Szerintetek jó, ha így mondom el a családtagjaimnak, hogy szeretem őket?
Nem az a típus vagyok aki kimutatja a szeretetet a családtagjai felé, kivéve a húgom és a nálam kisebb unokahúgaim iránt.
Arra gondoltam, hogy mivel ez miatt nem is vagyok olyan hú se jó kapcsolatban a családtagok felé, így egy kisebb levélben lekellene írjam, hogy mennyit számítanak nekem, akár egy közös emléket is felidézhetnék vagy valami olyasmit amit csak én és ő értünk. A végére pedig csak ennyit: Köszönöm, hogy végig olvastad, ha nem is mondom sokszor, nagyon Szeretlek. <3
Ezt így beszeretném csempészni pl. anyának, apának miközben alszanak az éjjeliszekrényre és a nagyiéknak akár a postaládájukba. Szerintetek jó ötlet?
Nem olyan régen kaptam ilyen levelet a 15! éves Fiamtól!
Nagyon meghatódtam, mert kicsi Fiú kora óta nem mondta, hogy szeret. Látott egy katonás filmet, onnan vette az ötletet!
Elraktam a levelet a legféltettebb kincseim közé!
Szerintem nagyszerű ötlet, csak az az egyetlen kérdés, hogy a Szüleid, Nagyszüleid nyitottak-e ilyesmire! (Az én ,,apám" anno nem volt ilyen beállítottságú, szerintem Ő nem is tudott volna mit kezdeni ezzel!)
Szerintem tök mind1, hogy ki s mit fog rá reagálni, mert maga az ötlet remek és szívből jön, úgyhogy kérdező:
CSINÁLD!!!!!!!
Én tuti meghatódnék és ereklyeként kezelném utána ezt a levelet valamint össze-vissza ölelgetném a gyereket a boldogságtól! :)
Egyébként nem is értem, hogy miért nem fejezik ki többen az érzelmeiket akár így is, hiszen nem kerül semmibe, viszont egy szülőnek vagy bárkinek, aki kapja, felbecsülhetetlen érték - már ha normális lelkületű!
Hajrá, hajrá! Szeretetre fel!! :)
14,15. Pontosan így gondolom én is!
A szülői reakció viszont nagyon fontos, mert egy életre traumát tud okozni, ha nem fogadják jól!
13-as voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!