Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennél (tennél-e valamit),...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél (tennél-e valamit), ha megtudnád, hogy az exférjed - téged is érintő - hazugságo(ka)t mond a barátnőjének, és a családtagjainak?

Figyelt kérdés
Például, hogy ő mennyit foglalkozott a gyerekekkel, meg, hogy te lustaságból dolgoztál részmunkaidőben (nem pedig azért, mert így egyeztetek meg, cserébe a tiéd volt a háztartás és a gyereknevelés is). Vagy, hogy szórtad a pénzt, ami szintén nem igaz (exférj sosem vásárolt, tisztában sem volt az élelmiszerek árával. Meg, hogy ő mennyit takarított, mindig segített a háztartásban, alig számítógépezett (mindnek az ellentéte az igaz). Tennél valamit, ha rosszul esik, hogy valami lusta, naplopó, haszonleső nőnek állít be mindenki előtt?

2022. júl. 24. 10:54
A kérdező szavazást indított:
Nem érdekelne, ez már a múlt, nem izgat, hogy ki mit gondol rólam
Igyekeznék tisztázni a helyzetet, beszélni a régi rokonokkal, hogy ezek hazugságok
Egyéb...
24 szavazat
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Nem azért tennéd mindezt, hogy őt besározd, hanem hogy magadat tisztázd.
2022. júl. 24. 10:58
 2/12 anonim válasza:
26%
Tisztáznám a helyzetet
2022. júl. 24. 10:58
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
Leszrom. Mondjon, amit akar, nem érdekel.
2022. júl. 24. 11:02
 4/12 anonim válasza:
92%

Tőlem azt mondhat rólam amit akar, feltételezem, hogy válás után nem a pozitív tulajdonságaimat fogja kihangsúlyozni illetve saját magával kapcsolatban sem a negatívumokat :)

Én biztosan nem pazarolnám az időmet arra, hogy bárkinek magyarázkodjak, aki ismer engem nagy valószínűséggel úgyis tudni fogja mikor nem mond igazat a férj aki pedig nem ismer és sosem ismert őket teljesen felesleges meggyőzni bármiről is

2022. júl. 24. 11:09
 5/12 anonim ***** válasza:
84%

Semmit.

Akinek a véleménye számít, az úgyis tudja az igazat, nem? Hogy a többi mit hisz, nem érdekelne.

2022. júl. 24. 11:23
 6/12 anonim ***** válasza:
91%
Semmit. A magyarázkodás csak rontana a helyzeten, egyébként is kit érdekel?
2022. júl. 24. 11:26
 7/12 anonim ***** válasza:
92%

Ebben a cipőben járok én is.

Nem magyarázkodok senkinek. Aki ismer úgyis tudja az igazat, aki meg nem, az úgysem számít. Szerencsére ismerik őt és a családját és az új nőt a településen, nincsenek róluk jó véleménnyel, mi meg elköltöztünk, vissza a szülővárosomba.

2022. júl. 24. 11:29
 8/12 anonim ***** válasza:
92%
Velem ugyanezt csinálta az ex. Nem mondom, hogy nem esett xarul, és sokáig tartott ugyan, de ma már ki tudom mondani: nem érdekel, és kapja be.
2022. júl. 24. 11:29
 9/12 A kérdező kommentje:
Azért rosszul esik, amikor a gyerekeimtől visszahallom, hogy a családi rendezvényeken az exférjem előadja a történeteit, és többen (akik azt hittem, hogy ismernek, többek közt az exsógornőm) ámuldoznak, hogy "nahát, az .... tényleg ilyen?"
2022. júl. 24. 12:42
 10/12 anonim ***** válasza:
A volt férjeddel beszélj, hogy ezt fejezze be. A rokonoknál ne kampányolj, aki tényleg ismer teged és szeret, úgyis tudja az igazat.
2022. júl. 24. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!