Szerintetek jó, ha így mondom el a családtagjaimnak, hogy szeretem őket?
Nem az a típus vagyok aki kimutatja a szeretetet a családtagjai felé, kivéve a húgom és a nálam kisebb unokahúgaim iránt.
Arra gondoltam, hogy mivel ez miatt nem is vagyok olyan hú se jó kapcsolatban a családtagok felé, így egy kisebb levélben lekellene írjam, hogy mennyit számítanak nekem, akár egy közös emléket is felidézhetnék vagy valami olyasmit amit csak én és ő értünk. A végére pedig csak ennyit: Köszönöm, hogy végig olvastad, ha nem is mondom sokszor, nagyon Szeretlek. <3
Ezt így beszeretném csempészni pl. anyának, apának miközben alszanak az éjjeliszekrényre és a nagyiéknak akár a postaládájukba. Szerintetek jó ötlet?
Hány éves vagy? Nekem ez furán hangzik. Mi a gond a kapcsolatotokban?
Nem tudom mit jelent számodra kimutatni a szeretetet, de egy mosoly, beszélgetés, köszönöm, vagy az, hogy figyelsz rájuk épp elég ahhoz, hogy tudják.
Éjjel 2-kor mért nem alszol?
Inkább aktív tettekben, beszélgetésben, vidám, hasznos időtöltésben éreztesd a szeretetedet, ne ilyen romantikus módon, mert ez így ijesztő. Én azt hinném, hogy öngyilkos akarsz lenni és búcsúzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!