Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem fel akar jelenteni mert nem akarok kiszállni abból az autóból amivel a gyerekeket hordom! Mi ilyenkor a teendő?
Egyébként én sem értem miért gerinctelen a férj? Nekem is úgy tűnik, hogy az a baj, hogy a saját kocsiját visszakéri. Most ezzel mi a baj? Te jelentetted ki, hogy válni akarsz. Akkor azt viszed amit hoztál, márpedig ha nem te vetted azt a kocsit, akkor az az övé. És ő ezt kölcsönadta neked, most komolyan azt hitted neked adja?
Javíts ki ha tévedek, de én ezt rohadtul nem értem.
Ha a cég már az esküvő elött megvolt neki akkor az nem közös és most tényleg egy lopott autót használsz.
Ad neki visza megéri ezért idegeskedni, nyugotan beszéljétek át, mond meg neki hogy olyan kocsit adjon ami nem veszélyezteti a gyerekei testi éppségét.
Utolsó!
Még nem váltak el!!!
Miből gondolod hogy dolgozott a kérdező?
Lehet hogy végig otthon volt a gyerekekkel...tehát lehet hogy nincs saját pénze,saját banki számlán...
Akkor viszont nagyon megszívta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!