Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél (tennél-e valamit), ha megtudnád, hogy az
exférjed - téged is érintő - hazugságo(ka)t mond a
barátnőjének, és a családtagjainak?
Figyelt kérdés
Például, hogy ő mennyit foglalkozott a gyerekekkel, meg, hogy te lustaságból dolgoztál részmunkaidőben (nem pedig azért, mert így egyeztetek meg, cserébe a tiéd volt a háztartás és a gyereknevelés is). Vagy, hogy szórtad a pénzt, ami szintén nem igaz (exférj sosem vásárolt, tisztában sem volt az élelmiszerek árával. Meg, hogy ő mennyit takarított, mindig segített a háztartásban, alig számítógépezett (mindnek az ellentéte az igaz). Tennél valamit, ha rosszul esik, hogy valami lusta, naplopó, haszonleső nőnek állít be mindenki előtt?
Nem azért tennéd mindezt, hogy őt besározd, hanem hogy magadat tisztázd.
2022. júl. 24. 10:58
2/12 anonim válasza:
Tisztáznám a helyzetet
2022. júl. 24. 10:58
3/12 anonim válasza:
Leszrom. Mondjon, amit akar, nem érdekel.
2022. júl. 24. 11:02
4/12 anonim válasza:
Tőlem azt mondhat rólam amit akar, feltételezem, hogy válás után nem a pozitív tulajdonságaimat fogja kihangsúlyozni illetve saját magával kapcsolatban sem a negatívumokat :)
Én biztosan nem pazarolnám az időmet arra, hogy bárkinek magyarázkodjak, aki ismer engem nagy valószínűséggel úgyis tudni fogja mikor nem mond igazat a férj aki pedig nem ismer és sosem ismert őket teljesen felesleges meggyőzni bármiről is
2022. júl. 24. 11:09
5/12 anonim válasza:
Semmit.
Akinek a véleménye számít, az úgyis tudja az igazat, nem? Hogy a többi mit hisz, nem érdekelne.
2022. júl. 24. 11:23
6/12 anonim válasza:
Semmit. A magyarázkodás csak rontana a helyzeten, egyébként is kit érdekel?
2022. júl. 24. 11:26
7/12 anonim válasza:
Ebben a cipőben járok én is.
Nem magyarázkodok senkinek. Aki ismer úgyis tudja az igazat, aki meg nem, az úgysem számít. Szerencsére ismerik őt és a családját és az új nőt a településen, nincsenek róluk jó véleménnyel, mi meg elköltöztünk, vissza a szülővárosomba.
2022. júl. 24. 11:29
8/12 anonim válasza:
Velem ugyanezt csinálta az ex. Nem mondom, hogy nem esett xarul, és sokáig tartott ugyan, de ma már ki tudom mondani: nem érdekel, és kapja be.
2022. júl. 24. 11:29
9/12 A kérdező kommentje:
Azért rosszul esik, amikor a gyerekeimtől visszahallom, hogy a családi rendezvényeken az exférjem előadja a történeteit, és többen (akik azt hittem, hogy ismernek, többek közt az exsógornőm) ámuldoznak, hogy "nahát, az .... tényleg ilyen?"
2022. júl. 24. 12:42
10/12 anonim válasza:
A volt férjeddel beszélj, hogy ezt fejezze be. A rokonoknál ne kampányolj, aki tényleg ismer teged és szeret, úgyis tudja az igazat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!