Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjem 15 év után a válási...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem 15 év után a válási papírt a kezembe adta, beismerte, hogy az egész kapcsolatunk egy hazugság. Hogy tudom ezt feldolgozni? az egész fiatalságomat elvette 26 éves koromtól voltunk együtt.

Figyelt kérdés

Azt mondta csak azért volt velem, mert sajnált. Valóban az elmúlt 14 évben sorban meghalt mindenkim, anyum, apum, testvéreim, nagyszüleim, keresztszülők. Gyerekvállalást meg a lakásvásárlást halogatta, ezzel most engem egyedül ellehetetlenített mindezektől..

Tudom naív vagyok, de mindenkit megtévesztett, saját anyját, testvérét, közeli barátok, mindenre volt egy frappáns hazug válasza, ugye végig hazudott..

jan. 22. 16:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
15%

Én 48 éves férfi vagyok.

Elképzelhetetlennek tartom, hogy a 45 éves barátnőm szüljön.

Nem csak a down kór sanszos, a dns elögregszik.

De ha makk egészséges is a gyereked, 66 éves leszek, amikor érettségizik?

60 éves fejjel matekozzak, kémiázzak, fizikázzak vele, ha nem érti?

Amúgy van már 3 gyerekem a házasságomból.

jan. 25. 23:39
 22/27 anonim ***** válasza:
71%
Jó, örülünk, hogy van 3 gyereked, de a kérdezőnek egy sincsen. Vagy odaadod neki valamelyiket, azért írtad ezt?
jan. 25. 23:55
 23/27 anonim ***** válasza:
91%
21!Apám 89 éves ,s 43 évesen vállat engem 3.gyereknek..Képzeld 60 évesen még nem csak matekozott vele hanem közel majdnem a 70-hez mérnöki feladatokban is segített,és ott volt a diploma oszton..Nem minden ember szeretne magyarosam 50 felett szarni a világra s 60 évesen nyugdíjasként enni a csirkefarhátot és nézni a brazil sorozatokat..Mi utaztunk a gyerekkoromban..Én most 46 éves vagyok,már van egy 10 éves unokája is apámnak aki idén lesz 90..Ennyit erről..Hihetetlen hogy itthon ha valaki 45 akkor már semmit nem akar az élettőp,s igen a legtöbb pasi is ilyenkor már egy dagadt életképtelen senki lesz..
jan. 26. 00:09
 24/27 anonim ***** válasza:
30%
23# a csodás családod mellett akkor miért itt töltöd az idődet, én képmutató későigyerek barátom?
jan. 26. 10:39
 25/27 anonim ***** válasza:
82%
24!Mert este levezetésként az IT részlegben szoktam szakmai segítséget nyújtani..Ide meg a hozzád hasonló hülyék miatt pár percre ránézek:-)
jan. 26. 10:47
 26/27 anonim ***** válasza:
63%
És szánalomból vett feleségül meg áldozott rád 15 évet a saját életéből? Szerintem ezt most csak önsajnálat és harag mondatja veled, nem hiszem, hogy sosem szeretett, csak biztos változtatok. És így az élete közepénél jutnak el sokan oda, hogy átértékelik, a következő felét hogyan akarják élni.
jan. 26. 13:27
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

A tesóm férje 7 évvel fiatalabb a tesómnal es nemis olyan bomba nő hogy megérdemelte volna, csak egyszerűen sokat kellett járjon utánna, mindegy is ,a lényeg a nővérem 42-43 évesen szült ikreket, es a sógorom akar még akar egy iker fiút is (ha összejön) de mar 45 a tesóm, és szépen élnek mondhatni.

Gyakran vagyok velük stb onnan tudom.

A lényeg van remény, simán szülhetsz még akar ikreket is csak bírjad :)

jan. 26. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!