Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férjem fel akar jelenteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem fel akar jelenteni mert nem akarok kiszállni abból az autóból amivel a gyerekeket hordom! Mi ilyenkor a teendő?

Figyelt kérdés
Röviden és tömören. megromlott a házasságunk ,van két gyerekünk egy 4 és egy 2 éves kislány. A férjemnek autókereskedése, autószerelő műhelye van, két lovat tart bértartásban, minden héten másik autóval mászkál, egyszóval tele van pénzzel. Ehhez képest én kaptam egy olyan autómata kocsit ami minden héten rossz, és letettem végre nála hogy csinálják meg. Addig én kaptam egy másikat ami az övé volt ideiglenesen persze. Miután közöltem vele hogy én ezt nem bírom tovább ahogy bánik veleünk, és el akarok válni, közölte hogy szálljak ki a kocsiból és kapok egy szart amivel járhatok és hordhatom a lányokat. Nos én közöltem vele hogy mivel házasok vagyunk és ami az övé az enyém is nem vagyok hajlandó visszaadni a kocsit. Közölte hogy akkor feljelent és lesz priuszom is, ugyanis a kocsi céges néven van, és ő az igazgatója. Időközben utánakérdeztem a rendőr ismerősöknél, és tényleg megteheti hgoy feljelent, hiába élünk egy háztartásban, és hiába vagyunk még házasok, és már 1 hónapja azzal hordom a gyerekeket oviba és haza onnan. Milyen világban élünk kérdezem én??? mit lehet tenni ilyenkor? hogyan lehetne megtartani az autót anélkül hogy feljelente, férj és apa az ilyen kérdezem én??????????!!!!!!!!!!! Hozzáteszem egy 2 milliós kocsiról van szó, és ő pedig egy 6 millióssal jár éppen és azzal húzza a köcsög lovait is a versenyekre. Kérem aki jártas ebben segítsen nekem, mit lehet egy ilyen gerinctelen férjjel csinálni????? ha tényleg feljelent akkor mi van, utólag tisztázhatom magam, de az tuti hgoy akkor ott rabosítanak és olyan megalázó helyzetbe kerülök hogy csak na... Mit szóltok ehhez? Kérem aki csak kötekedni és eszet osztani akar az kíméljen meg a hülyeségeivel, olyanok válaszát várom akik tényleg segíteni akarnak!!!!!
2010. nov. 21. 22:10
1 2 3 4
 11/33 Barbieee :") ***** válasza:
69%
az asszonykának csak annyi a baja,hogy rosszabb kategóriájú autóval kéne járkálnia(a bmw-t lecserélni suzukira)...gratulálok :)
2010. nov. 21. 23:14
 12/33 anonim ***** válasza:
79%

Egyébként én sem értem miért gerinctelen a férj? Nekem is úgy tűnik, hogy az a baj, hogy a saját kocsiját visszakéri. Most ezzel mi a baj? Te jelentetted ki, hogy válni akarsz. Akkor azt viszed amit hoztál, márpedig ha nem te vetted azt a kocsit, akkor az az övé. És ő ezt kölcsönadta neked, most komolyan azt hitted neked adja?

Javíts ki ha tévedek, de én ezt rohadtul nem értem.

2010. nov. 21. 23:16
 13/33 anonim ***** válasza:
79%
Te szegény, két milliós kocsival kell járnod...no komment.
2010. nov. 21. 23:49
 14/33 anonim ***** válasza:
76%

Ha a cég már az esküvő elött megvolt neki akkor az nem közös és most tényleg egy lopott autót használsz.

Ad neki visza megéri ezért idegeskedni, nyugotan beszéljétek át, mond meg neki hogy olyan kocsit adjon ami nem veszélyezteti a gyerekei testi éppségét.

2010. nov. 22. 00:01
 15/33 anonim ***** válasza:
58%
De én ezt az adás dolgot sem értem. Basszus válás után mi lesz? Asszonytartás vagy mi? Csak tud venni magának autót, ha jók az életkörülményeik. Nem köteles a volt férj mindenféle drága dolgot ajándékozni nekik. Márpedig a kérdezőék jól éltek azt írja. Akkor meg? Feltételezem ő is dolgozott, nem a férj tartotta el, ergo van pénze neki is és mondom egy millió alatt is bőven lehet venni olyan autót, ami biztonságos és jó.
2010. nov. 22. 00:06
 16/33 anonim válasza:
89%

Utolsó!

