Olyan létezik hogy egyáltalán nincsenek érzéseim a családtagjaim iránt?
Én is ebben a helyzetben nőttem fel. Viszont nem érzem azt amit te.
Anyum és apum elváltak mert apám alkoholista volt. Anyum iszonyat naiv nő, keservesen kereste a boldogságot. Pénzzel próbált sokszor kompenzálni mert, sajnos, sosem tudta jól kimutatni felém sem az érzelmeit illetve sokat dolgozott, hogy megtudjunk élni ezért ő sem érzelmeket nyújtott hanem inkább anyagiakat.
Volt sok barátja, később 1 férje is. Majdnem az összeset utaltam, volt akivel sok konfliktusom volt, volt, hogy anyámmal is.... De felnőttem, elkoltoztem és abszolút nem tudok rá haragudni. Nem is haragudtam soha. Nem jól csinálta a dolgait, de tudom, hogy csak nagyon szeretett volna boldog lenni. Nagyon szeretem. Sajnálom, hogy nehéz élete volt, hogy nem volt szerencséje sosem a férfiakkal. De én nem haragszom rá azért ahogy velem viselkedett. Mert bár nem tudta kimutatni igazán, tisztában vagyok vele, hogy nagyon szeret engem.
29/N
Igen. És ennek leírtad a saját okát a te esetedben.
Miért akarnál érezni bármit egy olyan személy iránt, aki csak arra használt, hogy levezesse rajtad a feszültséget, és amikor ezt felhozod, mint téma, annyit mond, lépj rajta túl, vagyis elvárja, hogy fogadd el, te csak egy eszköz voltál amit megfelelően karbantartott?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!