíti hgoy látatlanba ilyeneket írnak valakire, ez az egész egy vicc, én normális kommenteket kértem nyomatékosan, és nem olyat ami csak kötekedő!!!! Képzeljétek tudom milyen két lábbal járni és buszozni, évekig csináltam még terhesen is!!!!!!, mert akkor még nem volt autó a fenekem alatt!!!!!! Ennyit a jóérzésű emberkről!
2010. nov. 23. 08:37
29/33 anonim válasza:
vidd a gyerekeket busszal az óvodába más is azzal jár! És vegyél magadnak egy kocsit majd a te vállalkozásodból AZ LESZ A TIED!!
2010. nov. 23. 20:46
30/33 anonim válasza:
Nem értem miért pörögsz kérdező.
Most add vissza az autót, mert az cégtulajdon.
Aztán add be a válókeresetet, akkor a férjed minden, a házasságotok alatt szerzett vagyona a tied lesz. Majd abból veszel magadnak kocsit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!