Még nem váltak el!!!

Miből gondolod hogy dolgozott a kérdező?

Lehet hogy végig otthon volt a gyerekekkel...tehát lehet hogy nincs saját pénze,saját banki számlán...

Akkor viszont nagyon megszívta!

2010. nov. 22. 00:33
 17/33 anonim ***** válasza:
65%
Hát de könyörgöm, ő jelentette be a válást. Ha meg nem dolgozott akkor főleg nem értem a felháborodását. Kapott egy kocsit, de az rossz, akkor kapott egy jobbat, utána bejelenti a válást. Én is visszakérném a saját tulajdonom. Szóval ha nem dolgozott, akkor mégúgysincs alapja elkérni azt, amiből épp most akar elválni.
2010. nov. 22. 00:37
 18/33 anonim ***** válasza:
37%
Te meg említsd meg neki, reméled a könyvelése teljesen rendben van. Azért, hogy esetleg jogosulatlanul használod a kocsit (ugyanis nem elloptad), tuti nem akkora bünti jár, mintha nála valami zavaros. Ha ő ilyen tökös legény, Te meg legyél tökös csaj. Nyomorék lelkű f@szik élik ki így a hatalomvágyukat, legyárt két gyereket, Te meg oldd meg, ami ezzel jár. Aztán kérdezd meg tőle, hogy nem lenne-e mindenkinek jobb, ha megegyeznétek a részletekben, és elválnátok egymástól. Azt ugyanis biztos nem ajánlaná fel, hogy néhány évig átveszi a szerepedet, hogy Te is kialakítsd a saját életedet, vállalkozásodat.
2010. nov. 22. 00:41
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező mondataiból kitűnik, hogy milyen zaklatott állapotban fogalmazta, úgy hogy ne ítélkezzünk elhamarkodottan, ráadásul nyomatékosan kérte, hogy problémáját intelligens módon kezeljük. A nagy magyar valóság, hogy aki csak teheti (adózás szempontjából ÁFA, költség elszámolás stb.) mindent a cég nevére vesz, így több marad a családi kasszának. Jogilag biztosan úgy van, ahogy leírtátok, még akkor is ha tudjuk, hogy nem fedi az valóságot! A jog sohasem az igazságot szolgálja. Ha sikeresen működött, és anyagi hasznot hozott a cég, miért ne lenne az asszonykának joga ahhoz, hogy Ő is ugyanúgy profitáljon belőle, mint a férje? Ti mit csinálnátok asszonyok, lányok, ha véletlenül hasonló helyzetben lennétek? Elnéznétek szótlanul, hogy a férj a cégére való hivatkozással minden vagyont magáénak tudjon amihez tulajdonképpen közvetve, de te is hozzájárultál? Utána meg az új barátnő élvezze a luxust, te meg élj meg úgy a két gyerekkel, ahogy akarsz! Gondolom, ha nem egyeznek meg külön a gyerektartás összegében, akkor a férj csak a bevallott minimálbére alapján jogosult fizetni a gyermektartást, pedig életszínvonala nem ezt mutatja. Úgy gondolom akár anyagiasnak, akár etikátlannak tartjátok a feleség magatartását, akkor is harcolnia kell azokért a javakért, amit őt és két kislányát megilleti! Hidd el te is ezt tennéd, én biztos nem mártírként szállnék ki, pláne tudva azt, hogy ehhez a jóléthez én is hozzájárultam.
2010. nov. 22. 01:22
 20/33 anonim ***** válasza:
81%
Tudom nem sokan fognak ezért szeretni, de szerintem a férj ezt a dolgot eléggé rafináltan és "okosan" oldotta meg... mondhatnám úgy is hogy tanulni kellene tőle, nekünk nőknek: házasság előtt indíts egy vállalkozást, nyomasd bele a lóvét, az eszközöket a cég nevére vedd, házasodj össze, szülj gyereket és ha úgy alakul, akkor válj el, ergo így minden cucc nálad marad kikezdhetetlen stratégia...ügyes... szerintem sok gyerekes anyuka nem lenne a válás után padlón sem anyagilag sem lelkileg...
2010. nov. 22. 08:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!